Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

119 Locuri de Munca Livrator in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

119 Locuri de Munca Livrator in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Livrator in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Candidatul ideal Căutăm persoane serioase, prezentabile, care îşi doresc un job antrenant de livrări flori la domiciliu. Apreciem şi mai mult candidaţii care au abilități bune de comunicare.Acest post este pentru oameni cărora le place munca departe de birou! Descrierea jobului Primele săptămâni sunt dedicate acomodării şi cunoaşterii.Jobul tău este de a livra flori, de a vedea zâmbete și bucurie pe fața destinatarilor noștri. De asemenea vei aproviziona florăriile cu plante, flori tăiate şi accesorii.Alături de echipa noastră vei gestiona marfa din depozit şi te vei asigura de organizarea acestuia.Programul este flexibil, organizat pe ture şi se lucrează două weekenduri pe lună.
Florariile Magnolia
Candidatul ideal Angajam cu forme legale persoane serioase care doresc sa fie remunerati in concordanta cu munca depusa.- Varsta minim 18 ani;- Smartphone cu internet;- Mijloc de transport propriu (Bicicleta/trotineta/scuter/masina).Descrierea jobului Ridicarea produselor precomandate de catre client de la restaurante sau magazine si livrarea acestora. Contravaloarea curselor este calculata, in functie de kilometrii total efectuati de la momentul preluarii comenzii (restaurant), pana la adresa de livrare (client) si nu doar de la magazin sau restaurant si pana la client.
SORNUM AKA
Candidatul ideal Angajam cu forme legale persoane care vor sa fie remunerate dupa munca depusa, asta implicand: Seriozitate; Detinerea unui vehicul propriu( masina,motocicleta, scuter, trotineta, bicicleta); Smartphone cu internet.Descrierea jobului Instalarea aplicatiei pe smartphone si activarea imediata a contului; Instruire pentru folosirea aplicatiei; Suport tehnic; Bonusuri in functie de performante; Ridicarea produselor comandate de catre client de la restaurante sau magazine si livrarea acestora.
WORKFORCE IOANA S.​R.​L.​
Candidatul ideal În piața de Food Delivery căutăm oameni serioși și cu mult bun simt.Te așteptăm în echipa noastră!Descrierea jobului Câștigă de la început în piața de Food Delivery!Poți livra cu mașină, scuter, bicicletă, trotinetă (personale).Program flexibil. Part-time/Full-time.Câștigurile se virează săptămânal către tine!Fără experiență, o acumulezi pe teren!Ce trebuie să știi pentru a deveni curier ?* Ești autonom și îți place să îți faci singur programul.* Ai o modalitate de transport proprie.* Ai un smartphone android cu conexiune la internet.* Sa fii sociabil, determinat si responsabil.Ce condiții oferim?* Flexibilitate - îți alegi singur programul de lucru.* Echipament și geantă.* Suport din partea dispecerilor dedicați.* Tarif/comandă neegalat în piață.* Oferim cazare, în caz că sunteți din alt oraș.
TEAM RENATUS S.​R.​L.​
Candidatul ideal Agent livrator intra-filialeDescrierea jobului Agent livrator intra-filiale
UNIX AUTO
Candidatul ideal In viziunea mea candidatul ideal ar trebui sa fie: Dornic sa evolueze; Silitor; Corect; Prompt.Descrierea jobului Te-ai saturat sa ti se spuna cat sa muncesti sau cand ? Inseamna ca ai gasit ceea ce cauti, acesta este un job flexibil , programul tu ti-l faci.**Uite ce iti oferim**• Activarea contului imediat;• Plata per comanda + kilometru;• Contract de munca pe 2h/4h sau 8h;• Se poate lucrat atat full-time cat si part-time;• Venituri motivante in functie de munca si efortul depus individual;• Bonusuri in functie de performante;• Program flexibil in functie de disponibilitatea dumneavoastra;• Instruire pentru folosirea aplicatiei;• Suport tehnic 24/7.
SIRIUS DELIVERYA S.​R.​L.​
Candidatul ideal Ce ne dorim de la tine? disponibilitate și implicare; seriozitate, asumare și punctualitate; capacitatea de adaptabilitate; orientare către client; rezistență la stres și sarcini repetitive;Descrierea jobului Ce oferim? program de lucru flexibil (în funcție de cât dorești să muncești); plată pe ridicare, livrare și km parcurși sau plata/h (plata pe ora este valabila momentan doar pt. Cluj-Napoca); remunerație în funcție de disponibilitate și implicare (venitul este direct proportional cu efortul depus); bonusuri de performanță în funcție de numărul de comenzi livrate; asistență permanentă; plata bi-lunara; angajare cu contract de muncă (2h/4h/8h); decont lunar combustibil de 10% cu o limita lunara impusa; posibilitatea de a colabora prin intermediul unui SRL/PFA; decont analize pt. medicina muncii; posibilitate de a oferi vehicul contra cost, la preturi avantajoase;De ce ai nevoie? mijloc de transport propriu (mașină, bicicletă, scuter, motocicletă, atv etc.); smartpho
MPE ILS RESTAURANTS
Candidatul ideal Prietenos, cu atitudine pozitivă și respectuoasă; Orientat către client; Serios și implicat; Dinamic și eficient; Dornic de a avea rezultate;Descrierea jobului Dorești să câștigi bani simplu prin delivery cu Tazz by EMAG? Ai nevoie doar de bicicletă / scuter / trotinetă / mașină și de un telefon care poate fi conectat la internet. Poți câștiga sume importante de bani. Ești plătit pentru fiecare comandă livrată și beneficiezi de bonusuri de performanță. Plata se face săptămânal.
TODO SMART TIM
Candidatul ideal Doritor de munca si serios, amabil fata de clienti, cat si cu stafful restaurantelor.Descrierea jobului Angajam livratori pentru cele mai mari aplicatii de livrat mancare (Glovo, BoltFood, Tazz)Programul flexibil (4h sau 8h)Plata este saptamanala si in functie de numarul de comenzi finalizateBonusuri de performanta saptamanale daca se ajunge la anumite targeturiTot ceea ce aveti nevoie este un telefon si un vehicul cu care sa va deplasati(masina / scuter / bicicleta / trotineta)Colaborarea cu noi se poate face atat prin contract de munca, cat si prin pfa/srlPentru mai multe detalii ne puteti contacta intre 10 - 16 de luni pana vineri la: 0739165390
NEXT GEN DELIVERY
Candidatul ideal Experiență de cel puțin un 1 an în logistica;Studii medii, absolvent liceu sau scoala postliceala;Abilitati de operare Ms Office – Word, Excel, baze de date;Seriozitate, responsabilitate, atitudine pozitiva, spirit de echipa si abilitati foarte bune de comunicare.Descrierea jobului Planifica, organizeaza si controleaza activitatile specifice si fluxurile de marfa din nodul de transport;Asigura respectarea regulilor de buna practica de distributie in activitatea de transport, depozitare si manipulare;Asigura comunicarea cu echipa de Transport interna si Transportatorii subcontractati si monitorizeaza activitatea acestora;Supravegheaza activitatile de incarcare/descarcare in/din mijloacele de transport, inspecteaza modul de aranjare a marfii in incinta, asigurarea conditiilor termice specifice;Verifica daca fiecare transport se efectueaza numai in baza unor documente insotitoare valabile (borderou de livrare, factura fiscala, aviz de insotire marfa, proces verbal de pred
DONA. LOGISTICA
Candidatul ideal CUM ESTE PERSOANA PE CARE O CAUTAM ?1. O reprezinta integritatea. Aceasta e valoarea noastra cea mai importanta si tinem neaparat sa avem aceeasi filosofie de viata.2. Este dispus(a) sa invete. Daca nu invata, nu creste. Daca nu creste, firma nu creste.3. Gandeste preventiv si cauta constant solutii de imbunatatire, inainte sa apara situatii de criza.4. Isi organizeaza bine timpul si mediul de lucru (ii place ordinea, atat pe birou, cat si in sistemele in care lucreaza).5. Ii place sa converseze in limba ENGLEZĂ si intelege ca de asta depinde dezvoltarea lui (ei), ca sa inteleaga mai bine sistemele in care lucreaza.6. Vede detaliile si nicio imperfectiune nu trece de ochiul sau ager. :-)7. Este harnic(a) si iubeste sa munceasca. Lenea nu are ce cauta la noi in firma.8. Lucreaza bine in echipa si nu ezita sa le ofere suport colegilor (in domeniul sau de activitate).9. Gandeste in avans pasii pe care urmeaza sa ii faca si isi structureaza munca in etape logice.10. Il (O)
NORDSTAR LOGISTIK
Candidatul ideal Noi suntem DHL Divizia Freight! Dorim sa ne extindem echipa si avem nevoie de un coleg nou care sa se alature unui mediu de lucru pozitiv, dinamic si flexibil. Ne place sa promovam respectul in echipa noastra si suntem mandri de organizatia pe care o reprezentam.Daca ai deja experienta in acest domeniu, te asteptam alaturi de noi, unde iti oferim oportunitatea de extindere a cunostintelor acumulate. Promitem sa te expunem celor mai constructive provocari, si sa experimentezi zilnic situatii noi din care sa-ti dezvolti cat mai mult bagajul de cunostinte.Cerinte preferate: Experienta 1-2 ani in derularea de servicii de transport rutier Cunostinte legislative specifice activitatii de transport rutier de marfuri; Cunostinte tehnice in domeniul mijloacelor de transport de marfuri; Experienta in a lucra cu diverse sisteme operationale; Familiarizat in a lucra cu Bursa se Transport; Limba engleza: nivel mediu; Cunostinte Microsoft Office; Abilitati de comunicare si negociere;
DHL Romania
Candidatul ideal Ce condiții trebuie să îndeplinești?☑️ Minim studii medii absolvite (8 clase)☑️ Cazier fără condamnări pentru fapte penale cu intenție☑️ Apt din punct de vedere medical și psihologic☑️ Abilități de comunicare verbale și în scris (prin intermediul e-mail)☑️ Adaptabilitate la munca în echipă☑️ Deținerea unui atestat de Agent de Securitate este un avantajDescrierea jobului Ce trebuie să faci?🔹 Asigurarea integrității valorilor monetare pe timpul încărcării, descărcării și al transportului.🔹 Menținerea în permanență a legăturii cu reprezentanții beneficiarului și coordonatorii departamentului de pază umană.🔹 Respectarea regulilor și a procedurilor de lucru.Ce îți oferim?🔹 Formare profesională continuă🔹 Posibilitatea de a lucra într-un mediu modern, alături de o echipă tânără și dedicată🔹 Siguranța unui loc de muncă stabil🔹 Plata la zi a drepturilor salariale (fără întârzieri)🔹 Salariu atractiv de la 4000 lei brut, plus bonuri de masă
PP PROTECT SECURITY
Candidatul ideal - experienta in depozit si distributie - piata farma constituie avantaj- studii medii finalizate- abilitati de comunicare- atentie la detalii- punctualitate- cunostinte operare PC.Descrierea jobului Responsabilitati:- urmareste respectarea graficului de livrare stabilit pe fiecare zona si distribuitor;- inregistreaza, tine evidenta si rezolva eventualele probleme de distributie aparute;- raspunde de evidenta, urmarirea si arhivarea facturilor/ avizelor;- raspunde de confirmarea in sistemul informatic a facturilor livrate conform datei si orei de livrare inregistrate de distribuitori.Oferim:- Pachet salarial motivant;- Bonuri de masa;- Card de angajat cu multiple beneficii in reteaua de farmacii;- Abonament la o clinica privata platit de companie;- Conditii speciale negociate pentru angajati pentru bunuri si servicii;- Un mediu de lucru provocator si dinamic;- Posibilitati reale de promovare in cadrul grupului A&D Pharma - Dr. Max.
Mediplus
Candidatul ideal De 16 ani construim împreună o companie de succes în proiectarea și producția echipamentelor de ambalat pentru industria alimentară, ne bucurăm de fiecare realizare pe care o înregistrăm și avem încredere în viitorul nostru.Dacă ai mai lucrat în domeniul achizițiilor sau aprovizionării și ai cunoștințe tehnice, vino să faci parte din echipa noastră.Descrierea jobului Cerințe:-Persoană tehnică (cu sau fără studii de specialitate);-Cunoştinţe de operare PC și de utilizare ale pachetului Microsoft Office;-Orientare către rezultat și capacitate de rezolvare a problemelor apărute;-Abilități bune de organizare;-Capacitate bună de comunicare și spirit de echipă.Responsabilități:- Determinarea corectă a specificațiilor bunurilor și serviciilor care vor fi achiziționate,colaborând cu departamentele interne și furnizorii;- Efectuarea și analizarea comenzilor;- Solicitarea și analizarea ofertelor de preț și propunerea soluțiilor privind achizițiile;- Negocierea condițiilor comerc
ULMA PACKAGING
Candidatul ideal Echipele de Retail joacă un rol esențial în experiența eMAG, pentru că sunt locul în care ne întâlnim cu clienții noștri în offline.Echipele de Retail eMAG se ocupă de vânzarea produselor, ajutându-i pe clienții noștri cu plasarea comenzilor, livrarea produselor, consultanță specializată și returnarea produselor. În afară de showroom-uri, Retail-ul se ocupă și de parteneriatul cu Poșta Română, de unde clienții pot ridica comenzi.Ele ne ajută să ne înțelegem clienții mai bine, să avem o relație directă cu ei, iar pentru ei, showroom-urile sunt un loc bun în care pot vedea produsele eMAG care se vând cel mai bine.Știi că te potrivești dacă bifezi:• Experiență de minimum 6 luni într-un post similar;• Studii medii;• Nivel minim de cunoaștere a pachetului Office;• Cunoștințe tehnice minime de hardware și software;• Limbaj tehnic;• Cunoștințe minime de operare PC: Office Word, Excel;Descrierea jobului Ce rol te așteaptă în echipa eMAG?Grija pentru clienți se regăsește în fie
eMAG
Candidatul ideal Daca ai abilitatile de mai jos, trimite-ne CV-ul si te vom contacta:Ai experienta de minim 2 ani in domeniul transporturilor;Ai abilitati de planificare a camioanelor si a comenzilor;Ai cunostinte de monitorizare transport;Esti falmiliarizat cu platformele bursatransport si Timocom;Ai abilitati de castiga si mentine un client;Cunosti limba engleza (scris/vorbit) sau alte limbi straine.Descrierea jobului Iti oferim in schimb:Pachet salarial competitiv ,cu posibilitati reale de crestere in functie de performanta;Posibilitatea avansarii intr-un mediu care se dezvolta permanent;Transport asigurat la locul de munca;Alte beneficii in functie de evolutia pe post
ROUTIER EUROPEAN TRANSPORT
Candidatul ideal Absolvent studii medii (studiile superioare constituie avantaj); Experiență în functii similare in distributie de tip Farma sau FMCG; Experiență în organizare si planificare rute transport; Competențe în luarea deciziilor și asumarea responsabilităților; Cunoștinte referitoare la legislația și normele interne privind transportul de marfuri; Cunoștințe medii Ms Office (Excel, Word, Outlook); Permis de conducere categoria B.Locatie: preferabil Cluj Napoca / Bacau, secundar Bucuresti.Descrierea jobului Planifica, organizeaza si supervizeaza activitatile legate de transport; Cunoaste si respecta prevederile legale cu privire la circulatia pe drumurile publice; Administreaza flota auto; Coordoneaza si supravegheza activitatea conducatorilor auto; Planifica si optimizeaza zilnic rutele de livrare (intr-un soft de rutare), in baza comenzilor primite; Realizeaza rapoarte de activitate.
FARMAVET
Candidatul ideal EDUCATION: Secondary education;EXPERIENCE: 2-5 years in a similar position;LANGUAGES: Good command in English (writing/speaking/understanding B2 level)COMPUTER SKILLS: Intermediate MS Office (Word/Excel/Outlook).KNOWLEDGE OF: Forwarding’s business specifics, Knowledge of freight exchanges and forwarding programs,transport and forwarding documents and law.Descrierea jobului Contacts with clients and subcontractors, represents the company;Acquires new orders for the own fleet and their further processing in the Lovos system;Acquires new subcontractors and cooperation with them in the service of orders;Enters in our logistics managament system all possible data regarding details of loading, such us: address and date of loading ( or the time period in the case of unspecified dates and times), load type (including theft sensitive mark, ADR classes); weight, number of pallets, rate; important comments describing the load, etc.Monitors the location of the cars and updates the
VOS LOGISTICS ROMANIA
Candidatul ideal Persoana organizata, meticuloasa, sociabila, responsabila, serioasa; Capacitate buna de comunicare si relationare - atat cu colaboratorii, cat si cu colegii; Capacitate de auto-organizare si de stabilire a prioritatilor; Cunostinte MS Office, nivel mediu Experienta in lucrul pe platformele de marfuri online constituie un avantaj. Cunostintele de limbi straine - Engleza/Germana reprezinta un avantaj.Descrierea jobului Monitоrizarеa mаsinilоr din flota alocata si comunicarea cu conducatorii auto. Stаbilirеа traseelor оptime de deplasаre si mоnitоrizarea desfasurarii cursеlor; Planificarea, organizarea si coordonarea activitatii zilnice de transport, prin preluarea si urmarirea executarii comenzilor de transport pentru flota alocata; Mentinerea legaturii cu clientii si informarea acestora
CELOT
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 119 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.