Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Manpower in Apahida

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Manpower in Apahida

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manpower in Apahida si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manpower in Apahida si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Urgent Muncitor Necalificat


BENEFICII: Salariu competitiv; Program de munca in doua schimburi: 06:00 14:00 si 14:00 22:00 (inclus 30 min pauza de masa); Condiţii de muncă la standarde europene; Loc de munca dinamic unde te poti dezvolta profesional; Prime de Pasti si de Craciun; Spor ore suplimentare 200%; Tichete de masă de 35 RON zi; Decont transport sau transport asigurat din: Floresti, Manastur, Grigorescu, Marasti, Apahida (din orice statie de autobuz). CERINTE: Studii: minim 8 clase.
Manpower HR

Angajam Urgent Operator Laser


BENEFICII: Salariu competitiv, negociabil in functie de experienta; Program de munca in doua schimburi: 06:00 14:00 si 14:00 22:00 (inclus 30 min pauza de masa); Condiţii de muncă la standarde europene; Loc de munca dinamic unde te poti dezvolta profesional; Prime de Pasti si de Craciun; Spor ore suplimentare 200%; Tichete de masă de 35 RON zi; Decont transport sau transport asigurat din: Floresti, Manastur, Grigorescu, Marasti, Apahida (din orice statie de autobuz). CERINTE: Experienta pe o pozitie similara constituie un avantaj;
Manpower HR

Angajam Urgent Lacatus Mecanic


BENEFICII: Salariu competitiv, negociabil in functie de experienta; Program de munca in doua schimburi: 06:00 14:00 si 14:00 22:00 (inclus 30 min pauza de masa); Condiţii de muncă la standarde europene; Loc de munca dinamic unde te poti dezvolta profesional; Prime de Pasti si de Craciun; Spor ore suplimentare 200%; Tichete de masă de 35 RON zi; Decont transport sau transport asigurat din: Floresti, Manastur, Grigorescu, Marasti, Apahida (din orice statie de autobuz). CERINTE: Calificare pe Lacarus Mecanic sau experienta relevanta.
Manpower HR

Angajam Urgent Operator Cnc


BENEFICII: Salariu competitiv, negociabil in functie de experienta; Program de munca in doua schimburi: 06:00 14:00 si 14:00 22:00 (inclus 30 min pauza de masa); Condiţii de muncă la standarde europene; Loc de munca dinamic unde te poti dezvolta profesional; Prime de Pasti si de Craciun; Spor ore suplimentare 200%; Tichete de masă de 35 RON zi; Decont transport sau transport asigurat din: Floresti, Manastur, Grigorescu, Marasti, Apahida (din orice statie de autobuz). CERINTE: Experienta pe o pozitie similara constituie un avantaj; Experienta cu utilaje TRUMPF costituie un avantaj.
Manpower HR
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.