Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Inginer in Gorj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Inginer in Gorj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Gorj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Gorj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inginer de sistem debutant – Posturile vacante în administrația publică din România


Spitalul Orăşenesc Turceni, județul Gorj Expiră in 7 zile, 1 ore LocatieGorj NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorInstituții locale CategorieFuncție contractuală Spitalul Orăşenesc Turceni, județul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de inginer de sistem debutant – Compartimentul de informatică.Art. 15. — Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Economic European (SEE) sau cetățenia Confederației Elvețiene;b) cunoaște limba română, scris
Locuri de munca la stat

Muncitor necalificat – Posturile vacante în administrația publică din România


Spitalul Orăşenesc „Sf. Ştefan” din Rovinari, județul Gorj Expiră in 6 zile, 1 ore LocatieGorj NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorInstituții locale CategorieFuncție contractuală Spitalul Orăşenesc „Sf. Ştefan” din Rovinari, județul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat, la Bloc Alimentar.Art. 15. — Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Economic European (SEE) sau cetățenia Confederației Elvețiene;b) cunoaște limb
Locuri de munca la stat

Muncitor III – Posturile vacante în administrația publică din România


Școală Gimnazială „Antonie Mogoș”, comuna Bălești, județul Gorj Expiră in 5 zile, 1 ore LocatieGorj NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorInstituții locale CategorieFuncție contractuală Școală Gimnazială „Antonie Mogoș”, comuna Bălești, județul Gorj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor III.Art. 15. — Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Economic European (SEE) sau cetățenia Confederației Elvețiene;b) cunoaște limba română, scr
Locuri de munca la stat

Inginer Geodez Catregorie B


Descriere SALARIU 3000 lei-4000 lei NET. Candidatul ce doreste sa se alature echipei noastre trebuie sa aiba urmatoarele: aptitudini: - cunostinte in legislatiile privind intocmirea documentatiilor cadastrale ;dorinta de a invata lucruri noi,permis conducere categoria B cu experienta cel putin 2 ani, abilitati in comunicare;abilitati in in prioritizarea sarcinilor. asumarea raspunderi in deciziile si solutiile aplicate. -cunostinte minime de utilizare a aparaturii GPS,cunostinte de utilizare al programelor CAD,cunostinte in folosirea aparatelor de Scanare 3D ,abilitati in arhivarea datelor prelucrate,disponibilitate in deplasare in tara pe timp indelungat (maxim 2 saptamani);autorizatie ANCPI categoriile A,B,C, sau D; Descrierea jobului Activitati de teren si birou in domeniu topografiei, cadastrului, geodeziei si scanari 3D imobile de patrimoniu, Salariu: -diurna pentru deplasari mai lungi de o zi la distante mai mari de 50km. -program flexi-time cu respectarea numarului total de ore
SC BIOTOP 2006 SRL

Angajam Inginer Constructor Pentru Lucrări Construcții Și Terasamente


Firma serioasa suntem în căutarea unei persoane flexibile și motivata în inginerie construcții pentru lucrări în Tg jiu ,Rovinari și Timișoara! Nu contează vârstă important este capacitatea de desfășurare a lucrărilor și respectarea îndatoririlor fiecaruia !
SC.​ALBERTO INDEPENDENTWORK srl

Angajez In Conditii Avantajoase Ingineri Proiectanti Instalatii Electrice - Experienta Autocad


Firma specializata in servicii de proiectare angajeaza 2 ingineri cu specializare in profilul electric, cunoscatori cu experienta in proiectarea cu program AUTOCAD. Angajarea se face in conditii legale foarte avantajoase, pe perioada nedeterminata pana cel tarziu la data de 30 aprilie 2023. Salariul net va fi de minim 10.000 (zece mii) lei/luna, plus bonusuri substantiale in functie de performanta inregistrata.
COMDRAG SRL TGJIU

Angajez Deservent Buldoexcavator


SC EMCEXCAVA-TRUST S.R.L angazez deservent utilaje buldoexcavator in zona Novaci Gorj Se ofera salariu atractiv in funcție de experienta 4000-4500 lei
Sc EMCEXCAVATRUST S.​R.​L

Angajam Muncitori In Constructii


Firma in domeniul construcțiilor cu lucrări în județul Gorj și in tara ,angajează muncitori cu diverse specializări. Se oferă: - contract munca pe perioada nedeterminata. - diurna pentru deplasări. - masina serviciu. - program de 8 ore. - salariu motivant . - plata salariilor se face săptămânal .
Sc Termoplus Srl

Angajez Instalatori Cu Experienta


Firma in domeniul instalațiilor termice ,cu lucrări industriale pe raza județului Gorj și în tara,angajează instalatori cu experiență Se oferă: -program de lucru 8 ore. - mașina de serviciu. - plata orelor suplimentare. - diurna la deplasari -cadru de munca legal. - salariu atractiv.
sc Termoplu Srl

Muncitori Necalificati In Domeniul Constructiilor


SC NAFTO MONGCOST SRL, cu sediul in TG JIU, Aleea Petresti, Nr.5, Jud Gorj, angajeaza muncitori necalificati in domeniul constructiilor. Cerinte: - seriozitate si punctualitate; - persoana organizata; - spirit de echipa; Mai multe informatii la nr de telefon: (intre orele 8 - 16).
SC NAFTO MONGCOST SRL

Caut Muncitori In Construcții


Caut meseriaș in construcții Salariu atractiv Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați
Sc gelacrinu srl

Schelari/​ Izolatori /​ Muncitori Necalificati


Firma romaneasca cu experienta din anul 2008 in activitati de montaj/demontaj schele industriale si izolatii industriale in rafinarii, combinate petrochimice, otelarii ofera locuri de munca in Belgia si Olanda pentru: - schelari/muncitori necalificatipentru activitatea de montaj/demontaj schele industriale; - izolatori (vata+tabla) pentru activitatea de izolatii industriale. Beneficii: - perioada de invatare/pregatire practica cu instructori autorizati; - posibilitati de perfectionare si avansare; - contracte de munca pe termen lung; - echipamente profesionale de munca, verificate si certificate; - transport gratuit Romania - Belgia si retur cu autovehiculele firmei; - transport zilnic gratuit de la cazare la locul de munca cu masinile firmei; - siguranta in munca; - salarizare in functie de experienta, performanta; Dorim seriozitate! Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne apelati la numar de telefon: 0***.***.*** sau 0***.***.***.
SCHELA

Angajam Muncitori Necalificari In Domeniul Constructiilor


SC NAFTO MONGCOST SRL, cu sediul in TG JIU, Aleea Petresti, Nr.5, Jud Gorj, angajeaza muncitori necalificati in domeniul constructiilor. Cerinte: - seriozitate si punctualitate; - persoana organizata; - spirit de echipa; Mai multe informatii la nr de telefon: (intre orele 8 - 16).
NAFTO MONGCOST SRL

Angajam 4meseriasi Dulgheri Si Fierar Betonist Si Necalificatitg Jiu


Angajam meseriași dulgheri și fierar betonist pentru lucrări în Tg Jiu și județul Gorj, persoane serioase cu contract nedeterminat, plata avans și lichidare la 2 săptămâni, consumatorii de alcool sa se abțină.Oferim și cerem seriozitate!
SC.​Alberto Independentwork srl

Angajam Muncitori În Domeniul Silvic În Cehia


Loc de muncă de lungă durată în domeniul silvic la curățat de pădure în Cehia. 5 locuri disponibile .
cz Republica

Angajam Muncitori,​pavatori,​ Lucrari De Drumuri,​ Borduri,​ Reparatii Camine


Angajam MUNCITORI pavatori, lucrari de drumuri, borduri, reparatii camine si podete, turnari betoane etc. SALARIUL MINIM ESTE 2500 lei NET la care se adauga contributiile la asigurarile sociale si de sanatate.In functie de pricepere si implicare salariul poate creste semnificativ. . Salariul se primeste de doua ori pe luna , AVANS si LICHIDARE .Activitatea de desfasoara numai in judetul Gorj cu plecare in fiecare dimineata din Targu Jiu in jurul orei 7.Vara programul este pana la ora 18 iar iarna pana la ora 15 cu pauza de masa aferenta. Programul de lucru presupune o sambata activitate o sambata libera. Se poate acorda gratuit cazare in modul de organizare santier si transport la domiciliul odata la doua saptamani dus-intors. Contractul de munca este ferm, cu clauza de despagubire pentru reziliere unilaterala pana la 31.12.2023 si se prelungeste daca partile sunt de acord..Oferim si solicitam seriozitate. Telefon de contact -DAN
HIGH GLOBAL

Angajari


Angajez inginer în construcții civile și industriale cu experiență C.D.A
S.​C.​Seper SRL

Media netă estimată pe baza celor 1 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Angajam Muncitori Pentru Finisaje Interioare Si Exterioare


Buna ziua, suntem in cautare de angajati in domeniul finisajelor interioare si exterioare. Ce oferim : - salariu atractiv - dezvoltarea profesionala si formarea in cadrul echipei - posibilitatea cresterii salariului in functie de competente - bonusuri pentru eficienta - echipament de lucru ------------------------- Ce dorim din partea ta: - responsabilitate - seriozitate - implicare - cu sau fara experienta. Asteptam CV-ul tau sau contacteaza-ne!
Ovi

Angajăm Zudari Cu Experienta I In Constructii Timișoara


Angajăm cu contract 5 băieți seriosi in construcții și lucrari de terasamente! Consumatori de alcool sa se abțină! Salariu in functie de abilități și performanță!
Sc.​AIW srl

Angajam Lacatus Mec Instalator,​ Sudor,​ Electrician,​ Deplasare In Tara,​ Cu Preponderenta In Bucuresti


Angajam in conditii de deplasare in tara in obiectivele noastre, cu preponderenta in Bucuresti. - Se asigura cazare, diurna si decontarea tuturor cheltuielilor, inclusiv transport. - Calificari solicitate: INSTALATORI sanitar si trasee teava, LACATUSI MECANICI, SUDOR electric pentru recipiente sub presiune si teava, diverse alte confectii metalice, ELECTRICIENI pentru instalatii de medie si joasa tensiune - Lucrari in executie: trasee instalatii termice, apa, hidranti, instalatii de protectie impotriva incendiilor si HVAC, modernizari AUCHAN si alte marketuri - angajarea se face pe termen nelimitat - se lucreaza la interior si nu suntem afectati de vara sau iarna EXCLUS celor cu predispozitie pentru consum de ALCOOL!!!!!!! - Niveluri de salarizare NET: 3500-7000 lei + diurna 50 lei/zi - Interviu telefonic sau la sediul din Bucuresti
SEDAN PROD SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.