Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Olt

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Olt

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Olt si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Olt si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Curatenie La Domiciliu


ofer servici de curățenie la domiciliu in municipiul Slatina și împrejurimi.fac curățenie cu produse proprii sau la mică înțelegere cu proprietarul .serviciile de curățenie în case ,apartamente ,baruri,restaurante.....etc...ROG SERIOZITATE MAXIMA NU DERANJATI AIUREA.MULTUMESC ANTICIPAT
ionela

Angajez Menajera Sat Baleasa,​ Com.​gavanesti,​ Olt.​ Plata La Zi Sau Lunar.​


Angajez menajera la casa (noua), in sat Baleasa, com.Gavanesti, jud. Olt. Include calcat si terasa. Cu proba in prima saptamana, platita la zi. Plata la zi sau lunar, in principiu 2-4 zile pe saptamana sau variante, fara sambata si duminica. Se semneaza acceptarea camerelor de luat vederi si a alarmelor existente mai putin in bai. Ca sa nu existe probleme, interferente nedorite de sarbatori, doresc doar o persoana ortodoxa. Detalii intre orele 13-18 la tel. , dna Marcu.
LeliaMarcu SRL

Servicii Curățenie Slatina


Oferim servicii profesionale de curățenie în Slatina și împrejurimi. Curățenie generala persoana fizică: -Garsonieră 230 ron -Apartament 2 camere 300 ron -Apartament 3 camere 400 ron -Apartament 4 camere 500 ron -Casă (200 mp) 750 ron - Curățenie după constructor 6ron m Curățenie persoane juridice (birouri,firme,șantiere) -Curățenie generala la m 3,5 ron -Curățenie de întreținere 2,5-3,5 ron m -Curățenie după constructor 7 ron m (șantier) -Curățare geamuri suprafețe accesibile 2-3 ron m De ce sa alegi firma noastră de curățenie? Echipa noastră de curățenie este profesională, serioasă și bine pregătită. Avem o experiență de peste 10 ani, dobandita in Anglia.în acest domeniu utilizăm echipamente și produse de curățenie de înaltă calitate. Flexibilitate în program adaptată nevoilor dumneavoastră. Servicii personalizate pentru a satisface cerințele fiecărui client. Contactează-ne acum pentru o ofertă personalizată și bucură-te de un mediu curat în locuința sau biroul tău. Detalii la număru
Evamar Srl

Hotel Paradis Angajează Camerista


Hotel Paradis angajează camerista
Yac Tur
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.