Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Furnica Ziliera in Ramnicu Sarat

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Furnica Ziliera in Ramnicu Sarat

Cauta printr-o varietate mare de joburi Furnica Ziliera in Ramnicu Sarat si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Furnica Ziliera in Ramnicu Sarat si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Preparator Conserve


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 4000 LEI pe lună
Fabrica din domeniul alimentar angajeaza, pentru productia de conserve fructe si legume, PREPARATOR. Se cauta o persoana isteata, atenta, dornica sa invete lucruri noi.Acesta va lucra direct cu inginerul de productie, se va ocupa de respectarea retetelor si aplicarea acestora.Este necesara experienta in condus motostivuitorul. Program: luni- vineri 7:00-16:00 ( 2 sambete/luna lucrate- 2 libere). Se ofera: salariul net 4000 lei.
FURNICA ZILIERA SRL

Responsabil Achizitii


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 LEI pe lună
Angajam RESPONSABIL ACHIZITII pentru fabrica din domeniul alimentar, situata in Ramnicu Sarat. Cerinte: Studii superioare absolvite;Experienta pe un post similar;O buna cunoastere a furnizorilor de servicii si materiale;Abilitati operare PC (MS Office);Abilitati de comunicare, organizare si negociere cu furnizorii. Descrierea jobului: Planifica, negociaza si stabileste colaborari cu furnizori de materiale si servicii;Solicita oferte de pret, face comparatii complete si propune conducerii achizitii care se incadreaza in parametrii de buget, timp, calitate, garantii;Verifica din punct de vedere comercial contractele de achizitii si intervine pentru clarificarea detaliilor contractuale;Verifica facturi primite de la furnizori pentru conformitate cu comenzile lansate si livrate, prelucrare date, intocmire referate pentru plata facturi furnizori, in vederea emiterii documentelor de plata prevazute in contracte;Identifica activ noi furnizori, pentru diversificarea si optimizarea portofoliulu
FURNICA ZILIERA SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.