Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

10 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Suceava

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

10 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Suceava

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Suceava si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Suceava si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Femeie De Serviciu - Ajofm | Anofm


Ocupatia: FEMEIE DE SERVICIU - AJOFM | ANOFMAngajator: ASOCIATIA PROPRIETARI NR 48Experienta: Experienta putina Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: SUCEAVA
ASOCIATIA PROPRIETARI NR 48

Îngrijitor Curățenie (1 Post) - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


Unitatea de Asistenta Medico-Sociala Brosteni, judetul Suceava Expira in 2024-02-27 LocatieSuceava NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorInstitutii locale CategorieFunctie contractualaAnunt Unitatea de Asistenta Medico-Sociala, cu sediul in oras Brosteni, Aleea Carmen Sylva nr. 3, jud. Suceava, organizeaza concurs pentru ocuparea unei functii contractual vacante in conformitate cu prevederile H.G. nr. 1336/ 28.10.2022, respectand prevederile OUG 115/2023, dupa cum urmeaza:DENUMIREA POSTULUI: Ingrijitor curatenie NUMARUL POSTURILOR: 1 post vacant NIVELUL POSTULUI: functie de executie COMPARTIMENT/STRUCTURA: sectie medicala DURATA TIMPULUI DE LUCRU: 8 ore pe zi; 40 de ore pe saptamana PERIOADA: nedeterminataConditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei contractuale stabilite pe baza atributiilor corespunzatoare postului sunt: * Studii: generale * Vechimea in munca: nu se solicitaCALENDARUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI CE VA FI ORGANIZAT
Posturi Gov - Locuri de munca la stat

Personal Curatenie Menajera - Regim Hotelier Suceava


Firma cu experienta in domeniul inchirierilor in regim hotelier cauta personal curatenie menajera. Atributiile postului: Curatarea si pregatirea apartamentelor ce urmeaza a fi inchiriate in regim hotelier; Ducerea Receprionarea lenjeriei de la curatatorie; Sesizarea de eventuale lipsuri defectiuni in apartamente si anuntarea managerului; Aptitudini Cerinte necesare: Persoana sociabila, dinamica, orientata spre lucrul in echipa, orientare pro client si capacitate a lucra sub presiune si de luare a deciziilor; Experienta in domeniu constituie un avantaj. Beneficii: Salariu motivant cuprins intre 2500 - 5000 lei in functie de gradul de implicare; Posibilitate de avansare; Mediu de lucru placut, alaturi de o echipa tanara; Training Instructaj.
High Services Invest SRL

Curatenie Case De Vacanta Germania Statiune 5*- Lb Germana Obligatoriu


Cautam persoane, vorbitoare de limba germana nivel avansat, care doresc sa se alature echipei de curatenie din statiunea din nordul Germaniei OstseeResort Olpenitz. Postul initial este cel de muncitor in curatenie, cu prespective insa de a avansa in viitorul apropriat ca: Supervizor, Coordonator echipa romani sau Team leader, in functie de abilitatile de organizare ale fiecaruia. Se lucreaza 8h zi, 5 zile pe saptamana Cazare la aprox 5 minute de condus de locul de munca. Masina de serviciu Ajutor in obtinerea actelor de sedere mutatie cont bancar Contract direct cu angajatorul german. Zilele de duminica platite suplimentar Zilele de sarbatoare legala platite suplimentar Salariul minim va fi 1800 NET insa, va fi negociat cu fiecare applicant in functie de experienta in domeniu, in urma unei discutii stabilite ulterior.
Port 54

Agent Curatenie Birouri


Firma curatenie angajeaza agent curatenie intr-o institutie bancara. Program 2 ore L-V
BogArt Building Management

Caut Doamnă Pt.​ Ajutor Menaj


Căutăm doamnă care să ajute la menaj 2 zile pe lună în Fălticeni, jud. Suceava. Casa e nouă, îngrijită, avem nevoie de puțin ajutor să o păstrăm așa. Plata cash sau virament, se discută la fața locului. Pe scurt, un job nu foarte solicitant și flexibil. Mulțumesc! P.S. În eventualitatea unei colaborări fericite, avem și alte cliente interesate.
Persoana fizica

Pensiune Din Voronet - Gura Humorului Angajeaza Camerista


Pensiunea Valeria din Voronet - Gura Humorului angajeaza camerista (curatenie in camere, spalat si calcat lenjerii). Suntem in cautarea unei persoane harnice, responsabile, atenta la detalii care locuieste in apropierea orasului Gura Humorului comune limitrofe ( nu oferim cazare). Pentru informatii legate de programul de lucru si salarizare ne puteti contacta la nr de telefon : . NU recrutam forta de munca din alte tari.
SC STIL MONTAN SRL

Ospatar/​ Camerista


hands on . Cautam o persoana dinamica pentru a se alatura echipei noastre .
north bucovina circuits

Pensiune Angajează Cameristă


ANUNȚ ANGAJARE Suntem în căutarea unei colege care să ocupe postul de CAMERISTĂ Salarizare competitivă Mediu de lucru sigur și bine organizat Posibilitatea de a interacționa cu colegi deosebiți Aplică ACUM!
MUNTE MUR

Cautam Doamna Pentru Curatenie In Regim Hotelier!


Căutăm o doamnă serioasă, harnică ,cu vârstă cuprinsă între 30 si 55 de ani, care să ne ajute la curățenie în regim hotelier și uneori la stat cu copilul o oră două după grădiniță.Program 4 ore pe zi (11-15), de luni până vineri.Oferim salariu lunar de 2100 lei.Putem oferi și ore suplimentare plătite cu 30 lei ora. Locația Sfântu Ilie Nou , la un km de intrarea în Suceava (spre Moara vis a-vis de Pensiunea Passa Tempo).Este stație maxi taxi la 2 minute de locație .Maxi taxi circulă din 30 in 30 de minute. Contact :
Acasa
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 10 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.