Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Manpower in Turda

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Manpower in Turda

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manpower in Turda si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Manpower in Turda si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Manpower Recruteaza Operator Productie In Turda


BENEFICII: Salariu atractiv; Tichete de masă in valoare de 25 RON zi; Transport asigurat din localitatile: Sandulesti, Copaceni, Turda, Campia-Turzii, Moldovenesti, Badeni, Cornesti, Cheia, Mihai-Viteazu, Bogata; Ore suplimentare platite dublu; Bonus anual de prezenta de 700 RON Brut; Prima anuala de 1900 RON Brut (300 RON Net de Pasti, 300 RON Net de Craciun, 1300 RON Brut in data de 10 Decembrie). CERINTE: Minim 10 clase, de preferat studii medii scoala profesionala; Persoana responsabila, atenta la detalii, organizata, cu dexteritate manuala si care-si doreste sa invete la fata locului; Cunostinte minime de utilizarea a instrumentelor de masura si control (ruleta, subler) constituite avantaj; Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi. Pentru mai multe detalii apelati la numarul de telefon
Manpower Timioara

Manpower Recruteaza Operator Productie Pentru O Companie Din Turda!


Manpower recruteaza pe perioada NEDETERMINATA pentru unul dintre clienti sai cu sediul din Turda. BENEFICII: Salariu atractiv; Tichete de masă in valoare de 25 RON zi; Transport asigurat din localitatile: Sandulesti, Copaceni, Turda, Campia-Turzii, Moldovenesti, Badeni, Cornesti, Cheia, Mihai-Viteazu, Bogata; Ore suplimentare platite dublu; Bonus anual de prezenta de 700 RON Brut; Prima anuala de 1900 RON Brut (300 RON Net de Pasti, 300 RON Net de Craciun, 1300 RON Brut in data de 10 Decembrie). CERINTE: Minim 8 clase, de preferat studii medii scoala profesionala; Persoana responsabila, atenta la detalii, organizata, cu dexteritate manuala si care-si doreste sa invete la fata locului; Cunostinte minime de utilizarea a instrumentelor de masura si control (ruleta, subler) constituite avantaj; Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi.
Manpower

Te Putem Ajuta Cu Un Loc De Munca Pe Perioada Nedeterminata In Turda!


Compania noastră angajează un operator în mediu de producție pentru a se alătura echipei noastre dinamică și orientată spre performanță. Suntem în căutarea unei persoane responsabile, atente la detalii, organizate și cu dexteritate manuală, care să fie dornică să învețe și să se dezvolte în cadrul companiei noastre. Cerințe: Educație: Minim 8 clase, cu preferință pentru candidații cu studii medii sau absolvirea unei școli profesionale în domeniu. Abilități și Calități Personale: Candidații ar trebui să fie responsabili, atenți la detalii, organizați și să demonstreze dexteritate manuală. Capacitatea de a învăța și de a se adapta la cerințele locului de muncă este esențială. Cunoștințe Tehnice: Cunoștințele minime în utilizarea instrumentelor de măsură și control, cum ar fi ruleta și sublerul, constituie un avantaj valoros. Disponibilitate pentru Lucru în 3 Schimburi: Candidații trebuie să fie dispuși să lucreze în 3 schimburi pentru a asigura continuitatea procesului de producție. Bene
Manpower

Angajam Urgent Operator Productie


BENEFICII: Salariu atractiv; Tichete de masă in valoare de 25 RON zi; Transport asigurat din localitatile: Sandulesti, Copaceni, Turda, Campia-Turzii, Moldovenesti, Badeni, Cornesti, Cheia, Mihai-Viteazu, Bogata; Ore suplimentare platite dublu; Bonus anual de prezenta de 700 RON Brut; Prima anuala de 1900 RON Brut (300 RON Net de Pasti, 300 RON Net de Craciun, 1300 RON Brut in data de 10 Decembrie). CERINTE: Minim 8 clase, de preferat studii medii scoala profesionala; Persoana responsabila, atenta la detalii, organizata, cu dexteritate manuala si care-si doreste sa invete la fata locului; Cunostinte minime de utilizarea a instrumentelor de masura si control (ruleta, subler) constituite avantaj; Disponibilitate de a lucra in 3 schimburi.
Manpower HR
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.