Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

6 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Vama Veche

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

6 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Vama Veche

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Vama Veche si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Vama Veche si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Camerista Hotel - Ajofm | Anofm


Ocupatia: CAMERISTA HOTEL - AJOFM | ANOFMAngajator: MKL VAMA VECHE SRLEducatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: VAMA VECHE
MKL VAMA VECHE SRL

Bucatar,​ Camerista,​ Ospatar - Vase Croaziera Fluvii Eu 1400 - 4000 € Net


Candidatul ideal Ai experienta de minim 3 luni in domeniul ospitalitatii si esti vorbitor de engleza nivel conversational? Te ajutam sa te imbarci intr-o noua aventura platita contractual cu sume brute intre 1400 € - 4000 €Alte beneficii incluse cum ar fi:- Instruire la bordul navei,- Cazare, Masa, Transport, Pensie,- Asigurare de sanatate si accidente,- Alocatie copil,- Uniforme,- Concediu platit cu salariu de baza, in pozitii diferite pe nave de croaziera de 4 - 5 stele pe fluviile europene precum si pe oceane.Contracte semnate pe Elvetia/Franta/Portugalia/Cipru - fluviile Europene si bahamas pe OceaneAsteptam sa ne trimiteti CV-ul dvs actualizat, OBLIGATORIU editat in limba engleza.Iata cateva exemple de joburi si venituri NETE. Ele variaza in functie de compania unde sunt disponibilitati.Descrierea jobului JOBURI NAVE DE CROAZIERA FLUVIALE EU:HOTEL#Ospatari (#waiter 1900 salariu net - pana la - 3000 € NET cu tips de la pasageri#Cameristi (#cabinsteward 1900 salariu net - pana la -
A C GLOBAL SRL

Personal Hotel- Receptioneri,​ Cameriste,​ Lucratori Bucatarie


Candidatul ideal Nivel de studii:Studii medii sau gimnaziale, in functie de postul ocupat;Calificari/ specializari necesare:Cursuri speciale pentru familiarizarea cu politicile şi procedurile hotelului( receptioner, camerista, lucrator bucatarie, etc.)Cunoaşterea la nivel conversational a unei limbi străine de circulaţie internaţională, preferabil limba engleză, pentru receptioneri;Competenţele postului :*dedicare lucrului cu clienţii;*atitudine pozitivă;* aptitudini de comunicare;*spirit de observaţie şi atenţie la detalii;*amabilitate, toleranţă, calm;*flexibilitate, asumarea responsabilităţilor;Descrierea jobului Răspunde de calitatea serviciilor oferite clienţilor hotelului.Răspunde de menţinerea unor standarde înalte ale igienei, ale aspectului şi curăţeniei în toate activităţile desfăşurate în cadrul complexului hotelier;Isi indeplineste cu simt de raspundere toate atributiile din fisa postului;Anunţă cu promptitudine managerul pentru defecţiunile ivite la echipamente, instalaţii
AOL FIRST HOLDING S.​R.​L.​

Angajez Camerista In Vama Veche


Angajam camerista in Vama veche pentru o vila . salariu de 3000 pana la 4500 Ron, pentru mai multe detali va rog sa sunati.
Casa Ryn

Angajam Cameriste! Complex Club D'or Din Statiunea Vama Veche.​


Complexul Club D'or din statiunea Vama Veche angajeaza bucatar,ajutor de bucatar! Se ofera: -salariu atractiv -contract de munca 6 luni pentru a putea beneficia de somaj -transport asigurat celor din Mangalia si imprejurimi. -decontare transport -masa -cazare si masa in cadrul Complexului daca este cazul. Se cere: experienta,seriozitate. Relatii la numarul de telefon:
SC TANDER MAXX SRL

Angajam Camerista-post Sezonier


Societate Comerciala angajeaza camerista-post sezonier. Ce oferim: -salariul motivant -decont transport Cerem: -experienta Daca consideri ca te regasesti in cele mai sus mentionate,te asteptam sa ne cunoastem! Pentru mai multe detalii ne poti contacta la numarul de telefon . Ne poti trimite cv-ul pe adresa de email:
SC TANDER MAXX SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 6 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Cautari populare
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.