Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

7 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Sinaia

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

7 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Sinaia

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Sinaia si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Sinaia si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Camerista Hotel - Ajofm | Anofm


Ocupatia: CAMERISTA HOTEL - AJOFM | ANOFMAngajator: INTERNATIONAL S.A.Experienta: Experienta putina Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: SINAIA
INTERNATIONAL S.​A.​

Camerista Hotel - Ajofm | Anofm


Ocupatia: CAMERISTA HOTEL - AJOFM | ANOFMAngajator: LASIN SERV SRLExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Liceal-LICEU TEORETICTimp de lucru: 8Adresa locului de munca: SINAIA
LASIN SERV SRL

Camerista Hotel 4*


Camerista hotel la SC International SA Cautam colegi dedicati, pasionati, cu experienta- CAMERISTA HOTEL Oferim: - salariu atractiv - lucru in echipa - program flexibil - mediu placut de lucru
INTERNATIONAL SA

Angajam Camerista Hotel


Munca unei cameriste este aceea de a avea grija si de a pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru camerele de hotel si in alte zone din hotel, destinate oaspetilor.
SC INTERNATIONAL SA

Angajam Receptioner(a),​ Camerista,​ Lucrator Bucatarie


Hotel 4* Sinaia angajeaza receptioner (a), camerista si lucrator in bucatarie.
Hotel Boutique

Om Curatenie Casa Curte


Sinaia ,caut bărbat,fără obligații,pt curățenie casa,interior ext,activități ușoare ,cate 4ore zi sau 8 ore la 2 zile,de luni până vineri inclusiv,persoana sa fie,situatie precară,sau suferă singurătate.Exvlus ,tineri fara rost ,bărbați cu vicii agresive( fumat,băutură ) sa fie in limite normale aceste vicii.Ofer,in schimbul acestor activitati cazare gratuit in garsoniera vila,bani pt 3 mese pe zi,bănuți pt buzunar.nu ofer salariu luna.
cucu

Opus Villa Sinaia Angajeaza Camerista


Munca unei cameriste este aceea de a avea grija si de a pune la dispozitie tot ceea ce este necesar pentru camerele de hotel si in alte zone din hotel, destinate oaspetilor. Sarcini: -sa curete camerele, holurile si alte incaperi, manual sau folosind echipament de curatenie; -sa curete si sa dezinfecteze baile; -sa schimbe asternuturile in camere; -sa schimbe sapunuri, sampoane, geluri de dus, prosoape, precum si alte produse necesare; -sa furnizeze mancare si bauturi incluse in serviciile hotelului; -sa faca alte eventuale servicii oferite de hotel oaspetilor. Responsabilitatile postului: In raport cu aparatura si materialele utilizate: aspiratoare, maturi mecanice, stergatoare de praf, prosoape, detergenti etc.
Opus Villa
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 7 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.