Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

24 Locuri de Munca Manpower in Cluj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

24 Locuri de Munca Manpower in Cluj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manpower in Cluj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manpower in Cluj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Manpower Angajeaza Contabil Junior


Manpower angajeaza contabil junior pentru clientul sau din localitatea Gilau. Beneficii: Salariu 3000 de lei NET Tichete de 35 de lei pe zi lucrata Program in doua schimburi de luni pana vineri: Schimbul 1 de la 07:00 - 15:30 si Schimbul 2 de la 15:30 23:00. Transportul asigurat din Gilau, Cluj-Napoca si Turda. Pentru mai multe detalii apelati la numarul de telefon.
Manpower Timioara

Manpower Recruteaza Operator Productie In Turda


BENEFICII: Salariu atractiv; Tichete de masă in valoare de 25 RON zi; Transport asigurat din localitatile: Sandulesti, Copaceni, Turda, Campia-Turzii, Moldovenesti, Badeni, Cornesti, Cheia, Mihai-Viteazu, Bogata; Ore suplimentare platite dublu; Bonus anual de prezenta de 700 RON Brut; Prima anuala de 1900 RON Brut (300 RON Net de Pasti, 300 RON Net de Craciun, 1300 RON Brut in data de 10 Decembrie). CERINTE: Minim 10 clase, de preferat studii medii scoala profesionala; Persoana responsabila, atenta la detalii, organizata, cu dexteritate manuala si care-si doreste sa invete la fata locului; Cunostinte minime de utilizarea a instrumentelor de masura si control (ruleta, subler) constituite avantaj; Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi. Pentru mai multe detalii apelati la numarul de telefon
Manpower Timioara

Manpower Recruteaza Stivuitorist Intr-un Singur Schimb 5900 Brut


Manpower recruteaza Stivuitorist pentru clientul sau, o fabrica de schele si cofraje metalice din Capusu Mare. Cerinte: Studii medii. Atestat ISCIR valabil Experiența anterioară in pozitie similara Responsabilitati: asigura gestiunea fizica a stocului de marfa; participa activ la operatiunile specifice depozitului (incarcari, descarcari de materiale); Oferta: - Salariu 5900 brut - Decont de combustibil - Tichete de masa 40 lei - Spor ore suplimentare 175% - Prime de sarbatori - Program de lucru intr-un singur schimb, de dimineata. Pentru mai multe detalii, apelati numarul de telefon.
Manpower Timioara

Manpower Recruteaza Pe Perioada Nedterminata Operator Productie In Cluj!


Manpower recruteaza pe perioada nedeterminata pentru unul dintre clientii sai din Cluj! CERINTE: Studii medii școală profesională; Disponibilitate pentru program de lucru în ture (2 schimburi); Colaborare și comunicare eficientă cu colegii, superiorii, terțe parți; Orientare atât spre performanța personală dar și a echipei; Curs motostivuitorist, reprezintă avantaj. Locatie CLUJ in oras BENEFICII: Salariu de baza atractiv; Tichete de masa in valoare de 40 RON zi; Cursuri platite de companie.
Manpower

Manpower Recruteaza Operator Productie In Turda


BENEFICII: Salariu atractiv; Tichete de masă in valoare de 25 RON zi; Transport asigurat din localitatile: Sandulesti, Copaceni, Turda, Campia-Turzii, Moldovenesti, Badeni, Cornesti, Cheia, Mihai-Viteazu, Bogata; Ore suplimentare platite dublu; Bonus anual de prezenta de 700 RON Brut; Prima anuala de 1900 RON Brut (300 RON Net de Pasti, 300 RON Net de Craciun, 1300 RON Brut in data de 10 Decembrie). CERINTE: Minim 8 clase, de preferat studii medii scoala profesionala; Persoana responsabila, atenta la detalii, organizata, cu dexteritate manuala si care-si doreste sa invete la fata locului; Cunostinte minime de utilizarea a instrumentelor de masura si control (ruleta, subler) constituite avantaj; Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi. Pentru mai multe detalii apelati la numarul de telefon P
Manpower Timioara

Manpower Recruteaza Operator Productie Pentru O Companie Din Turda!


Manpower recruteaza pe perioada NEDETERMINATA pentru unul dintre clienti sai cu sediul din Turda. BENEFICII: Salariu atractiv; Tichete de masă in valoare de 25 RON zi; Transport asigurat din localitatile: Sandulesti, Copaceni, Turda, Campia-Turzii, Moldovenesti, Badeni, Cornesti, Cheia, Mihai-Viteazu, Bogata; Ore suplimentare platite dublu; Bonus anual de prezenta de 700 RON Brut; Prima anuala de 1900 RON Brut (300 RON Net de Pasti, 300 RON Net de Craciun, 1300 RON Brut in data de 10 Decembrie). CERINTE: Minim 8 clase, de preferat studii medii scoala profesionala; Persoana responsabila, atenta la detalii, organizata, cu dexteritate manuala si care-si doreste sa invete la fata locului; Cunostinte minime de utilizarea a instrumentelor de masura si control (ruleta, subler) constituite avantaj; Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi.
Manpower

Manpower Angajeaza Montator Subansamble Pentru O Companie Din Localitatea Gilau!


Manpower angajeaza montator subansamble pentru o companie din Gilau! Suntem în căutarea unui Montator Subansamble pentru a se alătura echipei noastre din fabrică. Responsabilitățile principale includ montarea subansamblelor conform specificațiilor tehnice și standardelor de calitate. Candidatul ideal va fi o persoană muncitoare, atentă la detalii și capabilă să lucreze eficient într-un mediu de producție. Beneficii: -Tichete de masă în valoare de 35 RON zi lucrătoare -Program de lucru fără weekend-uri și sărbători legale -Salariu atractiv -Disponibilitate de a lucra în 2 schimburi Cerințe: -Minim 8 clase -Experiență în montaj constituie un avantaj, dar nu este obligatorie Beneficii suplimentare: - Oportunități de dezvoltare profesională - Mediu de lucru dinamic și prietenos Dacă ești interesat să te alături echipei noastre și să faci parte din procesul nostru de producție, te rugăm să trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail sau să ne contactezi la numărul de telefon 07 arata numarul . Aș
Manpower

Manpower Angajeaza Montator Subansamble Pentru O Companie Din Cluj (zona Aeroport)!


Manpower angajeaza montator subansamble pentru o companie din Cluj! Suntem în căutarea unui Montator Subansamble cu experiență și cunoștințe de utilizare a uneltelor electrice, inclusiv flex, autofiletantă și bormașină. Responsabilitățile principale includ montarea subansamblelor conform specificațiilor tehnice și standardelor de calitate. Programul de lucru este într-un singur schimb. Beneficii: Salariu atractiv - Tichete de masă în valoare de 30 RON zi lucrătoare - Bonus de performanta lunar - Transport decontat Beneficii suplimentare: - Oportunități de avansare în cadrul companiei - Mediu de lucru stabil și stimulativ Cerințe: - Minim 8 clase Dacă ești interesat să te alături echipei noastre și să contribui la succesul nostru, te rugăm să trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail sau să ne contactezi la numărul de telefon *****0. Așteptăm cu nerăbdare să primim aplicația ta și să te cunoaștem în cadrul procesului nostru de recrutare!
Manpower

Te Putem Ajuta Cu Un Loc De Munca In 2 Schimburi!


Manpower angajeaza montator subansamble pentru o companie din Gilau! Suntem în căutarea unui Montator Subansamble pentru a se alătura echipei noastre din fabrică. Responsabilitățile principale includ montarea subansamblelor conform specificațiilor tehnice și standardelor de calitate. Candidatul ideal va fi o persoană muncitoare, atentă la detalii și capabilă să lucreze eficient într-un mediu de producție. Beneficii: -Tichete de masă în valoare de 35 RON zi lucrătoare -Program de lucru fără weekend-uri și sărbători legale -Salariu atractiv -Disponibilitate de a lucra în 2 schimburi Cerințe: -Minim 8 clase -Experiență în montaj constituie un avantaj, dar nu este obligatorie Beneficii suplimentare: - Oportunități de dezvoltare profesională - Mediu de lucru dinamic și prietenos Dacă ești interesat să te alături echipei noastre și să faci parte din procesul nostru de producție, te rugăm să trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail sau să ne contactezi la numărul de telefon 07 arata numarul.
Manpower

Te Putem Ajuta Cu Un Loc De Munca Pe Perioada Nedeterminata In Cluj-napoca!


Compania noastră, situată în Cluj-Napoca, este în căutarea unui operator în mediu de producție care să se alăture echipei noastre dinamice și orientate către performanță. Căutăm persoane motivate și calificate, dornici să contribuie la succesul organizației noastre printr-un angajament puternic și o abordare profesională. Cerințe: Studii Medii Școală Profesională: Candidații ar trebui să aibă studii medii sau să fie absolvenți de școală profesională în domeniu, cu cunoștințe adecvate pentru a susține cerințele postului. Disponibilitate pentru Program în Ture: Dorim să recrutăm persoane care sunt flexibile și dispuse să lucreze în ture, inclusiv în două schimburi, pentru a asigura continuitatea procesului de producție. Abilități de Comunicare și Colaborare: Candidații trebuie să demonstreze abilități excelente de comunicare și colaborare, atât în relația cu colegii de echipă, cât și cu ceilalți membri ai organizației. Orientare către Performanță: Căutăm indivizi care sunt dedicați nu do
Manpower

Recrutam Operator Cu Contract Pe Perioada Nedeterminata In Cluj!


Manpower recruteaza operator imbuteliere cu contract de munca pe perioada nedeterminata! Descrierea generală a postului: - operatorul îmbuteliere are responsabilitatea de a manipula și îmbutelia produsele în conformitate cu standardele de calitate și siguranță stabilite de companie. Responsabilități principale: - manipularea și îmbutelierea produselor în conformitate cu procedurile stabilite; - asigurarea respectării standardelor de siguranță în timpul operațiunilor de îmbuteliere; - monitorizarea și asigurarea calității produselor îmbuteliate; - întreținerea și curățarea echipamentelor și a zonei de lucru; - raportarea oricăror defecțiuni sau probleme apărute în timpul procesului de îmbuteliere; - colaborarea strânsă cu echipa de producție pentru a asigura un flux de lucru eficient și fără probleme. Cerințe: - experiență anterioară într-un rol similar sau într-un mediu de producție constituie un avantaj; - abilități bune de comunicare și lucru în echipă; - atitudine pozitivă și capaci
Manpower

Recrutăm In Localitatea Cluj Măcelari Cu Contract De Muncă Pe Perioada Nedeterminata


Descriere generală a postului: Măcelarul este responsabil pentru pregătirea și procesarea cărnii; Aceasta implică dezmembrarea, tăierea și ambalarea cărnii, precum și respectarea standardelor de igienă și siguranță alimentară. Responsabilități: -dezmembrarea și tăierea cărnii în porțiuni potrivite pentru vânzare; -manipularea și utilizarea corectă a echipamentelor de tăiere și a instrumentelor de lucru; -asigurarea respectării normelor stricte de igienă și siguranță alimentară în timpul procesării cărnii; -ambalarea și etichetarea corectă a cărnii, în conformitate cu cerințele legale și standardele companiei; -menținerea curățeniei și igienei în zona de lucru și a echipamentelor; -cooperarea cu colegii pentru menținerea fluxului de lucru eficient și a standardelor de calitate; -participarea la programele de formare pentru a rămâne la curent cu noile tehnici și regulamente din industrie. Cerințe: -experiență anterioară în industria prelucrării cărnii sau într-o poziție similara prezinta
Manpower

Recrutam Operator Imbuteliere Cu Contract Nedeterminat In Cluj!


Manpower recruteaza operator imbuteliere cu contract de munca pe perioada nedeterminata! Descrierea generală a postului: - operatorul îmbuteliere are responsabilitatea de a manipula și îmbutelia produsele în conformitate cu standardele de calitate și siguranță stabilite de companie. Responsabilități principale: - manipularea și îmbutelierea produselor în conformitate cu procedurile stabilite; - asigurarea respectării standardelor de siguranță în timpul operațiunilor de îmbuteliere; - monitorizarea și asigurarea calității produselor îmbuteliate; - întreținerea și curățarea echipamentelor și a zonei de lucru; - raportarea oricăror defecțiuni sau probleme apărute în timpul procesului de îmbuteliere; - colaborarea strânsă cu echipa de producție pentru a asigura un flux de lucru eficient și fără probleme. Cerințe: - experiență anterioară într-un rol similar sau într-un mediu de producție constituie un avantaj; - abilități bune de comunicare și lucru în echipă; - atitudine pozitivă și capaci
Manpower

Te Putem Ajuta Cu Un Loc De Munca Intr-un Singur Schimb,​ In Cluj-napoca!


Manpower angajeaza montator subansamble pentru o companie din Cluj! Suntem în căutarea unui Montator Subansamble cu experiență și cunoștințe de utilizare a uneltelor electrice, inclusiv flex, autofiletantă și bormașină. Responsabilitățile principale includ montarea subansamblelor conform specificațiilor tehnice și standardelor de calitate. Programul de lucru este într-un singur schimb. Beneficii: Salariu atractiv - Tichete de masă în valoare de 30 RON zi lucrătoare - Bonus de performanta lunar - Transport decontat Beneficii suplimentare: - Oportunități de avansare în cadrul companiei - Mediu de lucru stabil și stimulativ Cerințe: - Minim 8 clase Dacă ești interesat să te alături echipei noastre și să contribui la succesul nostru, te rugăm să trimiți CV-ul tău la adresa de e-mail milin.giurcovici@manpower sau să ne contactezi la numărul de telefon *****0 Așteptăm cu nerăbdare să primim aplicația ta și să te cunoaștem în cadrul procesului nostru de recrutare!
Manpower

Recrutam Operator Cu Salariu Atractiv In Cluj


Manpower recruteaza operator imbuteliere cu contract de munca pe perioada nedeterminata! Descrierea generală a postului: - operatorul îmbuteliere are responsabilitatea de a manipula și îmbutelia produsele în conformitate cu standardele de calitate și siguranță stabilite de companie. Responsabilități principale: - manipularea și îmbutelierea produselor în conformitate cu procedurile stabilite; - asigurarea respectării standardelor de siguranță în timpul operațiunilor de îmbuteliere; - monitorizarea și asigurarea calității produselor îmbuteliate; - întreținerea și curățarea echipamentelor și a zonei de lucru; - raportarea oricăror defecțiuni sau probleme apărute în timpul procesului de îmbuteliere; - colaborarea strânsă cu echipa de producție pentru a asigura un flux de lucru eficient și fără probleme. Cerințe: - experiență anterioară într-un rol similar sau într-un mediu de producție constituie un avantaj; - abilități bune de comunicare și lucru în echipă; - atitudine pozitivă și capaci
Manpower

Angajam Urgent Electrician


BENEFICII Sprijin pe perioada delegatiei; Posibilitatea de dezvoltare profesionala si de a calatori; Cazare si transport asigurat; Asigurare privata de sanatate; Diurna pe perioada delegatiei; Delegatiile pot varia in functie de proiect de la 2 la 7 saptamani. CERINTE Studii medii de specialitate (profil electric); Disponibilitate pentru deplasari frecvente in strainatate; Experienta in domeniul automatizarilor industrial; Cunostinte de limba engleza nivel conversational criteriu obligatoriu; Cunostinte privind echipamentele electrice pentru automatizari industriale (convertizoare frecventa, relee, senzori, fotocelule, etc.); Abilitati excelente de citire si interpretare a schemelor electrice; Cunostinte de bază in domeniul mechanic; Permis de conducere cat. B; Atitudine pozitiva, spirit de echipa. RESPONSABILITATI Executa si instaleaza la sediul clientilor, pe baza schemei electrice, echipamente automatizate pentru linii de paletizare, conveioare, masini unelte, etc; Monteaza pe pozit
Manpower HR

Angajam Urgent Casier


BENEFICII: Sporuri: weekend, noapte, lucru în zile de sărbătoare legală, flexibilitate; Salariu competititv; Contract pe o perioada nedeterminata; Spor de frig pentru anumite categorii de angajați; Tichete de masa la valoarea maximă de 35 de lei, valoare care va crește de la 01.01.2024 la 40 lei; Discount-uri la achiziția de produse din magazin; Cadouri de Crăciun si Paști; Vouchere de vacanță; Asigurare privată voluntară de sănătate pentru angajat și un dependent; Contribuție la un fond de pensii private pilon III; Beneficii de loialitate (spor de vechime, zile în plus de concediu, alte bonusuri); Acces activități sportive prin 7Card; Traininguri de specialitate; Sistem informatic performant și logistică modernă.
Manpower HR

Angajam Urgent Operator Imbuteliere


CERINTE: Studii medii școală profesională; Disponibilitate pentru program de lucru în ture (2 schimburi); Colaborare și comunicare eficientă cu colegii, superiorii, terțe parți; Orientare atât spre performanța personală dar și a echipei; Curs motostivuitorist, reprezintă avantaj. BENEFICII: Salariu de baza atractiv; Tichete de masa; Cursuri platite de companie.
Manpower HR

Angajam Urgent Operator Productie


BENEFICII: Salariu atractiv, in functie de experienta; Bonuri de masa: 30 RON zi; Transportul asigurat din Huedin, Izvorul Crisului, Dumbrava, Capusu Mare, Gilau, Floresti, Sarmasu, Sarmasel, Camarasu, Zorenii de Vale, Mociu, Ghirisu Roman, Caianu, Apahida, Sannicoara si Dezmir; Prima de Craciun si Pasti de 200 RON Net + produse in valoare de 100 RON; Prima de 1 Iunie de 200 RON Net per copil minor + produse in valoare de 100 RON; Diverse sporuri: spor de noapte: 25%, spor de ore suplimentare: 70%, spor de sarbatori legale: 100%, spor de ore suplimentare in weekend: 205%; 22 de zile de concediu de odihna anual+zi suplimentara de concediu de odihna de ziua salariatului; Se lucreaza de luni pana vineri in 3 schimburi: Schimbul 1: 06:00-14:00 Schimbul 2: 14:00-22:00 Schimbul 3: 22:00-06:00. CERINTE: Studii medii sau experienta relevanta in domeniile: productie, industrie alimentara, controlul calitatii (constituie avantaj); Operarea pe echipament de prelucrare produse proaspete, echipamen
Manpower HR

Te Putem Ajuta Cu Un Loc De Munca Pe Perioada Nedeterminata In Turda!


Compania noastră angajează un operator în mediu de producție pentru a se alătura echipei noastre dinamică și orientată spre performanță. Suntem în căutarea unei persoane responsabile, atente la detalii, organizate și cu dexteritate manuală, care să fie dornică să învețe și să se dezvolte în cadrul companiei noastre. Cerințe: Educație: Minim 8 clase, cu preferință pentru candidații cu studii medii sau absolvirea unei școli profesionale în domeniu. Abilități și Calități Personale: Candidații ar trebui să fie responsabili, atenți la detalii, organizați și să demonstreze dexteritate manuală. Capacitatea de a învăța și de a se adapta la cerințele locului de muncă este esențială. Cunoștințe Tehnice: Cunoștințele minime în utilizarea instrumentelor de măsură și control, cum ar fi ruleta și sublerul, constituie un avantaj valoros. Disponibilitate pentru Lucru în 3 Schimburi: Candidații trebuie să fie dispuși să lucreze în 3 schimburi pentru a asigura continuitatea procesului de producție. Bene
Manpower
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 24 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.