Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Nasaud

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Nasaud

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Nasaud si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Nasaud si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Personal Curățenie Năsăud (f M)


în cadrul noului magazin Kaufland din Năsăud, Str. Rahovei, nr. 3 Pentru detalii sau pentru a aplica, sună la 021 91 32 sau depune-ți CV-ul online pe cariere.kaufland Beneficiile tale Contract de muncă pe durată nedeterminată cu un salariu ce pornește de la suma de 3500 lei brut (pentru un program de lucru full-time) Bonuri de masă, bonusuri operative variabile și creșteri salariale anuale 22 de zile lucrătoare de concediu la semnarea contractului, zile care vor creste în functie de vechimea in cadrul companiei Oferte speciale și o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster, 7Card etc Posibilitatea de a beneficia de asigurare de sănătate voluntară Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor noastre, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională Profilul tău Studii medii Disponibilitate pentru progam de lucru în ture Amabilitate, seriozitate și responsabilitate Exemplu pozitiv în comportamentul și relațiile cu clienții și ceil
Kaufland Romania

Personal Curatenie Din Zona Nasaud


Ramstef angajeaza personal de curatenie pentru birouri, case- apartamente , spatii comerciale. De preferinta din zona Nasaud pentru ca din aceasta zona pleaca echipele mobile. Avantaj pentru persoane cu permis de conducere cat B Pentru mai multe informatii :
Ramstef

Femeie De Serviciu


in tiha birgaului dar fara carte de muncă
casnica

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 2250 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.