Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Inginer in Dambovita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Inginer in Dambovita

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Dambovita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Tamplar Aluminum/​pvc Si Inginer Constructor


Dorim sa ne extindem si mai mult activitatea si pentru acest lucru angajam confectioner PVC/aluminium si inginer constructor cu experienta, salariu atractiv si bonusuri la lucrari. Avem o experienta in constructii si confectii aluminium/PVC de peste 20 ani, suntem o societate serioasa, avand un portofoliu vast de clienti si lucrari. Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, sa lucrati intr-un mediu placut si antrenant, asteptam CV-ul dvs la adresa de email: Va asteptam la interviu!!!

Inginer Auto - Sef Atelier Mecanica Camioane


Candidatul Ideal studii de specialitate, absolvent Fac.Transporturi sectia autovehicule rutiere - experienta anterioara in conducerea/ coordonarea unei echipe - abilitati de comunicare şi relationare - capacitate de lucru în echipa şi cu termen limita - cunostinte tehnice de specialitate şi operare PC - atasament, entuziasm, atitudine pozitiva - reprezinta avantaj : permis categoria B,C,E limba engleza la nivel conversational + cunoastere termeni tehnici Descrierea jobului răspunde de organizarea şi conducerea activitaţilor atelierului pentru operatiunile de specifice atelierului mecanica camioane; răspunde de eficienta fiecarui lucrator pe intreg programul de lucru al atelierului . răspunde de calitatea lucrarilor executate urmarind permanent evolutia acestora , folosirea intocmai a documentatiei de lucru şi a sculelor specifice fiecarei lucrari . răspunde de coordonarea lucratorilor prin distribuirea comenzilor de lucru primite de la consilierii de service şi efectuarea corecta şi în
BEDA IMPEX
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.