Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Formel D in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Formel D in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Formel D in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Formel D in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Operator calitate in Iasi


Companie verificată
Aplica rapid
Ești în căutarea unei provocări profesionale cu un viitor promițător în industria auto?Dacă răspunsul este DA, te așteptăm în echipa FORMEL D ROMÂNIA - furnizor global de servicii pentru industria auto. Suntem în căutarea unor colegi, OPERATORI CALITATE , pentru proiectele noastre din IASI. Cerințe:disponibilitate pentru lucrul în 3 schimburi;acuitate vizuala buna. Ce îți oferim:pachet salarial competitiv;tichete de masă;abonament la clinică privată de sănătate;instruire la locul de muncă;formarea și dezvoltarea într-o companie internațională;alte beneficii salariale în funcție de performanțe. Ce trebuie sa faci:controlul vizual componente.
Formel D Romania SRL

Operator Calitate


Candidatul ideal Ce cautam la candidati?- disponibilitate de a lucra in 3 schimburi- seriozitate si implicare- curiozitate de a ne cunoaste oferta: nu e nevoie de calificare sau experinta, totul se invata usor la locul de muncaDescrierea jobului Ce ai de facut?- Examinezi vizual piesele clientilor nostri- Sortezi pieseleCe oferim?- munca usoara, se poate invata usor si de femei si de barbati- formare si specializare la locul de munca pentru necalificati sau persoanele fara experinta- transport asigurat- salariu corect- bonuri de masa- concediu de odihna suplimentar- abonament la clinică privată de sănătate- mediu de lucru organizat;Pentru detalii si programari la interviu sunati la 0722.395.328 (zero sapte doi doi trei noua cinci trei doi opt) - Madalina
FORMEL D ROMÂNIA SRL

Media netă estimată pe baza celor 406 de salarii introduse în Salario: 3400 RON/Luna

Operatori Calitate In Iasi


Ești în căutarea unei provocări profesionale cu un viitor promițător în industria auto? Dacă răspunsul este DA, te așteptăm în echipa FORMEL D ROMÂNIA - furnizor global de servicii pentru industria auto. Suntem în căutarea unor colegi, OPERATORI CALITATE , pentru proiectele noastre din Iasi. Cerințe: - disponibilitate pentru lucrul în 3 schimburi; - acuitate vizuala buna. Ce îți oferim: - pachet salarial competitiv; - tichete de masă; - abonament la clinică privată de sănătate; - instruire la locul de muncă; - formarea și dezvoltarea într-o companie internațională; - alte beneficii salariale în funcție de performanțe.
Formel D Romania
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.