Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

18 Locuri de Munca Manpower in Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

18 Locuri de Munca Manpower in Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manpower in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manpower in Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Consilier Vanzari


Candidatul ideal CERINTE: Studii medii/superioare Experienta pe un post similar: 1 an Cunostinte limba engleza nivel mediu Cunostinte solide PC ( Microsoft Office) Permis auto – Categ.B Descrierea jobului RESPONSABILITATI PRINCIPALE: Consilierea clientilor si informarea acestora asupra produselor; Prezentare articole / demo / vânzare (în magazin și pe teren); Facturare / încasare si pregătirea magazinului pentru activitatea de vânzare; Atingerea target-urilor de vânzări; Păstrarea magazinului în perfectă stare de curățenie și mercantizare; Activitate de prospectare a pieței (email, telefonic)BENEFICII: Salariu motivant; Bonuri de masa; Bonus de performnanta trimestrial: 2 salarii; Prima Paste; Prima Craciun; Discount Produse; Prime Nastere, Botez, Inmormantare.
MANPOWER ROMANIA SRL

Media netă estimată pe baza celor 672 de salarii introduse în Salario: 3100 RON/Luna

Tehnician Calitate


Candidatul ideal Cerinte: Studii medii/ superioare tehnice finalizate; Experiență profesională pe un post similar și/sau în controlul calității/producție; Abilități de planificare și organizare; Cunostinte limba engleza nivel mediu/avansat.Descrierea jobului Responsabilitati: Efectuarea de teste de produs și inspecție finală amănunțită a ansamblurilor finite conform procedurilor definite, raportând în mod oficial toate defectele; Responsabil pentru verificarea, progresul și colecționarea înregistrărilor exacte de construcție și inspecție; Inspectarea și auditarea tuturor componentelor și a tuturor etapelor procesului de fabricație; Raportarea dateleor privind problemele de calitate, asigurându-vă că sistemul de management al calității este respectat în toate etapele; Participare audituri interne; Investigarea oricaror probleme de calitate pentru a identifica cauza principală și pentru intocmirea documentelor adecvate pentru acțiunile corective; Asigurarea conformității și respectarea S
MANPOWER ROMANIA SRL

Media netă estimată pe baza celor 471 de salarii introduse în Salario: 3500 RON/Luna

Manpower Angajeaza Stivuitorist


Manpower angajeaza STIVUITORISTSpecificații Numele companieiMnapower TimisoaraTip jobfull timeDescriereManpower angajeaza stivuitorist pentru unul dintre clientii situati in Cateasca Cerinte: - studii medii - atestat ISCIR valabil - experienta pe o pozitie similara - gestiunea fizica a stocului de marfa - participa activ la operatiunile specifie de incarcare, descarcare Beneficii: - salariu 4300 brut cu posibilitatea de majorare la 4600 brut dupa 6 luni - tichete masa 35 lei zi lucratoare - bonus de prezenta 350 lei brut - spor noapte 25% - prime sarbatori si vacanta - ore suplimentare - loc de munca in 3 schimburi Mai multe detalii la telefonȘ 0729 800 746
Manpower

Angajam Operatori Productie Pentru O Fabrica Din Curtea De Arges


Angajam operatori productie pentru o fabrica din Curtea de Arges. Cerinte: - Program de lucru in 3 schimburi - Nu este necesara experienta. Beneficii: - Tichete de masa de 35 lei zi lucrată - Formare la locul de muncă - Bonusuri de performanta lunare - Asigurare de sanatate privata - Masa calda zilnica gratuita. Pentru mai multe detalii si programari la interviu va rugam sa ne contactati la 0729 600 713; 0729 900 012 sau 0729 800 109.
Manpower

Operatori Productie In Coseri Cu Transport Asigurat


Angajam Operatori productie pentru o fabrica din Coseri in departamentele: - Presaj - Sudura - Logistica - ambalare CERINTE: - Program in 3 schimburi L-V - Cu sau fara experienta BENEFICII: - Salariu fix cu marire dupa 3 luni - Tichete de masa de 35 lei zi - Bonusuri lunare - Prime de Paste, Vacanta si Craciun - Spor de noapte de 25% - Ore suplimentare 175% - Ore weekend 200% - Transport asigurat gratuit pe rute prestabilite: CANDESTI VALE, CANDESTI DEAL, BOTESTI, DOBRESTI, BELETI, NEGRESTI, PRIBOIENI, TIGANESTI, TOPOLOVENI, COSERI, PITESTI, OARJA, LEORDENI, TOPOLOVENI, RATESTI, CATEASCA, VALEA CASELOR, VALEA MARE, SCHITU GOLESTI, LAZARESTI, FURNICOSI, RUDENI, MIHAIESTI, RADESTI, STALPENI, BALILESTI, BAJESTI, MIOVENI, COLIBASI, MARACINENI Pentru detalii si programari la interviu sunati la *****3.
Manpower

Angajam Urgent La Cateasca


Angajam operator sudura sudor tehnician roboti sudura pentru o companie de top in domeniul automotive la Cateasca. CERINTE: - Studii minim 8 clase - Capacitate de a lucra stand in picioare - Disponibilitate de lucru pe 3 schimburi - Cu sau fara experienta BENEFICII: - Salariu + tichete de masa - Bonus de prezenta de 200 lei brut - Bonus de Paste, Vacanta si Craciun de 800 lei brut - Spor de noapte de 25% - Transport asigurat gratuit pe rute prestabilite: PITESTI-CATANELE-OARJA-CIRESU-CATEASCA; PITESTI-STEFANESTI-VALENI-VRANESTI-CALINESTI-TOPOLOVENI-COSERI-CATEASCA; LEORDENI-GOLESTI-TOPOLOVENI-RATESTI-FURDUIESTI-CATEASCA; sau decont de transport. Pentru detalii si programari la interviu sunati la *****2.
Manpower

Sculer Matriter - Cu Sau Fara Experienta


Angajam sculer matriter cu sau fara experienta pentru o fabrica din Cateasca. CERINTE: - Diploma sculer matriter; - Disponibilitate de lucru pe 3 schimburi; - Cu sau fara experienta, reprezinta avantaj experienta minim 6 luni in mentenanta matrite metal. BENEFICII: - Salariu + tichete de masa - Bonus de prezenta de 200 lei brut - Bonus de Paste, Vacanta si Craciun de 800 lei brut - Spor de noapte de 25% - Transport asigurat gratuit pe rute prestabilite: PITESTI-CATANELE-OARJA-CIRESU-CATEASCA; PITESTI-STEFANESTI-VALENI-VRANESTI-CALINESTI-TOPOLOVENI-COSERI-CATEASCA; LEORDENI-GOLESTI-TOPOLOVENI-RATESTI-FURDUIESTI-CATEASCA; BOGATI; PRIBOIENI. sau decont de transport. Pentru detalii si programari la interviu sunati la *****9.
MANPOWER

Angajam Operatori Mase Plastice-mioveni


Angajam operatori mase plastice pentru o fabrica din Mioveni. Detalii: - Program de lucru pe 3 schimburi; - Spor de vechime; - Tichete masa 35 lei zi lucrata - Ore noapte platite cu spor de 25%; - Ore suplimentare platite 200%; - Prime de Paste, Craciun, Vacanta; - Bonus de weekend; - Transport asigurat din multe zone: Budeasa, Stefanesti, Mihaesti, Furnicosi, Micesti, Titesti, Livezeni, Stalpeni, Valea Nandrii, Purcareni, Radesti, Campulung, Lazaresti, Schitu Golesti, Leicesti, Lapusani, Stanesti, Domnesti, Badesti, Pietrosani, Retevoiesti, Piscani, Negreni, Darmanesti, Pitesti, Faget, Maracineni, Contesti, Berevoiesti, Aninoasa, Vladesti, Balilesti, Bajesti, Golesti, Bradu, Geamana, Suseni, Davidesti, Voroveni, Vulturesti, Hartiesti, Boteni etc. Pentru mai multe detalii si programari la interviu va rugam sa ne contactati la 0729 900 012.
MANPOWER

Urgent! - Personal Necalificat Titesti


Recrutam MONTATORI SUBANSAMBLE pentru o fabrica de top din Țițești, Valea Stânii - Argeș. Cerinte: - Disponibilitate de a lucra în 2 schimburi; - Dorinta de munca; - Seriozitate si responsabilitate. Oferim: - Transport GRATUIT și asigurat din zonele: Pitești, Mioveni, Boteni, Slănic și Câmpulung! - Asigurare de sănătate; - Formare la locul de munca (nu este necesara experienta); - Prime de polivalenta, performanta, vacanta si sarbatori; - Tichete de 35 lei zi lucrata. Mai multe detalii la numarul de telefon 0729 600 713.
Manpower

Angajam Operatori Productie - Bascov


Angajam operatori productie cablaje auto pentru o fabrica din Bascov. Transport asigurat pe rutele: Pitesti; Draganu; Potcoava; Gliganu de Sus; Suseni; Bradu; Cornatel; Costesti;Tatarasti; Izvoru; Recea; Topoloveni; Calinesti; Stefanesti; Botesti; Pripoieni; Slatina: Valea Mare-Jitaru-Scornicesti-Negreni-Optasi-Colonesti;Caldararu; Ungheni; Buzoesti;Barla: Tufeni Stobirasti-Floru-Badesti Bai-Mozaceni Vale-Birla-Harsesti-Stonici-Cotmeana-Lunca Corbului-Cerbu; Babana; Ciocanai; Aninoasa Berevoiesti: Vladesti-Balilesti-Bajesti-Piscani; Curtea de Arges; Galesu; Valea Marului; Budeasa; Campulung; Schitu Golesti;Mihaesti;Stalpeni; Domnesti;Badesti; Pietrosani; Cosesti; Darmanesti; Piscani; Vedea Chitani; Cocu;Poiana Lacului;Mosoaia;Smeura; Stefan cel Mare; Negrasi; Rociu; Oarja; Mioveni; Maracineni; Boteni; Vulturesti; Davidesti. Pentru detalii suplimentare si programari la interviu sunati la 07 arata numarul.
MANPOWER

Operatori Productie - Micesti


Angajam operatori masini unelte automate si semiautomate pentru o fabrica din Micesti Beneficii: - mediu de lucru organizat; - la pachetul salarial se adauga tichete masa de 40 Ron zi lucrata; - posibilitate de prime nete lunare; - prime Paste, Craciun,8 Martie; - program de lucru pe trei schimburi; - ore noapte platite cu spor de 25%; - ore suplimentare platite 200%; - transport asigurat din Pitesti, Maracineni, Retevoiesti, Ganesti, Lapusani, Leicesti, Pacioiu, Cosesti, Petresti, Darmanesti, Negreni, Piscani,Micesti, Leresti, Voinesti, Campulung, Schitu Golesti, Lazaresti, Draghici, Mihaesti, Radesti,Stalpeni, Titesti, Clucereasa,Valea Mare Pravat, Topoloveni, Stefanesti, Calinesti,Mioveni. Ce așteptăm de la tine: - Seriozitate, implicare; - Respectarea regulamentului de ordine interioară și a normelor de securitate Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactați la 07 arata numarul 800 109
MANPOWER

Operator Masini Unelte Automate Si Semiautomate


Angajam operatori masini unelte automate si semiautomate pentru o fabrica din Micesti Ce beneficii iti oferim? - tichete masa 35 Ron zi lucrata;; - posibilitate de prime nete lunare; - prime Paste, Craciun,8 Martie. - program de lucru pe trei schimburi; - ore noapte platite cu spor de 25%; - ore suplimentare platite 200%; - transport asigurat din Pitesti, Maracineni, Retevoiesti, Ganesti, Lapusani, Leicesti, Pacioiu, Cosesti, Petresti, Darmanesti, Negreni, Piscani,Micesti, Leresti, Voinesti, Campulung, Schitu Golesti, Lazaresti, Draghici, Mihaesti, Radesti, Stalpeni, Titesti, Clucereasa, Valea Mare Pravat, Topoloveni, Stefanesti, Calinesti, Mioveni. Pentru mai multe detalii, va rog sa ma contactați la numarul de telefon
MANPOWER

Angajam Team Leader Logistica-gestionar Pentru O Companie Din Cateasca


Angajam team leader logistica-gestionar pentru unul dintre clientii nostri din domeniul automotive: Căutam candidați cu: - experienta in domeniu - cunostinte de limba engleza - disponibilitate pentru lucru în 2 schimburi; - capacitate de a lucra stand in picioare, seriozitate, dexteritate; Oferim: - Pachet salarial; - Tichete de masă de 35 lei zi ; - Bonus de prezenta; - Marire salariala dupa 6 luni; - Prime de sărbători și de vacanță. Transport asigurat din: Pitesti, Catanele, Oarja, Ciresu, Stefanesti, Valeni, Vranesti, Calinesti, Topoloveni, Coseri, Leordeni, Cateasca, Ratesti, Patuleni, Furduiesti, Priboieni, Bogati sau decont transport. Pentru mai multe detalii sunati la *****2.
MANPOWER

Angajam Operatori Coasere Catanele


Angajam Operatori Coasere pentru o companie de top in domeniul automotive la Catanele CERINTE: - Studii minim 8 clase - Capacitate de a lucra stand in picioare - Disponibilitate de lucru pe 3 schimburi - Cu experienta, se va da o proba de lucru BENEFICII: - Salariu de inceput 3300 lei brut cu posibilitate de marire - Tichete de masa de 28 lei zi - Bonus de prezenta si performanta de 200 lei net - Prime de Paste, Vacanta si Craciun - Spor de noapte de 25% - Transport asigurat gratuit pe rute prestabilite: PITESTI, BASCOV, CIRESU, SILISTEA, GRUIU, CATEASCA, COSERI, CATANELE, MOZACU, TEIU, FURDUIESTI, MOZACENI, BIRLOGU, ROCIU, SUSENI, OARJA, NEGRASI, GLIGANU, TUTULESTI, SLOBOZIA, MIOVENI, COLIBASI, MARACINENI, STEFANESTI, CALINESTI, BOTESTI, UDENI, DOBRESTI, PRIBOIENI, TOPOLOVENI, CIRSTIENI, BIRLA, HARSESTI, LUNCA CORBULUI, ALBOTA, TUFENI, SINESTI, IZVORU, RECEA, PURCARENI, RATESTI, POPESTI, IONESTI, SERBOIENI, VULPESTI, CORNATEL, PATROAIA, GAIESTI, CIUPA, PATULENI Pentru detalii si progr
Manpower

Angajam Operator Presaj


Suntem în căutarea unor operatori presaj motivați și dedicați pentru a se alătura echipei noastre din fabrică. Dacă sunteți o persoană responsabilă, cu atenție la detalii și dornică să învețe și să se dezvolte într-un mediu industrial, vă invităm să aplicați pentru acest post Responsabilități: Operarea mașinilor de presaj conform instrucțiunilor și procedurilor stabilite Monitorizarea și ajustarea parametrilor de producție pentru a asigura calitatea și eficiența procesului Inspectarea produselor finite pentru a identifica defectele și a le raporta echipei de supraveghere Întreținerea și curățarea regulată a echipamentului și a zonei de lucru Respectarea strictă a măsurilor de siguranță și a regulilor de lucru Cerințe: Experiență anterioară în lucrul cu mașini de presaj sau într-un mediu industrial similar (experiența în presarea metalului sau a plasticului este un avantaj) Abilități tehnice și mecanice bune, cu capacitatea de a învăța rapid noile procese și tehnologii Atitudine pozitiv
Manpower

Angajam Operator Reimpachetare


Suntem în căutarea de persoane muncitoare și atente la detalii pentru a se alătura echipei noastre de reimpachetare. Dacă sunteți rapid, precis și vă place munca într-un mediu dinamic, atunci sunteți persoana pe care o căutăm! Responsabilități: Reimpachetarea produselor conform standardelor companiei Etichetarea corectă a produselor Asigurarea calității produselor reimpachetate Respectarea regulilor de siguranță și a procedurilor companiei Cerințe: Abilitatea de a lucra într-un ritm rapid Atent la detalii și precis în lucrul cu produsele Capacitatea de a lucra în echipă Disponinilitate de lucru in 3 schimburi Beneficii: Salariul: 3550 lei brut, majorare dupa 6 luni 3750 brut Tichete de masa: 35 lei Bonus de prezenta: 350 lei brut Spor de noapte: 25% Prime de sarbatori Plata orelor suplimentare: 175% Mai multe detalii la telefon: 07 arata numarul 800 746
Manpower

Electrician Instalatii Electrice Si Automatizari


Recrutam Electrician instalatii electrice pentru clientul nostru, o companie cu sediul in Topoloveni ce are ca domeniu de activitate productia componentelor pentru Industria Auto. Cerinte: - Studii medii sau scoala profesionala in domeniu - Experienta in domeniu de minim 2 ani - Experienta in automatizari industriale - avantaj - Experienta intr-o companie din mediul industrial - avantaj - Disponibilitate de lucru in 3 schimburi Responsabilitati: Executa lucrari specifice de reparatii mecanice electrice a utilajelor, instalatiilor, echipamentelor din cadrul fabricii, mentenanta preventiva, supraveghere functionare si stare tehnica utilaje, instalatii, echipamente, etc. Beneficii: - Salariu motivant; - Tichete de masa; - Bonusuri; - Spor de performanta; - Asigurare medicala; - Transport asigurat. Detalii suplimentare la numarul de telefon: *****6.
MANPOWER ROMANIA SRL

Operator Cablaje Auto


Recrutăm operatori în producție pentru unul dintre clienții noștri, lider pe piața Auto. Căutam candidați: - dornici de muncă; - cu disponibilitate pentru lucru în 3 schimburi; Oferim: - Pachet salarial net începând de la 2680 lei lună(tichete incluse) - Tichete de masă de 40 lei zi incluse - Contract pe perioadă nedeterminată - Prime de performanță, prime de sărbători și de vacanță; Transport asigurat din: Pitesti, Tatarasti, Cornatel, Movileni, Icoana, Babana Stoborasti, Floru, Botesti , Caldararu, Draganu, Slatina, Topoloveni, Boteni Mioveni, Galesu, Berevoesti, Curtea de Arges, Stefan cel Mare, Chitani Campulung, Domnesti si din ale locatii. Detalii suplimentare la numerele de telefon: *****6, *****6.
MANPOWER ROMANIA SRL

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 2100 RON/Luna

Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 18 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.