Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1948 Locuri de Munca Gresie - Joburi Gresie

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1948 Locuri de Munca Gresie - Joburi Gresie

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gresie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Gresie si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitori Necalificați – Producție de mezeluri


Companie verificată
Aplica rapid
Despre Noi:YOURJOB recrutează Muncitori Necalificați pentru secțiile de producție ale unei companii specializate în producția de mezeluri.Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică și ambițioasă, într-una dintre cele mai mari și moderne fabrici de preparate din carne din România, ne dorim să te cunoaștem! Candidatul Ideal:Persoană serioasă, comunicativă, muncitoare, responsabilă, implicată.Atitudine pozitivă, capacitate de a lucra în echipă și de a respecta metodele de lucru.Rezistență la stres. Descrierea jobului:Depozitare, stocare, transport materie primă (carne, piese carne, carcasă)Spălare și dezinfectare echipament din dotare.Efectuare acțiuni specifice în secția repartizată.Ambalarea, depozitarea, transportarea produselor finite (mezeluri).Respectarea normelor igienico sanitare și de protecția muncii.    Beneficii:Contract de muncă pe perioadă nedeterminată.Salariu motivant.Bonuri de masă.Program: 07:00 - 17:00. Se oferă cazare - lângă fabrică. Cum Aplici:Te
YOUR JOB CONSULTING & RECRUITING SRL

Muncitori necalificati: femei si barbati


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam MUNCITORI NECALIFICATI FEMEI si BARBATI pentru fabrica de reciclare aparatura electrica si electrocasnica. Se ofera:- salariu pornind de la 3500 lei brut- tichete de masa in valoare de 40 lei/zi- 840 LEI- transport gratuit / decontat integral/ decontam o suma de bani in contul cheltuieleilor de transport pentru cei care vin cu masina personala- orele suplimentare de platesc 200- bonus de fidelitate, incepand cu implinirea unui an in cadrul societatii- prime de sarbatori, in tichete cadou. Program de lucru: 3 sau 2 schimburi, in functie de tipul de activitate desfasurata - 8h/zi.
FURNICA ZILIERA SRL

Muncitori Necalificați - Îngrijitor piscine,​ terase și spații desemnate


Companie verificată
Aplica rapid
Despre Noi:YOURJOB recrutează Îngrijitor piscine, terase și spații desemnate.Dacă ai o inimă ospitalieră, mâini dibace și un zâmbet care poate lumina ziua oricui, atunci ești candidatul ideal pentru echipa noastră! Candidatul Ideal:Persoană serioasă, comunicativă, muncitoare, responsabilă, implicată.Atitudine pozitivă, capacitate de a lucra în echipă și de a respecta metodele de lucru.Rezistență la stres. Descrierea jobului:Depozitarea, stocarea, transportul de produse în vederea comercializării în incinta locației.Spălarea și dezinfectarea spațiilor sanitare, șezlonguri, scaune, mese terasă și echipamentul din dotare.Îngrijirea plantelor din incinta salonului, de pe terasă și de la piscină.Debarasarea meselor de la piscină.Asigurarea curățeniei la piscină, deservirea clienților cu umbrele, șezlonguri, etc.Respectarea normelor igienico sanitare și de protecția muncii.Abilități bune de organizare și atenție la detalii. Beneficii:Contract de muncă pe perioadă nedeterminată.Salariu motiva
YOUR JOB CONSULTING & RECRUITING SRL

Fabrica angajeaza MUNCITORI NECALIFICATI


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 LEI pe lună
Fabrica situata la Frasinu angajeaza MUNCITORI NECALIFICATI pentru reciclarea de aparatura electrica si electrocasnica.Munca consta in sortarea si dezmembrarea aparaturii electrice. Se ofera:- salariu pornind de la 3500 lei brut- tichete de masa in valoare de 40 lei/zi- transport gratuit / decontat integral/ decontam o suma de bani in contul cheltuieleilor de transport pentru cei care vin cu masina personala- orele suplimentare de platesc dublu- bonus de fidelitate, incepand cu implinirea unui an in cadrul societatii- prime de sarbatori, in tichete cadou. Program de lucru: 3 sau 2 schimburi, in functie de tipul de activitate desfasurata - 8h/zi.
FURNICA ZILIERA SRL

Angajam Muncitori in Constructii


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3150 până la 3500 LEI pe lună
Angajam Muncitori in Constructii pentru fabrica noastra, specializata in construcții metalice, proiectare, fabricare, livrare și instalare structuri metalice și componente de montaj pentru închideri perimetrale și acoperișuri. Beneficii: Salariu competitiv; Tichete de masa de 35 lei zi lucratoare; Sporuri de ore suplimentare; Program de Luni pana Vineri in maxim 2 ture; Asiguram si transport din apropiere sau din zona Craiovei.
TeamWork Support SRL

Muncitor la acoperisuri plate sau inclinate


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2200 până la 2400 EURO pe lună
Companie specializata in constructie, intretinere si reparare a acoperisurilor plate si inclinate este in cautare de muncitori cu experienta. Descrierea postului:Pregătirea suprafeţei de lucru Montarea de elemente de structură si de ţigle clasice Montare tabla din zinc, cupru sau plastic Hidroizolatii bituminoase sau EPDM Candidatul ideal:Experiență minimă de 2 ani într-o poziție similară Motivație și dorința de a presta muncă grea Fără frică de înălțimiLimba engleză sau franceză la nivel conversational Beneficii:Contract de muncă in Belgia Salariu motivant conform baremelor Posibilitatea unui contract fix Instruire in toate formalitățile legate de ocuparea forței de muncă în Belgia Consultatii a
ACCENT JOBS FOR PEOPLE ROMANIA SRL

Muncitor in constructii


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2200 până la 2500 EURO pe lună
Angajăm în Belgia persoane pentru pozițiile:  Dulgher cofrajeFierar betonistZidarMuncitor la acoperiș Candidatul ideal: Experiență în construcții/ domeniile enumerate mai sus, minim 1 an;Cunoștințe de limba engleză sau franceză la nivel conversaționalPermis de conducere categoria BAvantaj dar nu obligatoriu mașină personală pentru deplasarea la locul de muncă. Beneficii: Contract belgian de muncă și salariu în funcție de experiența taDecontarea primului drum din România în Belgia în valoare de maxim 150 euro, în funcție de costul transportului ales de dumneavoastrăAl 13-lea salariuBani de vacanțăAsigurare medicalăZile legale libere plătite Suport administrativ în limba română. Fiind o țară nouă pentru tine, te vom ajuta cu procesul de recrutare, cu stabilirea ta în Belgia și cu informațiile necesare pe parcursul șederii tale, pentru a ne asigura că ești mulțumit de noua schimbare.
ACCENT JOBS FOR PEOPLE ROMANIA SRL

Muncitori calificati - dulgheri,​ fierari betonisti,​ soferi cat.​C,​E.​


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4500 până la 5500 LEI pe lună
Descrierea postului - Muncitori calificati - dulgheri, fierari betonisti, soferi cat.C,E. Cerințele postului - Respectarea proiectelor tehnice, seriozitate. Responsabilitățile postului - Respectarea programului de lucru, profesionalism.
Gobmar Construct

Muncitor necalificat_4600 Lei


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 4600 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta muncitori necalificati pentru companie din Timisoara. Cerinte:-experienta nu este necesara-abilitați tehnice-Implicare în activitate-dorință de a munci-persoana onesta, harnica si ordonata Responsabilități:-desfasoara activitati pe teren Beneficii:-salariu avantajos 4000 Lei, in mana-tichete de masa 30 lei/zi-program de lucru intr-un singur schimb-asigurare medicala-prime de Sarbatori-transport asigurat SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Muncitori necalificati si fara experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Cautam persoane necalificate si fara experienta pentru a lucra in fabrici din domeniul automotiv. Ce ai de facut?-       Examinezi vizual piesele-       Sortezi piesele. Ce cautam la candidati?- curiozitate de a ne cunoaste oferta: nu e nevoie de calificare sau experinta, totul se invata usor la locul de munca- disponibilitate de a lucra in 3 schimburi- seriozitate si implicare- sa locuiasca in Mioveni Ce oferim?- munca usoara, se poate invata usor si de femei si de barbati- formare si specializare la locul de munca pentru necalificati sau persoanele fara experinta- transport asigurat doar pe rutele din Mioveni- spor de noapte, ore suplimentare- salariu corect- prima de recomandare- bonuri de masa- concediu de odihna suplimentar- abonament la clinică privată de sănătate- mediu de lucru organizat; Descrierea companiei:Grupul Formel D, furnizor global de servicii în industria auto, a fost fondat în
Formel D Romania SRL

Muncitori Necalificati


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2400 până la 3000 USD pe lună
Recrutam personal necalificat pentru fabrica care produce piese componente in industria apararii in Israel. Program: Luni - Vineri, de 8h zi;-Salariu brut: 2000 dolari;- Salariu net: 1665 dolari;- Diurna 38 dolari/zi; Media salariala in dolari este intre 2400 - 3000 dolari (net) / luna (aceasta variaza in functie de orele suplimentare efectuate; Alte beneficii incluse in pachetul salarial:- 1 masa calda asigurata in timpul programului de lucru;- cazarea gratuita (exista apartamente inchiriate de 2, 3 si 4 camere, complet mobilate si utilate, se afla in apropierea locului de munca in Tel-Aviv);- transport Romania - Tel Aviv asigurat.- Se pot face maxim 60h suplimentare in cursul saptamanii si in weekend. Perioada contractuala: 12 luni Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati la numarul de telefon afisat.
International Human Resources SRL

MUNCITORI CALIFICATI SI NECALIFICATI- SANTIER


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 5000 până la 6000 LEI pe lună
Angajam MUNCITORI CALIFICATI SI NECALIFICATI in constructii. Se ofera: salariul in mana pornind de la 6000 pentru muncitorii calificati si 5000 net pentru cei necalificati+ cazare + transport asigurat. Deplasarile sunt saptamanale.
FURNICA ZILIERA SRL

Muncitor necalificat


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4000 LEI pe lună
Cerinte:-Seriozitate; -Adaptabilitate; -Dorinta de munca; -Abilitati de lucru la inaltime;-Cunostinte de calculatoare, retelistica, swich-uri, routere-Permis auto categ B Descrierea jobului:-Executarea lucrarilor de instalare si mentenanta a serviciilor de telecomunicatii pentru persoane juridice-Instalare fibra optica/hfc aerian/subteran-Interventii/service fibra optica-Configurari echipamente /acceptante mediu fibra optica-Asigura intretinerea retelei de fibra optica prin activitati specifice de control, masurare si diagnosticare a functionarii retelei (interpretari masuratori, diagrame etc.)-Efectueaza deplasari in regiune in vederea realizarii lucrarilor de instalare, intretinere si modernizare a retelei de fibra optica-Urmarirea, verificarea periodica si modul cum sunt exploatate si intretinute echipamentele din dotare Beneficii oferite:-Pachet salarial motivant-Servicii medicale decontate de angajator-Angajare pe durata nedeterminata. SC Clarismart Consulting SRL p
Clarismart Consulting SRL

Muncitor necalificat


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3200 până la 4500 LEI pe lună
Cerinte:-Seriozitate; -Adaptabilitate; -Dorinta de munca; -Abilitati de lucru la inaltime;-Cunostinte de calculatoare, retelistica, swich-uri, routere Descrierea jobului:-Executarea lucrarilor de instalare si mentenanta a serviciilor de telecomunicatii pentru persoane juridice-Instalare fibra optica/hfc aerian/subteran-Interventii/service fibra optica-Configurari echipamente /acceptante mediu fibra optica-Asigura intretinerea retelei de fibra optica prin activitati specifice de control, masurare si diagnosticare a functionarii retelei (interpretari masuratori, diagrame etc.)-Efectueaza deplasari in regiune in vederea realizarii lucrarilor de instalare, intretinere si modernizare a retelei de fibra optica-Urmarirea, verificarea periodica si modul cum sunt exploatate si intretinute echipamentele din dotare Beneficii oferite:-Pachet salarial motivant-Servicii medicale decontate de angajator-Angajare pe durata nedeterminata. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele per
Clarismart Consulting SRL

Muncitori necalificati - job permanent


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu Până la 2800 LEI pe lună
Se angajează muncitori necalificați pt diverse lucrări în șantier.Se asigura cazare pt provincie. Se asigura masa caldaSe cere și se asigura seriozitate
Elena Artizanal SRL

Masinist La Masini Cale Mecanizare Usoara Si Grea - Ajofm | Anofm


Ocupatia: MASINIST LA MASINI CALE MECANIZARE USOARA SI GREA - AJOFM | ANOFMAngajator: GIPAUTO TRANS SRLExperienta: Fără experienta (0 ani)Educatie: Liceal-LICEU TEORETICTimp de lucru: 8Adresa locului de munca: TARGU JIU
GIPAUTO TRANS SRL

Masinist La Masini Cale Mecanizare Usoara Si Grea - Ajofm | Anofm


Ocupatia: MASINIST LA MASINI CALE MECANIZARE USOARA SI GREA - AJOFM | ANOFMAngajator: EVEREST ONE BCG S.R.L.Experienta: Experiență Medie (3-5 ani)Educatie: Profesional-SCOALA PROFESIONALATimp de lucru: 8Adresa locului de munca: STANGACEAUA
EVEREST ONE BCG S.​R.​L.​

Muncitor necalificat


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4000 LEI pe lună
Cerinte:-Seriozitate; -Adaptabilitate; -Dorinta de munca; -Abilitati de lucru la inaltime;-Cunostinte de calculatoare, retelistica, swich-uri, routere-Permis auto categ B Descrierea jobului:-Executarea lucrarilor de instalare si mentenanta a serviciilor de telecomunicatii pentru persoane juridice-Instalare fibra optica/hfc aerian/subteran-Interventii/service fibra optica-Configurari echipamente /acceptante mediu fibra optica-Asigura intretinerea retelei de fibra optica prin activitati specifice de control, masurare si diagnosticare a functionarii retelei (interpretari masuratori, diagrame etc.)-Efectueaza deplasari in regiune in vederea realizarii lucrarilor de instalare, intretinere si modernizare a retelei de fibra optica-Urmarirea, verificarea periodica si modul cum sunt exploatate si intretinute echipamentele din dotare Beneficii oferite:-Pachet salarial motivant-Servicii medicale decontate de angajator-Angajare pe durata nedeterminata. SC Clarismart Consulting SRL p
Clarismart Consulting SRL

Muncitor necalificat


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 4000 LEI pe lună
Cerinte:-Seriozitate; -Adaptabilitate; -Dorinta de munca; -Abilitati de lucru la inaltime;-Cunostinte de calculatoare, retelistica, swich-uri, routere-Permis auto categ B Descrierea jobului:-Executarea lucrarilor de instalare si mentenanta a serviciilor de telecomunicatii pentru persoane juridice-Instalare fibra optica/hfc aerian/subteran-Interventii/service fibra optica-Configurari echipamente /acceptante mediu fibra optica-Asigura intretinerea retelei de fibra optica prin activitati specifice de control, masurare si diagnosticare a functionarii retelei (interpretari masuratori, diagrame etc.)-Efectueaza deplasari in regiune in vederea realizarii lucrarilor de instalare, intretinere si modernizare a retelei de fibra optica-Urmarirea, verificarea periodica si modul cum sunt exploatate si intretinute echipamentele din dotare Beneficii oferite:-Pachet salarial motivant-Servicii medicale decontate de angajator-Angajare pe durata nedeterminata. SC Clarismart Consulting SRL p
Clarismart Consulting SRL

Brutar /​ Patiser /​ Muncitor necalificat


Companie verificată
Aplica rapid
Societate Comerciala angajeaza brutar , patiser, muncitor necalificat industria alimentara.Detalii la nr de telefon afisat!
PATISGAL SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1948 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.