Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

33 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

33 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Femeie De Serviciu - Ajofm | Anofm


Ocupatia: FEMEIE DE SERVICIU - AJOFM | ANOFMAngajator: TRAINING-CONS 2005 SRLExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: IASI
TRAINING-CONS 2005 SRL

Femeie De Serviciu - Ajofm | Anofm


Ocupatia: FEMEIE DE SERVICIU - AJOFM | ANOFMAngajator: SOCIETATE CIVILA MEDICALA CONFExperienta: Experienta putina Educatie: Primar-FARA STUDIITimp de lucru: 8Adresa locului de munca: IASI
SOCIETATE CIVILA MEDICALA CONF

Femeie De Serviciu - Ajofm | Anofm


Ocupatia: FEMEIE DE SERVICIU - AJOFM | ANOFMAngajator: SERVPRO TOTAL S.R.L.Experienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Primar-FARA STUDIITimp de lucru: 8Adresa locului de munca: IASI
SERVPRO TOTAL S.​R.​L.​

Agent Curatenie Cladiri Si Mijloace De Transport - Ajofm | Anofm


Ocupatia: AGENT CURATENIE CLADIRI SI MIJLOACE DE TRANSPORT - AJOFM | ANOFMAngajator: SALMEDIKAL SRLExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Primar-FARA STUDIITimp de lucru: 8Adresa locului de munca: IASI
SALMEDIKAL SRL

Angajam Camerista Personal Curatenie


Candidatul ideal : - Atitudine pozitiva, aptitudini de comunicare; - Spirit de observatie si atentie la detalii; - Amabilitate, toleranta, calm; - Flexibilitate, asumarea responsabilitatilor; - Rezistenta la stres; Mai multe detalii la telefon.
Hotel Terra Iasi

Angajam Personal Curatenie


Angajam personal pentru curățenie (birouri, locuințe, spatii comerciale) sau pentru scari de bloc. Salariu intre 2300 si 2600de lei, program de luni pana vineri, de la ora 07:00 la 15:30. Cerinte: -Varsta 18-50 de ani. -experienta in domeniu sau indemanare; -rezistenta la efort; -lucru in echipa.
Clean

Ajutor La Curatenie Si Menaj In Iasi


In Iasi, caut doamna pana in 65 de ani pentru ajutor la curatenie si menaj. Relatii la telefon zero sapte cinci unu unu noua cinci unu sase unu.
Calistru

Angajez Femeie De Servici - Scări De Bloc


Societate comercială Sc.Cantavas Cleaning. Srl angajează femeie de servici scări de bloc. Detalii la numarul de tel:
SC.​ CANTAVAS CLEANING.​SRL

Personal Curatenie


Angajam personal cu experienta pentru activitati de curatenie birouri. Program de lucru (doar dimineata 8.00-10.00) marti si vineri cate 2 ore/zi. Rog sa ma contacteze prin mesaj persoanele care au un contract de munca cu 8 ore/zi si doresc sa lucreze suplimentar.
Akt Ses

Media netă estimată pe baza celor 10 de salarii introduse în Salario: 2200 RON/Luna

Angajare Personal Curatenie


Casa Auto Iasi angajeaza personal curatenie. Cerinte: seriozitate, corectitudine, rabdare si atentie la detalii. Oferim: contract de munca pe perioada nedeterminata, echipament de lucru, mediu de lucru placut, pachet salarial, tichete de masa (in valoare de 20 lei zi lucratoare), tichete cadou cu ocazia sarbatorilor de Craciun si Paste, asigurare privata de sanatate, 1 zi libera cu ocazia zilei de nastere.
Casa Auto

Angajare Personal Curatenie Femei


Complex Comercial eGros iasi( baza 3) angajează personal pentru curatenie(femei) -program o zi cu o zi libera -program 06:18 -salarizare atractiva -bonusuri Pentru relații suplimentare sunați la telefon de luni pana vineri
Complex EGROS iasi

Menaj Gatit


caut doamna fără obligații pentru menaj ușor gstit cumpărături,treburi și activități casnice 30 55 ani rog seriozitate,relatii la telefon sfisat sau watzap
liv liv

Caut O Menajera In Iasi


Caut o menajera pentru servicii de menaj curatenie, spalat, calcat, la casa 4 camere in Iasi Jobul oferit este part-time, program flexibil, permanent si stabil!! Program part-time flexibil la mica intelegere!! Ii decontez complet, separat, saptamanal sau lunar transportul, in afara de salariu!! Ofer si postul de menajera interna pentru persoane ce vin din alte judete sau carora le convine mai mult ca interne, cu cazare asigurată la mine! Catalin
Acasa

Angajam In Iasi Agenti De Securitate Si Personal Curatenie


Tehnoton SA angajeaza agent de securitate si personal curatenie. Activitatea se va desfasura la sediul companiei din Calea Chisinaului nr. 43, loc Iasi , judet Iasi.
TEHNOTON SA

Personal Curatenie Femei Si Barbati Pentru Carucioare In Hypermarket Era Iasi


Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Cautam personal curatenie femei si barbati pentru carucioare in hypermarket ERA IASI. Oferim: - Conditii avantajoase de salarizare; - Plata ore suplimentare; - Bonuri de masa; - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Bonusuri.
DEZICLEAN REATAIL DIVISION SRL

Menajera Zona Breazu


Caut doamna pentru menaj, curatenie, calcat, gatit. Locuiesc in zona Breazu si de preferat ar fi cineva care are transport direct. Program de luni pana vineri sau 3 zile pe saptamana, in functie de program se stabileste salariul.
Persoana fizica

Menajera Interna(externa)


Familie oferim găzduire(dacă se doreste),masa,salariu motivant( 50 lei pe ora ) unei femei ,maxim 60 ani
Mr

Caut Sa Angajez O Menajera In Conditii Avantajoase In Iasi


Caut să angajez o femeie pentru menaj la casa, servicii de curatenie, spalat, sters praful, calcat. Program part-time flexibill la mica intelegere, 2-3 zile pe saptamana pentru inceput!! Candidata la post poate locui in Iasi sau in imprejurimi! Ofer si postul de menajera interna pentru persoane ce vin din alte judete sau carora le convine mai mult ca interne, cu cazare asigurată la mine! Salariu foarte convenabil si multe avantaje oferite !!
Catalin Home

Angajam Ajutor Bucatar Operator Curățenie La Hotel Indiana


Angajam ajutor bucatar Operator curățenie la Hotel Indiana Te vrem în echipa noastră! pentru detalii. Locatia noastra se află in Targu Cucu, chiar in mijlocul orașului, aproape de toate mijloacele de transport.
Indiana.​SRL

Laborator De Tehnică Dentară,​ Situat în Capăt Păcurari,​ Angajează Personal Curățenie!


Cerințe: abilitatea de a lucra în echipă; atitudine pozitivă și punctualitate; respectarea normelor de igienă și siguranță. Responsabilități: realizează curățenia și întreținerea laboratorului și a spațiilor alăturate, într-o succesiune prestabilită. Oferim un mediu de lucru respectuos, prietenos și susținător; salariu negociabil la interviu(în funcție de competență experiență); loc de muncă stabil, într-o companie de succes cu dotări moderne și cu o echipă veselă și profesionistă. Mulțumesc pentru interes și aștept cu nerăbdare să ne cunoaștem!
CLLAR Dental
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 33 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.