Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

10 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Otopeni

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

10 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Otopeni

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Otopeni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Otopeni si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Personal Curatenie Scoala/​ Femeie De Serviciu


Candidatul ideal Persoana cu experienta in curatenie, harnica, atenta la detalii.Descrierea jobului Angajam personal curatenie pentru Scoala/ Gradinita.Program : 5 zile/saptamana in ture de 8 ore.Activitati specifice:- curatenia in spatiile repartizate: clase, birouri, holuri;- curatarea si dezinfectarea grupurilor sanitare cu materiale si ustensile specifice;- aprovizionarea grupurilor sanitare cu materialele necesare;- colectarea sacilor cu gunoi menajer si depozitare in locuri special amenajate.Oferim: salariu corespunzator, contract de munca.Se lucreaza intr-un mediu curat, placut.
FUNDATIA ,​,​AVENOR

Menajera


Candidatul ideal Garantează curățenia zilnică în sălile de clasă, holuri, zone de acces și toalete. Se asigură de curățarea și spălarea regulată a pardoselilor pentru a menține un mediu proaspăt și primitor. Gestionează eficient eliminarea deșeurilor, asigurând golirea regulată a coșurilor de gunoi și înlocuirea sacilor de gunoi. Contribuie la menținerea unui aspect impecabil și a unei igiene de nivel înalt în întreaga școală.Descrierea jobului Program de lucru in ture doar de zi - 8 ore de lucru, de luni pana vineri.Beneficii:- abonament la o retea de sanatate privata- decont transport- tichete de masa
FUNDATIA CRAWFORD HOUSE

Media netă estimată pe baza celor 15 de salarii introduse în Salario: 2400 RON/Luna

Femeie De Serviciu - Ajofm | Anofm


Ocupatia: FEMEIE DE SERVICIU - AJOFM | ANOFMAngajator: BEM RETAIL GROUP SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: OTOPENI
BEM RETAIL GROUP SRL

Hilton Garden Inn Otopeni Angajeaza Camerista Hotel


Hotelul Hilton Garden Inn Otopeni angajeaza Camerista Hotel pentru efectuarea serviciului de curatenie in toate spatiile hotelului. Experienta anterioara reprezinta un avantaj. Oferim pachet salarial competitiv - tichete de masa, decont transport, servicii medicale, etc
Hilton Garden Inn Otopeni

Menajera


Liebherr Romania cu activitati in domeniul comertului, cu sediul in Otopeni, cautam colega/coleg care sa se ocupe de curatenia spatiilor destinate activitatilor de birou. Se ofera salariu decent si tichete de masa, posibilitatea de a lucra intr-un colectiv placut. Programul de lucru este de luni pana vineri, 08-17, cu o ora pauza de masa inclusa in program. Daca esti o persoana organizata, responsabila si doritoare de un loc de munca stabil, suna la telefon si hai sa ne cunoastem!
Mihalache Roxana

Media netă estimată pe baza celor 26 de salarii introduse în Salario: 2400 RON/Luna

Angajam Menajera Pt Camin De Batrani Otopeni


ANGAJAM MENAJERE/ingrijitoare, cu sau fara experienta, in Otopeni pentru camin de batrani privat, program in ture, plata corecta si la timp, masa asigurata, carte de munca. Acces usor cu transport in comun. Posibilitate de cazare pentru personal in conditii bune, daca este nevoie sau pentru cei care doresc intern. Cerinte: seriozitate, punctualitate, spirit de echipa, empatie fata de persoane varstnice. Rugam seriozitate, post pe termen lung. Salariul de la 2500 - 3500 Lei/luna.
Camin EDEN

Educatoare Supravegheroare Doamna Curățenie


Caut doamna drăguță , veselă , cu răbdare în lucru cu copii , în zona Otopeni pentru after school . Program de 8 ore pe zi , de luni până vineri . Masă este asigurată în fiecare zi Pentru detalii vă rog să sunați la.
Ioniă Iulia

Firma De Curatenie Angajam Personal Curatenie!


Firma de curățenie din Otopeni angajam personal curățenie! Salariu atractiv , bonusuri de performanța și seriozitate. Pentru mai multe detalii va așteptăm sa ne contactați la
Autentic

Agenti De Curatenie Pentru Aeroport Otopeni


Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Cautam agenti de curatenie pentru Aeroport Otopeni. Se lucreaza in ture de zi si de noapte de luni-duminica (12/24 si 12/48). Oferim: - conditii avantajoase de salarizare; - transport asigurat; - bonuri de masa; - spor de vechime; - cursuri de specializare; - contract de munca pe perioada nedeterminata.
DEZICLEAN RETAIL DIVISION SRL

Ambasad Or Events Angajeaza Firma De Curatenie


Ambasad Or Events, locatie de evenimente, angajeaza firma de curatenie - colaborare pe eveniment
AmbasadOr Events
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 10 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.