Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Jumbo in Oradea

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Jumbo in Oradea

Cauta printr-o varietate mare de joburi Jumbo in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Jumbo in Oradea si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Casieri - Jumbo Zona Episcopiei


Candidatul ideal Calitati de conduita si prezenta:-onest, amabil, serviabil, tinuta prezentabila;-spirit de observatie;-respecta procedurile stabilite de companie.Descrierea jobului Magazinul JUMBO Oradea angajeaza,Detinatorul functiei va fi responsabil cu:Casier- Asigura fluxul de incasari, ajuta la aranjarea marfii in departamentul Casierie si serveste cu amabilitate clientii.OFERIM:- Pachet salarial competitiv;- Tichete de masă de 30 lei / zi lucratoare;- Bonus lunar de prezenţă si bonus de performanta;- Voucher JUMBO de Craciun si de Paste;- Contract de muncă pe durată nedeterminată;- Program de muncă de 8 ore/zi;- Mediu de lucru modern şi plăcut.
JUMBO EC.​R SRL

Responsabil Casierie - Jumbo Sibiu,​ Oradea & Timisoara


Candidatul ideal CERINTE DE CALIFICARE:· Experienţă în funcţie de sef de magazin/responsabil casierie.· Buna cunoaştere de utilizare a calculatorului.· Dinamică, responsabilitate, abilităţi de organizare şi de comunicare.· Cunoştinţe de limba Engleză sau GreacăDescrierea jobului RESPONSABILITATI:· Prezentarea fiabilă a produselor de la casele de marcat precum şi aplicarea politicii de vânzare a companiei în departamentul Casierie.· Coordonarea personalului din departament.· Coordonarea zilnică a bunei funcţionări a caselor de marcat.OFERIM:• Pachet salarial competitiv;• Bonuri de masă de 30 lei;• Bonus lunar de prezenţă si bonus anual de performanta;• Voucher JUMBO de Paşte şi de Crăciun;• Contract de munca pe perioada nedeterminata;• Program de munca de 8 ore/zi;• Evaluare sistematică in vederea obţinerii creşterilor salariale;• Excelente perspective de dezvoltare profesională ca urmare a expansiunii rapide a companiei.• Mediu de lucru modern şi plăcut.
JUMBO EC.​R SRL

Lucr.​comerciali & Manip.​marfa - Jumbo Oradea Zona Episcopiei


Candidatul ideal Calitati de conduita si prezenta:-onest, amabil, serviabil, tinuta prezentabila;-spirit de observatie si bune abilitati de comunicare;-respecta procedurile stabilite de companie. Descrierea jobului Deţinătorul funcţiei va fi responsabil de:Lucrator comercial- Umplere si aranjare marfa pe departament conform strategiei comerciale a companiei.Lucrator depozit- Receptioneaza si descarca marfa din tir si o separa pe departamente spre a fi predata cu usurinta pe spatiul magazinului.OFERIM: Pachet salarial competitiv. Tichete de masă de 30 lei / zi lucrătoare. Bonus lunar de prezenţă şi bonus anual de performanţă. Voucher JUMBO de Paşte / Crăciun. Program de muncă de 8 ore pe zi. Contract de muncă pe perioada nedeterminată. Frecvente evaluări şi creşteri salariale. Excelente perspective de dezvoltare profesională ca urmare a expansiunii rapide a companiei. Mediu de lucru modern şi plăcut.
JUMBO EC.​R SRL
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.