Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Holcim in Adjud

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Holcim in Adjud

Cauta printr-o varietate mare de joburi Holcim in Adjud si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Holcim in Adjud si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Stivuitorist Depozit Adjud


Candidatul ideal Studii medii și minim 1 an experiență profesională pe un post similar Curs calificare operare stivuitor Cunostinte de mecanica Integritate, colaborare, determinare în obținerea rezultatelor Preocupare cu privire la respectarea regulilor SSM. Disponibilitate pentru lucru în schimburi. Capacitate de analiza și de rezolvare a problemelor. Foarte bune abilități de comunicare și relaționare.Descrierea jobului Responsabilităţi principale: Executi operatiuni de incarcare a produsului finit in autocamioane. Respecti graficul de livrari si transport intern. Executi operatiuni de incarcare-descarcare paleti, alte materiale . Monitorizezi permanent utilajul ce il deservesti si semnalezi orice defectiune sau deviatie de la parametrii tehniCI Participi la lucrarile de reparatii , intretinere si revizie a echipamentului aflat in exploatare.Ce iti oferim: Pachet salarial motivant; Abonament clinică privată; Prima de performanță; Pachet flexibil de beneficii; Asigurare de viață; Mediu
HOLCIM ROMANIA SA

Operator Dispozitii Livrare Adjud


Candidatul ideal Studii medii și minim 1 an experiență profesională pe un post similar. Cunoștințe de MS Office, SAP. Cunoaște documentele legale de insotire a marfurilor. Capacitate de analiză și de rezolvare a problemelor. Foarte bune abilități de comunicare și relaționare. Disponibilitate pentru lucru în schimburi.Descrierea jobului Responsabilităţi principale: Completează corect și în timp toate documentele aferente livrărilor de marfă Validează livrările în conformitate cu planificările efectuate de către dispecerii distribuție Răspunde cu promptitudine solicitărilor clienților interni și externi și solutionează aspectele semnalate Răspunde de arhivarea documentelor emiseCe iti oferim: Pachet salarial motivant; Abonament clinică privată; Prima de performanță; Pachet flexibil de beneficii; Asigurare de viață; Mediu de lucru în care sănătatea și siguranța ta sunt pe primul loc.
HOLCIM ROMANIA SA

Operator Mentenanta Electrica


Candidatul ideal Studii medii - calificare electrician sau electromecanic; Minim 2 ani experienta ca electrician; Competențe profesionale: instalații de joasă tensiune (cunoștinte avansate), medie tensiune (cunoștinte minime), principii de bază funcționare automate programabile, convertizoare de frecventa,echipamente de măsură presiuni, temperaturi. Cunostinte despre actionari electrice,pneumatice si hidraulice. Abilități de relaționare, comunicare și spirit de echipă. Preocupare cu privire la respectarea regulilor SSM.Descrierea jobului Responsabilităţi principale: Asigurarea mentenantei electrice pentru echipamente și utilaje. Participarea la întreținerea echipamentelor electrice din cadrul punctului de lucru. Efectuarea inspecțiilor periodice ale echipamentelor electrice.Operarea echipamentelor și utilajelor (echipamente mobile, electropalane, etc) în funcție de calificările și autorizațiile dobândite.Ce iti oferim: Pachet salarial motivant; Abonament clinică privată; Prima de perfo
HOLCIM ROMANIA SA
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.