Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Voluntari

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Femeie de serviciu farmacie in Voluntari

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Voluntari si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Femeie de serviciu farmacie in Voluntari si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Personal Curatenie


Candidatul ideal Trebuie sa indeplineasca urmatoarele criterii:1. sa se adapteze la lucrul in echipa;2. sa fie punctual;3. sa aiba un aspect fizic ingrijit.Descrierea jobului - Experiență minim un an;- Atitudine pozitivă și abilitatea de a lucra în echipă;- Stabilește corect necesarul de materiale pentru a asigura o activitate fluentă;- Efectuează curațenia în spațiile repartizate;- Răspunde de utilizarea și păstrarea în bune condiții a ustensilelor de curațenie ce le are personal în grijă, precum și a celor care se folosesc în comun și le depozitează în condiții de siguranță;- Urmărește realizarea igienizării generale și a curațeniei în spațiile de lucru, folosind ustensile potrivite și substante adecvate locului de dezinfectat și scopului urmărit.
FUNDATIA TARA MINUNILOR

Media netă estimată pe baza celor 48 de salarii introduse în Salario: 2225 RON/Luna

Femeie De Serviciu - Ajofm | Anofm


Ocupatia: FEMEIE DE SERVICIU - AJOFM | ANOFMAngajator: ASOCIATIA CRESTINA INIMA SI SUFLET PENTRU BATRANIExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: VOLUNTARI
ASOCIATIA CRESTINA INIMA SI SUFLET PENTRU BATRANI

Menajera - Ajofm | Anofm


Ocupatia: MENAJERA - AJOFM | ANOFMAngajator: TELERENTA SRLEducatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: VOLUNTARI
TELERENTA SRL

Femeie De Serviciu - Ajofm | Anofm


Ocupatia: FEMEIE DE SERVICIU - AJOFM | ANOFMAngajator: CRISTAL RESIDENCE SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Gimnazial-SCOALA GENERALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: VOLUNTARI
CRISTAL RESIDENCE SRL

Angajez Menajeră


Caut doamnă pt menaj la casă. Cerem responsabilitate și seriozitate( cine nu dorește un angajament pe termen lung să nu ma Contacteze). Job-ul este de 2 ori pe lună, de preferat joia, 8 ore zi și presupune curățenie și întreținerea unei case! Prețul oferit este de 250 lei pe zi! Locația este în orașul Voluntari, Jud. Ilfov.
Particular

Menajera


Menaj la o casa cu 3 dormitoare .
robert

Media netă estimată pe baza celor 26 de salarii introduse în Salario: 2400 RON/Luna

Femeie De Serviciu-curatenie


Oraș: Voluntari, județul Ilfov Full Time Cerințe: Asigura curatenia Condiții: Educatie, Calificari si training-uri speciale: Studii generale Cunoasterea limbii engleze la nivel avansat Experienta profesionala: Min 9 luni experienta Responsabilități: Asigurarea curateniei si ordinii in zonele de birouri, bucatarie, receptie, conferinte, recreere, in zonele de acces, in zonele de grup sanitar;
Proton Impex 2000

Personal Curatenie Scoala Particulara


Scoala particulara locatie Voluntari-Jolie Ville angajeaza urgent cu contract de munca -personal feminin cu experienta in servicii curatenie ; persoana responsabila, serioasa, atenta detalii . Contract de munca norma intreaga; Tichete de masa Concedii efectuate in timpul vacantelor scolare
Fundatia Mateas

Personal Curatenie - British School Of Bucharest


British School of Bucharest cauta personal curatenie care sa indeplineasca responsabilitatile urmatoare: - asigura curatenia zilnica in salile de clasa, holuri, zone access, toalete; - asigura spalarea pardoselilor - asigura golilea cosurilor de gunoi, inlocuirea sacilor * Pachetul salarial : 2500 lei net + tichete masa + decont transport + abonament medical - Program : lucru in ture doar de zi 8ore/ L-V
British School of Bucharest

Angajat Menajera Apartament Pipera


Angajam menajera pentru apartament Pipera. Pentru mai multe informații va rog sa sunați la numărul din anunț
Trois Amis Coffee Lounge SRL

Angajem Personal Curatenie Blocuri


LCS este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Cautam agentii de curatenie pentru blocuri Oferim: - Conditii avantajoase de salarizare; - Plata ore suplimentare; - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Bonusuri.
Cleaning

Menajera Pentru Scoala


Scoala particulara cu sediul in Pipera angajeaza urgent menajera pentru curatenie. Conditii avantajoase. Decontam transportul. Relatii la telefon .
SC Global Learning Logistics SRL

Pentru Menaj,​ Angajam Persoana Interna (nu Barbat)


Pentru menajul intr-o vila in Pipera, angajam persoana interna (nu barbat), nefumatoare. Plata salariului se face zilnic (250 lei), platiti in prima ora a zilei de lucru curente. Toate celelalte cheltuieli ale angajatei (locuinta in vila, caldura, curent electric, masa...) sunt suportate de angajator. Dupa 1 luna de proba oferim si carte de munca.
Sandu

Angajez Menajera Intr-o Vila Din Voluntari


Angajez menajera intr-o vila din Voluntari, in schimbul doi (15-21) sau interna, nefumatoare, salariu negociabil. Mai multe detalii la telefon.
Iusti

Femeie De Serviciu


SC FARMEX COMPANY SRL, cu sediul in Voluntari - Ilfov angajeaza 3 femei de serviciu cod cor 911201, pentru cei interesati ne puteti contacta ; pe email : Pe telefon :
FARMEX COMPANY SRL

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 2250 RON/Luna

Angajam Personal Curatenie In Zona Pipera-voluntari 3300 Ron + Carte De Munca


Angajam personal curatenie pentru magazin de mobila, str. Popasului, Voluntari, Ilfov, in incinta noului mall Lemon Retail Park, aflat la intersectia cu Autostrada A3. Programul de lucru de 8 ore pe zi (+30 min pauza de masa), de Luni pana Vineri, incepere la 8:00 sau 9:00. Salariu net este de 3300 RON pentru o persoana cu experienta pentru lucru 8 ore pe zi, sau 2900 pentru 6 ore pe zi. Cautam in mod ideal o persoana care locuieste in zona, are experienta in domeniu si trateaza cu seriozitate postul. Inainte de a ne contacta, va rugam sa va asigurati ca puteti ajunge usor la locatie. Va rugam sa ne contactati prin mesaj direct aici sau telefonic, intre orele 10:00 - 18:30 la numarul
ARN FAMOUS STORE

Ofer Servicii De Bona+menaj+calcat


ofer servicii pentru familie serioasa ce are nevoie de sprijin cu copii+menaj+calcat+gatit.8 ani experienta.domiciliu pipera.full tine sau part time.40 de ani,blanda si empatica,ma acomodez la regulile casei.detalii la tel.40-60lei h
persoana fizica

Agenti De Curatenie Tura De Noapte


Deziclean este o societate specializata in prestarea de servicii profesionale de curatenie. Compania noastra asigura servicii de curatenie in aproape toate orasele mari din România. Cautam agenti de curatenie pentru tura de noapte in Voluntari si zona Floreasca. Oferim: - Conditii avantajoase de salarizare; - Plata ore suplimentare; - Contract de munca pe perioada nedeterminata; - Bonusuri.
Deziclean

Angajam Doamna Pentru Curatenie


Familie din Voluntari,angajează doamna pentru curatenie:program l-v 8 ore pe zi,cu posibilitate de contract! Vechimea în muncă sau recomandarea constituie avantaj!
particular

Caut Doamna La Curatenie Full Time


Descriere Societate comerciala cu activitate in Dom. Marketing, cauta persoana serioasa pentru postul de femeie de serviciu in Voluntari-Pipera. Program de lucru: 8 ore, luni-vineri. Mediu de lucru atractiv Contract de munca Cerințe: -seriozitate -stabilitate - persoana ordonata; - experiența in domeniul curățeniei constituie avantaj; - atitudine pozitivă; - atenție la detalii. Asteptam C.V.-urile dvs. pe adresa de e-mail:
Promidea
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.