Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

5 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Gorj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

5 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Gorj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Gorj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Gorj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Femeia De Serviciu


Caut femeie pt Italia între 25 40 de ani..pt curatiene și să știe să face mâncare.salariu atractive.si drum platit.. persoane serioase
Private

Angajam Cameriste și Bucătăreasă Stațiunea Ranca


Sc angajem doua femei 18-55 ani cu sau fără experiență pentru curățenie,ajutor în bucătărie,ajutor servit in sală și bucătăreasă cu minim de experiență.Salariul minim 2500 Ron și crește în funcție de performante și program.
Nella Vista

Femeie La Curățenie De Apartamente


Plecări în Germania fără comision sau alte taxe ascunse, cu contract de muncă german redactat în ambele limbi germană și română pentru o femeie ,cu plecare în data de 28.02.2024 ,la curățenie de apartamente pe insula Spiekeroog(Germania).Apartamentele se află în diferite clădirii pe insulă.Se curăță în jur de 3 apartamente pe zi.Se trece cu bacul din portul Neuharlingersiel26427-Germania.Perioada de lucru:3luni cu posibilitatea de prelungire Se lucrează în jur de 7ore pe zi,ceea ce poate varia în funcție de necesitate, în weekend poate se lucrează mai mult și în cursul săptămânii mai puțin, dar în total se lucrează cel puțin 42ore pe săptămînă care face un total de 6zile pe săptămînă, cu o zi în timpul săptămânii (nu în weekend)liberă.Se plătește un salariu brut de 12,50 euro pe oră la început.Angajatul rămâne cu cel puțin în jur de 1400 euro net pe lună în mină,după ce i se opresc toate taxele și impozitele, inclusiv costul cazării.Este necesar cont bancar în Euro . După o perioadă de
CENTRU DE JOBURI

Angajez Menajeră


Angajez femeie pentru menaj la domiciliu +.Relații la telefon.
Al Fayath

Caut Femeie La Curatenie


Caut femeie lw curatenie o data pe saptamana,pentru detalii astept mesaj privat.
Eu
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 5 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.