Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

20 Locuri de Munca Inspector ITP in Prahova

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

20 Locuri de Munca Inspector ITP in Prahova

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inspector ITP in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Inspector ITP in Prahova si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Ing.​ Gr.​ii (inspector Itp); Ing.​ Gr.​ Ii (op.​ Rsvti); Muncitor Calificat Ii (lacatuș Constructii Metalice) - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


U.M. 01394 Bucov, judetul Prahova Expira in 2024-04-12 LocatiePrahova NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorUnitati militare CategorieFunctie contractualaAnunt -1 post - Inginer II (inspector ITP) in cadrul Statiei ITP si diagnosticare / Sectia ITP, diagnosticare, metrologie si inspectia calitatii ;Conditiile specifice necesare pentru ocuparea postului vacant de personal civil contractual, sunt: - sa fie absolventi de studii superioare cu diploma de licenta, specializarea autovehicule rutiere; - sa fie atestat ca inspector RAR sau se obliga ca in cazul angajarii sa participe la cursul de instruire , sa sustina examenul si sa obtina obtina autorizatia de inspector RAR la clasele 2 si 3 +GPLin vederea operarii statiei ITP din unitate; - sa faca dovada calificarii in meseria pentru care solicita participarea la concurs; - conditii de vechime in munca si/sau in specialitate: minim 6 luni; - sa detina permis de conducere categoriile B si C; - nivelul de acces la informatii clasifi
Posturi Gov - Locuri de munca la stat

Angajez Inspector Itp Cls Ii-a In Ploiesti


Statie ITP angajeaza inspector ITP clasa a II-a Statia ITP se afla in Ploiesti jud Prahova.Programul este luni -vineri 9.00-17.30 sambata 8.00 - 14.00 Salariul este negociabil.
ITP AUTO MOTO AUTODAM DIAGNOZA

Angajez Inspector Itp Clasa A Ii-a In Ploiesti


Statie ITP cu vechime de cativa ani, angajeaza inspector ITP clasa a II-a sau inginer Autovehicule Rutiere pentru atestare RAR ca inspector ITP. Mai poate fi angajat inginer,subinginer sau maistru tehnician auto cu vechime minima 3 ani (in domeniul auto) tot pentru atestare in cadrul RAR ca inspector clasa II a. Statia ITP se afla in Ploiesti jud Prahova.Programul este luni -vineri 9.00-17.30 sambata 8.00 - 14.00 Salariul este negociabil si motivant. Informatii la tlf Marin
KTA Automar
Vezi alte joburi relevante

Angajez Vulcanizator/​mecanic Auto


Sc Firstpneu Autoparts Srl cu sediul in Ploiesti (spatele magazinului Metro) si Sc . Scapan Prod Com srl din Boldesti Scaeni caută vulcanizator/ mecanic auto turisme cu experienta. Experienta: reprezinta avantaj experienta in domeniu; Beneficii (se discuta in cadrul interviului): Pachet salarial foarte atractiv Bonusuri de performanta Conditii foarte bune de lucru Descrierea jobului Participarea si executarea lucrarilor de service / vulcanizare la solicitarea responsabilului punctului de lucru.
Firstpneu Autoparts

Latin Service Ploiesti Angajeaza Mecanic Si Vulcanizator Auto


Vino in echipa noastra ! Utilaje noi de ultima generatie. Conditii de munca excelente. Salarii atractive ! Mecanic Auto : - Cunostiinte profesionale in intretinerea, diagnosticarea, repararea autovehiculelor multimarca - Certificat de calificare in domeniu ar fi un avantaj Vulcanizator Auto : -Cunostiinte profesionale in domeniu.
Latin Service Auto Ploiesti

Angajam Mecanic Auto Cu Experienta


Service auto în Ploiești ,angajam mecanic auto cu experiență ,salariu f bun ,condiții excelente .
Penstar Impex

Angajam Mecanic Auto


SC Alpaccess SRL angajeaza mecanic auto. Cerinte: - Studii medii finalizate (domeniul mecanicii constituie avantaj) - Experienta in domeniu minim 3 ani - Cunostinte tehnice de diagnoza auto - Cunostinte tehnice de mecanica electrica auto - Persoana pozitiva, responsabila, disciplinata, serioasa - Atentie distributiva - Capacitate de organizare si planificare - Capacitate de lucru in echipa - Capacitate de indeplinire a sarcinilor in termene limita - Disponibilitate pentru lucru in mediul industrial - Permis conducere categoria B Responsabilitati: - Diagnosticarea disfunctionalitatilor - Reparatia si întretinerea autovehiculelor si echipamentelor - Utilizarea si întretinerea autovehiculelor si echipamentelor din dotare in conditii corespunzatoare - Reparatia si inlocuirea diverselor piese, ansamble, subansamble, accesorii etc. - Efectuarea de probe de functionalitate utilaje - Alte atributii stabilite in fisa postului sau de catre superior Beneficii: - contract pe durata nedeterminata -
SC ALPACCESS SRL

Angajăm Mecanic Auto


Angajăm Mecanic auto locație Lacu Turcului Salariu motivant Bonusuri Detalii la telefon
Unicars concept SRL

Spălătorie Auto Angajează Personal Cu Experienta


Luxury Car Wash ( Nord, vis-a-vis de Kaufland) angajează personal ( fete și băieți) pentru spălătorie auto. Se oferă: Contract de muncă 8 ore pe perioadă nedeterminată Condiții de muncă foarte bune Bonusuri in funcție de implicare Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon: sau pe adresa de Facebook a paginii.
Luxury car wash

Spălătorie Auto Angajează Personal Cu Experiență.​


Luxury Car Wash ( Nord, vis-a-vis de Kaufland) angajează personal ( fete și băieți) pentru spălătorie auto. Se oferă: Contract de muncă 8 ore pe perioadă nedeterminată Condiții de muncă foarte bune Bonusuri in funcție de implicare Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați la nr. de telefon: sau pe adresa de Facebook a paginii ( Luxury car wash).
Agsia

Angajam Mecanic Vulcanizator


Service Auto House, lider în domeniul auto, caută un mecanic vulcanizator talentat pentru echipa noastră din Ploiești. Experiența anterioară este apreciată. Detalii despre poziție și beneficii vor fi discutate în cadrul interviului. Pentru a aplica, vă rugăm să sunați la [ ] sau să trimiteți CV-ul dvs. la []. Alăturați-vă echipei noastre și contribuiți la excelența noastră în servicii auto.
Auto-House

Angajez Personal Spălătorie Auto


Angajam personal, se oferă salariu atractiv, un mediu de lucru tânăr, echipament de protecție și bonusuri zilnice în funcție de performantw
Tonik

Angajare Personal Spalatorie Auto


Spalatorie auto angajeaza personal, cu sau fara experienta, pentru postul de spalator auto. Se ofera: Contract de munca pe perioada nedeterminata; Condiții de muncă foarte bune; Echipament de lucru Bonusuri in functie de performanta. Spalatoria dispune de incalzire, apa calda.. Locatie : Str. Romulus nr. 10 , langa Club Laguna (Zona Obor) Detalii la telefon *****;
POP CARS

Angajez La Spălătorie Auto


Angajăm fată cu experiență la spălătorie auto în Ploiești se oferă salariu incepand cu 2300 lei net,echipament de lucru si un mediu placut plus prime zilnice și lunare în funcție de abilitățile fiecăruia
Tonik

Angajam Mecanici Auto Camioane


SC Stratus Solutions SRL , serivice camioane multimarca, situat in orasul Boldesti-Scaeni din judetul Prahova, cautam mecanici auto cu sau fara experienta, pentru: mecanica intretinere, reparatii motoare si cutii de viteze, reparare de instalatii aer-comprimat si hidraulice, etc. Oferim salariu motivant si bonuri de masa. Pentru detalii apelati 0727 124 514.

Angajam Mecanic Auto


Angajam mecanic auto pentru reparatii sisteme directie , franare , suspensie,
IMAXIM

Angajez Tineri Spalatorie Auto Cu Si Fara Experienta


salariu motivant,bacsis.contract de munca
tivio serv

Angajez Personal Spălătorie Auto


Angajez personal la spălătorie auto, experienta constituie avantaj, se oferă salariu atractiv și bonusuri zilnice
Tonik

Angajez Mecanic Auto


Sc Iany Service Srl din Ploiesti,Str Gageni nr 67-69,Prahova,angajeaza mecanic auto cu experienta.Se ofera salariu atractiv si program de lucru de 8 ore,sambata-duminica liber.Pentru informatii suplimentare,va asteptam la sediul firmei sau va rugam sunati la .
SC IANY SERVICE SRL

Angajam 2 Mecanici Auto- Service Auto Sinaia


Service autorizat RAR angajam 2 mecanici auto pentru mecanica generala si pentru reparatii sisteme injectie (injectoare, pompe injectie etc) Program 8 ore, L-V , salariu atractiv in functie de experienta,(se negociaza la interviu) , tichete de masa 35 lei zi lucratoare. Pentru detalii , va rugam sa ne contactati la numerele de tel. sau - sau la sediul nostru. Service-ul este situat intre cele doua benzinarii MOL si Lukoil , la iesirea din Sinaia spre Busteni.
AMRO AUTO SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 20 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.