Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Rasnov

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Rasnov

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Rasnov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Rasnov si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Femeie De Serviciu - Ajofm | Anofm


Ocupatia: FEMEIE DE SERVICIU - AJOFM | ANOFMAngajator: DEXION STORAGE SOLUTIONS SRLExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Primar-FARA STUDIITimp de lucru: 8Adresa locului de munca: RASNOV
DEXION STORAGE SOLUTIONS SRL

Angajare Camerista


Aptitudini necesare: Indemanare, atitudine profesionala, disponibilitate pentru invatare, persoana de încredere, curata, ordonata, disciplinata si corecta. Programul flexibil in functie de nevoile pensiunii si a persoanei angajate. Preferam persoane din zonele limitrofelocatiei noastre. Pentru persoanele solicitante, care locuiesc la distanta, putem oferi ocazional si cazare. Oferim salariu motivant. Pensiunea este noua, de 4 stele, detine 10 camere, este dotata modern si se situaza in Rasnov, jud. Brasov. Pentru alte informatii va rugam sa ne contactati.
DECUM SRL

Camerista - Angajam La Pensiune Din Rasnov/​brasov


Aptitudini necesare: Indemanare, atitudine profesionala, persoana de încredere, curata, ordonata, disciplinata si corecta. Preferam persoanele din Rasnov sau zonele limitrofe locatiei noastre. Programul flexibil in functie de nevoile pensiunii si a persoanei angajate. Oferim salariu motivant. Pentru alte amanunte asteptam sa ne contactati.
Pensiune

Angajam Lucrator La Curatenie


SC CIMPOESU GRUP SRL , cu sediul social in Rasnov , str. Brasovului nr. 1 B , jud. Brasov , CUI 24111634 , angajeaza " FEMEIE DE SERVICIU " , cod COR 911201 - 1 post Sunati la telefon sau trimiteti CV - uri pe email Se ofera un salariu brut lunar de 3300 RON . Trimiteti CV-uri sau sunati la telefon
CIMPOESU GRUP SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.