Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1 Locuri de Munca Glovo in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1 Locuri de Munca Glovo in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Glovo in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Glovo in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Livratori Glovo/​tazz By Emag


Candidatul ideal Sa fie respectuos cu clientii, sa aiba simt de raspundere, sa fie calm si intelegator cu clientii.Descrierea jobului Angajam curieri :*Glovo*TazzSe poate lucra lucra si pe masina / scuter/ bicicleta personala.Contract în funcție de preferințele curieruluiÎn prezent, oferim cele mai bune variante contractuale pentru curieri, redactate conform legislației în vigoare. În cazul în care ești indecis cu privire la opțiunea dorită, oferim consultanță cu privire la decizia pe care o vei lua. Nu ezita să ne contactezi pentru orice nelămurire posibilă.Contabilitatea veniturilor obținuteNu îți face griji! Colaborând cu noi, nu trebuie să declari veniturile sau să plătești taxele la final de an, deoarece ne vom ocupa noi de toate procedurile legale. Astfel, îți va rămâne mai mult timp liber pentru a te focusa pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Taxele pe care le vom plăti sunt reținute automat din câștigurile realizate și vor fi virate către stat, conform contractului pe
F.​D.​I RIDERS S.​R.​L.​
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.