Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

35 Locuri de Munca Inginer in Timis

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

35 Locuri de Munca Inginer in Timis

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inginer in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inginer 2 (S) – Posturile vacante în administrația publică din România


Universitatea Politehnica Timişoara Expiră maine LocatieTimiş NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorInstituții locale CategorieFuncție contractualăAnunt Bibliografie si tematica Universitatea Politehnica Timişoara, județul Timiș, localitatea Timişoara, str. P-ţa Victoriei nr.2, telefon 0256/403032, organizează concurs de recrutare în temeiul HG. 1336/28.10.2022 pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale vacante de inginer 2 (S), de la Departamentul Calculatoare și Tehnologia Informației.Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant, persoana care îndeplinește următoarele condiții: a) are cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Economic European (SEE) sau cetățenia Confederației Elvețiene;b) cunoaște limba română, scris și vorbit;c) are capacitate de muncă în conformitate cu prevederile Legii nr. 53/2003 – Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare;
Locuri de munca la stat

Inginer Ofertare


Companie din Timisoara isi extinde echipa de profesionisti iar tu poti fi candidatul potrivit. Suntem in cautare de colegi pentru postul de Inginer Ofertare (experienta de munca pe un post similar constituie un avantaj), care sa fie dornici de o noua provocare profesionala alaturi de compania noastra. DESCRIEREA JOBULUI: Titularul postului are rolul de a intocmi calculatii de pret, detalii tehnice de executie, de a stabili solutii tehnice si de a le pune in aplicare, de a coordona permanent relatiile cu potentialii clienti si de a asigura respectarea termenelor solicitate pentru fiecare proiect in curs. SPECIFICATIILE POSTULUI: -nivel de studii: superioare (Facultatea de Constructii, Facultatea de Arhitectura, Politehnica); -cunostinte limbi straine: limba engleza foarte bine( citit, scris, vorbit); -experienta pe un rol similar; -cunostinte de operare PC: procesare text - Word, calcul tabelar - Excel, AutoCAD. BENEFICII: -contract de munca pe perioada nedeterminata; -training-uri de p
Evolution HCC

Media netă estimată pe baza celor 655 de salarii introduse în Salario: 5000 RON/Luna

Angajam Inginer


Societate comerciala angajeaza inginer constructor incepator. Pachet salarial motivant, program de lucru 8h/zi , masina de servici, laptop, telefon+ prime in functie de realizari.
Sc

Inginer Constructor


Angajam inginer constructor pentru șantierul din Timișoara.(reabilitări blocuri locuințe) programul PNRR. Atribuțiile inginerului. Pregătirea documentației in vederea recepționării lucrărilor. Procese verbale de lucrări ascunse și de calitate. Note de constatare in cazul in care exista diferente sau lucrări suplimentare. Pregătirea atașamente (măsurători ) pentru situații de lucrări. Urmărirea lucrărilor. Etc. Salariu 2000 euro Relații suplimentare Nr tel.
Sonic

Media netă estimată pe baza celor 1303 de salarii introduse în Salario: 6000 RON/Luna

Inginer Biotehnolog


De profesie inginer biotehnolog fără experienta, dar licențiată cu diploma în cadrul facultății de Zootehnie și Biotehnologii Agricole și masterata pe reproducție asistata la animale, doresc să profesez în domeniu, sa acumulez cunoștințe și implicit experiență, ca ulterior sa le pun în practică.
La capite

Media netă estimată pe baza celor 7 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Inginer Instalatii Timisoara


Candidatul Ideal Studii superioare finalizate. Cunostinte Autocad Descrierea postului Realizarea documentatiei proiectelor de instalatii Participarea la discutii cu beneficiarii proiectelor realizate. Proiecteaza instalatii Elaboreaza solutii de proiectare si ofera solutii tehnice corespunzatoare pentru toate tipurile de imobile Oferim: Pachet salarial atractiv, Mediu de lucru placut si atmosfera de lucru deschisa. Oportunitati de dezvoltare a carierei.
Delima

Cautam Inginer In Constructii Sau Instalatii


Angajez Inginer. Cunsotinte solide pchetul office.constructii/instalatii
SC INDOLASINK ENGINEERING SRL

Inginer Industria Alimentara


Angajam inginer/a tehnolog fără experiență în industria alimentară. Candidatul ideal trebuie să fie familiarizat cu procesele de producție și controlul calității. Dacă sunteți dornic să faceți parte dintr-o echipă dinamică și să contribuiți la creșterea eficienței producției, vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs.
Sc Brutaria Amra Srl

Media netă estimată pe baza celor 121 de salarii introduse în Salario: 3200 RON/Luna

Inginer Automatist - Instalatii De Ridicat


SC DUCA CRANES SRL Timisoara ANGAJEAZA: INGINER AUTOMATIST Localiatatea : Timisoara si deplasari in Romania Activitatile principale sunt modernizarea/mentenanta echipamentelor din punct de vedere electric si automatizari la instalatiile de ridicat aflate sub incidenta ISCIR Candidatul ideal : Apt pentru lucrul la inaltime, capacitatea de a lucra la inaltime in mod curent Persoana dinamica, atenta la detalii Bune abilitati de comunicare si de lucru in echipa Capacitate de asimilare cunostiinte noi in domeniul instalatiilor de ridicat Are cunostiinte de baza electrice / lacatuserie / mecanice / sudura Are permis de conducere categoria B - constituie avantaj Autorizatie de stivuitorist - constituie avantaj Cunoaste legislatia ISCIR - constituie avantaj Sarcini in cadrul companiei : Realizeaza periodic mentenanta preventiva la instalatii de ridicat Realizeaza reparatiile si interventiile necesare la instalatii de ridicat Realizeaza mentenanta preventiva si corectiva pentru instalatii de ri
DUCA CRANES Timisoara

Angajam Inginer Proiectant In Instalatii


Angajam inginer proiectant instalatii. Cunostinte de operare in programul AutoCad constituie un avantaj. Asteptam inclusiv tineri absolventi ai Facultatii de Constructii. Programul de lucru este de luni pana vineri de la ora 08:00 - 17:00. Contact:
NU

Angajez Inginer In Instalatii


Candidatul poate fi si proaspat absolvent al facultatii de constructii, program de 8 ore, cinci zile pe saptamana, avantaj are ingineri cu experienta si cunoastere autocad. Relatii la numarul de telefon. .
Optim job

Angajam Inginer Topograf


Companie romaneasca angajeaza inginer topograf pentru lucrari de birou/teren in domeniul cadastrului, in judetul Timis.
MSCAD SRL

Inginer Automatist/​electronist


Cerințe: -Studii superioare în domeniul inginerie electrică, energetică sau automatică; -Deținerea unui card ANRE, reprezintă un avantaj; -Experiență în domeniul industriei electronice - minim 3 ani; -Experiență în sisteme digitalizate, reprezintă un avantaj; -Cunoștiințe Pachet MS Office - nivel mediu; -Cunoștințe Engleză nivel mediu. Responsabilități principale: -Diagnosticarea și repararea electronicelor harware și software în caz de defectare și documentarea ei; -Definirea BOM-ului pieselor de schimb; -Achiziționarea și asigurarea unui minim de stoc de piese de schimb; -Elaborarea de planuri și strategii de mentenanță; -Elaborarea de proceduri și instrucțiuni de lucru pentru rapararea utilajelor; -Training-ul electricienilor.
WERZALIT LEMN TECH SRL

Angajam Inginer Activitati Tlogistice


Firma de reparatii , intretinere si inchirieri utilaje constructii , angajam inginer profil tehnic ( sau persoana cu studii medii bacalaureat ) ptr activitati tehnice- logistice ( aprovizionare , intocmire fise clienti si evidente diverse , relatii cu furnizorii si clientii, sortare si evidenta documente , urmarirea fluxului de piese si materiale ptr reparatii etc) Cerinte : cunostrinte operare calculator WORD , EXCEL , navigare Web, carnet sofer Cat B , dinamism , ordonat , meticulos , seriozitate , cunostinte tehnice mediu , limba engleza mediu , spirit de echipa Varsta maxim 40 ani ., inclusiv tineri ingineri absolventi fara experienta
BBBB

Inginer Constructor.​secretara Pe Santier


Societate angajam inginer construcții și secretara.pentru șantier Timișoara. Descriere job. Coordonarea echipelor.. Urmărirea producției cât și respectarea calității lucrărilor Întocmire procese verbale de lucrări ascunse și de calitate. Întocmirea rapoartelor. Note de constatare.NR.SI ȘI NCS.
Compact conart srl

Inginer/​electrician Cu Experienta


Firma noastră efectuează lucrări de instalații electrice de joasa si medie tensiune în Timisoara si imprejurimi. Efectuam de asemenea lucrari si in domeniul sistemelor fotovoltaice. Cautam o persoana dinamica, dispusa sa lucreze in echipa, sociabila, capabila sa-si indeplineasca atributiile de serviciu si sa-si asume responsabilitatea pentru lucrarile efectuate. Daca: Ai absolvit Universitatea Tehnica Inginerie Electrica/ Electrotehnica / Energetica; Ai experienta pe partea de proiectare instalatii joasa tensiune ; Ai experienta 2 ani pe un post similar; Cunosti limba engleza la nivel mediu-avansat; Detii permis de conducere categoria B; Ai cunostinte bune de AutoCAD (Eplan va fi un avantaj); Detii autorizatiile de electrician ANRE / project management sunt si ele avantaje. Esti apt pentru lucru la inaltime Atunci te asteptam in echipa noastra! Responsabilitatile tale vor fi: Proiectare sisteme de transport si distributie a energiei electrice aeriene si subterane eficiente; Estimarea d

Angajam Inginer Proiectare Constructii


Angajăm inginer proiectare constructii . Cunostinte ale programului AutoCad constituie un avantaj. Sunt asteptati sa aplice inclusiv tineri absolventi ai Facultatii de Constructii. Programul este de Luni până Vineri, de la ora 08:00 dimineața la ora 17:00 dupa-masa. Contact :
NU

Angajez Inginer Constructor


Angajez cu carte de munca Inginer Constructor. Salariul brut incepe de la 6000 lei cu posibilitatea de crestere semnificativa in functie de performate si implicare. Este necesara experienta in domeniul infrastructurii, terasamentelor si amenajarilor exterioare. Se poate organiza cazare in cazul in care este nevoie. Va rog nu trimiteti mesaje! Interviul va avea loc in orasul Timisoara
Milorec Construct SRL

Angajam Inginer Constructor Finisaje


DescriereCANOVA CCM SRL angajeaza Inginer constructor Finisaje Cerintele postului: - absolvent studii tehnice de profil ; - urmarirea si controlul lucrarilor cu respectarea planurilor si a termenelor de executie ; - coordonarea lucrarilor, coordonarea echipei de muncitori, coordonarea comenzilor de materiale ; - verificarea respectarii standardelor de calitate si a metodelor de executie ; - cunostinte lucru in program AutoCad ; -cunostinte de lucru in microsoft -Excel, word; Beneficii : - pachet salarial incepand de la 6000 lei plus tichete de masa; - masina si telefon de serviciu ; - mediu de lucru tanar si prietenos;
CANOVA CCM

Inginer Mecanic/​maistru


Cerințe: Studii medii/superioare în domeniul tehnic; Experiență de lucru în mediul industrial-minim 3 ani; Capacitate de învățare și adaptare rapidă la solicitările specifice postului; Capacitate de decizie și prioritizare; Bune abilități de comunicare și de lucru în echipă; Cunoștiințe Pachet MS Office -nivel mediu; Cunoștințe Engleză nivel mediu. Responsabilități principale: Supraveghează diagnosticarea repararea mașinilor din punct de vedere mecanic; Coordonează întreținerea preventivă; Definește BOM-ul pieselor de schimb; Proiectare CAD a pieselor și piese de schimb în cazul fabricării acestora; Achiziționarea și asigurarea stocurilor minime și critice de piese de schimb împreună cu managerul său; Elaborarea documentației și menținerea bazei de date cu reparații, înlocuiri de piese, statistici de defecte; Plan elaborat de îmbunătățire a echipamentelor în principal hidraulice și pneumatice; Elaboreaza proceduri de reparații și instrucțiuni de lucru; Elaboreaza strategia și planul de
WERZALIT LEMN TECH SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 35 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.