Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Medias

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Medias

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Medias si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Medias si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Personal Curățenie Mediaș (f M)


În cadrul magazinului Kaufland din Mediaș, Șos. Sibiului, nr. 81 Pentru detalii sau pentru a aplica, sună la 021 91 32 sau depune-ți CV-ul online pe cariere.kaufland.ro Beneficiile tale Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un salariu ce pornește de la suma de 3500 lei brut (pentru un program de lucru full-time) Bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor creste în functie de vechimea in cadrul companiei Oferte speciale și o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor noastre, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională Profilul tău Studii medii Disponibilitate pentru progam de lucru în ture Amabilitate, seriozitate și responsabilitate Exemplu pozitiv în comportamentul și relațiile cu clienții și ce
Kaufland Romania

Caut Doamna Ingrijita,​ Curata Ptr Menaj Si Gatit 2 Zile Oe Saptamana


Caut doamna serioasă, ingrijita ptr menaj si preparatul hranei doua zile pe saptamana la un apartament in Medias, cartier Gura Campului. Ofer între 500- 600 lei pe luna
persoana fizica

Caut Doamna Ptr Menaj Si Gatit La Un Apartament In Media,​ Str Cluj


Caut o doamna serioasă, ingrijita ptr menaj si gătit, două zile pe saptamana la un apartament in Medias, str Cluj, jud Sibiu. Ofer intre 600 si 650 lei. Tel:
persoana fizica
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.