Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

6 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Mehedinti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

6 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Mehedinti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Mehedinti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Mehedinti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

1 Post îngrijitor Curaţenie M Si 1 Post Administrator Financiar Ii S - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


Scoala Gimnaziala "Dumitru Crasoveanu" Expira in 2024-04-26 LocatieMehedinti NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorInstitutii locale CategorieFunctie contractualaAnunt Scoala Gimnaziala ,,Dumitru Crasoveanu" cu sediul in Izvoru Barzii, str. Primariei, nr. 269, judetul Mehedinti, organizeaza concurs, pentru ocuparea urmatorelor posturi contractuale, conform H.G. nr. 1336/08.11.2022: 1. Nivelul postului: executie 2. Denumirea postului: 1 post ingrijitor curatenie M ( 1 norma ) si administrator financiar II S (0,25 norma), posturi vacant, pe perioada nedeterminata. 3. Numarul de posturi: 1 post norma intreaga ingrijitor curatenie si 1 post 1/4 norma administrator financiar Dosarele de inscriere se depun la sediu institutie. Informatii la tel: 0252707550 sau pe email [email protected]. Termenul de depunere a dosarelor (minim 10 zile lucratoare de la afisare): 26.04.2024, ora 15:00, la sediul institutiei. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si o
Posturi Gov - Locuri de munca la stat

Melba Angajam: Cameriste,​ Barmani și Ospătari.​ Telefon


Asiguram transport, cazare, masa, salariul atractiv.
VMV BEY TURISM SRL

Angajăm Cameriste


Pensiune de 3 margarete din Eselnita angajează personal pentru postul de cameristă. Căutăm persoane organizate, responsabile și orientate către calitate. Responsabilități: Igienizarea și amenajarea camerelor și spațiilor comune ale pensiunii Schimbarea lenjeriei de pat și prosoapelor Asigurarea stocurilor necesare de produse de igienă și papetărie în camere Respectarea standardelor de curățenie și procedurilor de lucru Raportarea defecțiunilor și necesităților de reparații Cerințe: Experiență anterioară în domeniu (constituie avantaj) Atenție la detalii și aplicarea riguroasă a procedurilor Rezistență la efort fizic Seriozitate și punctualitate Disponibilitate pentru program în ture Oferim: Pachet salarial motivant și tichete de masă Mediu de lucru profesionist și stabil Posibilități de dezvoltare profesională Instruire la locul de muncă Persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze la numarul de telefon sau să se prezinte la sediul din Eșelnița str. Dunării nr.936
SC DANUBE MAI DO SRL

Angajez Femei La Curățenie


Pensiune angajează pe perioadă de vară personal la curățenie , cazare și masă incluse.
sc restaurant Mirific srl

Angajăm Personal Curățenie


pensiune angajează personal curățenie cu cazare și masă, salariu motivant
pensiune Mirific

Angajam Menajera


Angajam femeie pentru curatenie, diverse in casa si curte. Program 4 ore zi. Locatia se afla langa Severin, la 200 metri de hotel Elite, in sat Magheru.
Medincoop srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 6 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.