Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Manpower in Curtea de Arges

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Manpower in Curtea de Arges

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manpower in Curtea de Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manpower in Curtea de Arges si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Consilier Vanzari


Candidatul ideal CERINTE: Studii medii/superioare Experienta pe un post similar: 1 an Cunostinte limba engleza nivel mediu Cunostinte solide PC ( Microsoft Office) Permis auto – Categ.B Descrierea jobului RESPONSABILITATI PRINCIPALE: Consilierea clientilor si informarea acestora asupra produselor; Prezentare articole / demo / vânzare (în magazin și pe teren); Facturare / încasare si pregătirea magazinului pentru activitatea de vânzare; Atingerea target-urilor de vânzări; Păstrarea magazinului în perfectă stare de curățenie și mercantizare; Activitate de prospectare a pieței (email, telefonic)BENEFICII: Salariu motivant; Bonuri de masa; Bonus de performnanta trimestrial: 2 salarii; Prima Paste; Prima Craciun; Discount Produse; Prime Nastere, Botez, Inmormantare.
MANPOWER ROMANIA SRL

Media netă estimată pe baza celor 672 de salarii introduse în Salario: 3100 RON/Luna

Angajam Operatori Productie Pentru O Fabrica Din Curtea De Arges


Angajam operatori productie pentru o fabrica din Curtea de Arges. Cerinte: - Program de lucru in 3 schimburi - Nu este necesara experienta. Beneficii: - Tichete de masa de 35 lei zi lucrată - Formare la locul de muncă - Bonusuri de performanta lunare - Asigurare de sanatate privata - Masa calda zilnica gratuita. Pentru mai multe detalii si programari la interviu va rugam sa ne contactati la 0729 600 713; 0729 900 012 sau 0729 800 109.
Manpower
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.