Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3174 Locuri de Munca mecanic - Joburi mecanic

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3174 Locuri de Munca mecanic - Joburi mecanic

Cauta printr-o varietate mare de joburi mecanic si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi mecanic si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Mecanici de camioane


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 14 până la 16 EURO pe oră
Cautam mecanici de camioane pentru companiile colaboratoare situate in zona flamanda a Belgiei Descrierea postuluiSunteți responsabil pentru diverse tipuri de reparații, sunteți capabil să faceți întreținerea mică și mare, stiti să efectuați mecanică grea, puteți face diagnoza prin computer. Candidatul idealSunteți un mecanic cu experientaSunteți pasionat de mașiniSunteti îndemânatic și va place să lucrati cu mâinile dvs.Sunteti motivat si punctualStiti cum să folositi un computer pentru a executa diagnosticareaPuteți pregăti mașina pentru control tehnicVorbiti engleză sau franceză la nivel conversațional. BeneficiiUn salariu foarte atractiv și alte bonusuri suplimentarePosibilități de a vă dezvolta și dezvolta abilitățileO posibilitate de a lucra într-un garaj bun, cu un mediu de lucru excelentPosibilitatea de a semna un contract permanent după o perioadă de probă.
Accent Jobs

Lacatus mecanic


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 5000 LEI pe lună
Cerințe:- Scoala profesionala sau liceu tehnic/ industrial-Cunostinte si experienta in domeniu- Disponibilitate de invatare si implicare in munca-Disponibilitate pentru depasari Beneficii:- salariu atractiv- program de lucru un singur schimb de L- V- prime de Paste si de Craciun- tichete de masa- transport asigurat Responsabilități:- Executa lucrari in atelier mecanic Persoanele interesate sunt rugate sa apeleze nr de telefon afisat. SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting

Tehnician mecanic si electrician


Companie verificată
Aplica rapid
Suntem in cautarea unei persoane cu disponibilitate de formare in meseria de reglor masini injectie mase plastice in Oradea. Experienta nu este necesara, program 12/24 - 12/48, salariul de debutant fiind de 2800 + tichete de masa de 30 lei. Oferim transport in orasul Oradea.Persoanele interesate ne pot contacta la numarul de telefon afisat.
SGP SORTING GROUP SRL

Lacatus Mecanic cu experienta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 LEI pe lună
Angajam LACATUS MECANIC CU EXPERIENTA pentru companie ce executa structuri si confectii metalice de orice complexitate, produse conform cerintelor clientului, elemente pentru constructii metalice. Se cere:- calificare in domeniu- cunostinte desen tehnic- experienta pe un post similar. Program de lucru: luni- vineri 8h/zi. Se ofera: salariu motivant pornind de la 3500 net - in functie de experienta + tichete masa.
FURNICA ZILIERA

Lacatus mecanic


Companie verificată
Aplica rapid
CERINTE:-Studii medii;- Diploma de calificare;- Experienta pe un post similar;- Disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi. RESPONSABILITATI :- Aplică procedurile de întreținere preventivă și inspecție asupra mașinilor și echipamentelor industriale, în conformitate cu procedurile interne și planul de lucru comunicat.-Efectuează intervențiile corective asupra mașinilor și echipamentelor industiale în conformitate cu planul de acțiune comunicat.- Efectuează lucrările de întreținere și de reparație asupra mașinilor și echipamentelor industriale în conformitate cu instrucțiunile și procedurile de lucru și cu manualele de operare, asigurând respectarea standardelor de calitate ale proceselor și produselor. BENEFICII:-Pachet salarial atractiv- Tichete de masa in valoare de 20 lei din prima zi lucrata;-Transport gratuit pe raza municipiului Lugoj si zonele limitrofe;-Ore suplimentare platite;- Prima de prezenta;-Spor de noapte SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopur
Clarismart Consulting

Media netă estimată pe baza celor 211 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Mecanic auto cu experiență!


Companie verificată
Aplica rapid
Sc Maleca Auto Service SRL angajează mecanic auto cu experienta minim 3 ani! (sef de service )Program de lucru 8-17, L-V cu o oră pauză de masă!Lucrăm cu echipamente noi într-un mediu bine organizat. Orele extra se plătesc în funcție de seriozitatea, implicarea și terminarea lucrărilor în timp util atât pentru noi dar mai ales pentru clienții noștri. Pentru cei interesați, mai multe detalii la nr de telefonul afisat.
MALECA AUTO SERVICE SRL

Lăcătuș Mecanic - Montaj hale metalice


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3200 până la 5000 LEI pe lună
Angajam LACATUS MECANIC PENTRU MONTAJ HALE METALICE. Cerinte: experienta si disponibilitate pentru deplasari. Se ofera: salariul pornind de la 3200 net + diuna (40 lei/zi) + masa asigurata +transport si cazare + asigurare privata de sanatate.
FURNICA ZILIERA

Lacatus mecanic


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 3800 LEI pe lună
Candidatul ideal:Capacitate de concentrare si atenție la detaliiPrecizie, rigurozitate, perseverențăStudii in domeniul tehnic (Scoala Profesionala-profil mecanic sau curs calificare) constituie avantaj Descrierea jobului:Executa operatii de lacatuserie si montaj conform documentatiei tehnologice si a instructiunilor de control Beneficii:Loc de munca stabil Contract de munca pe perioada nedeterminataPlata salariului la timpSalariu fix + bonus productivitate + bonus prezenta + optional sambataTichete de masa in valoare de 30 lei/zi lucratoareSalariu net 3000 LEI - 3800 LEI/luna in functie de cunostinte si experienta
PGA ELECTRIC SRL

Lacatus mecanic (Germania)


Companie verificată
Aplica rapid
Gi Group recruteaza Lacatus mecanic pentru clientul sau, companie de constructii care de peste jumatate de secol proiecteaza, gestioneaza și executa unele dintre cele mai complexe proiecte civile ale erei moderne. Multe dintre proiectele realizate au fost selectate de sondajele din industrie ca fiind cele mai bune la nivel global si/sau regional. Locatie: Hamburg, Germania Tip contract: Contract in Germania pe perioada determinata - 12 luni, cu posibilitate de prelungire de inca 12 luni. Program de lucru: Luni-Vineri, 8 ore/zi; Sambata - 4 ore/zi. Cerinte:Minim 2 ani experienta relevanta in domeniu;Atentie la detalii si deschidere catre proiecte internationale. Responsabilitati:Montarea structurilor de otel in santier (ex: turbine cu abur si gaz, generatoare cu abur cu recuperare de caldura (HRSG), compresoare, generatoare, etc..);Verificarea montarii corecte a echipamentelor;Descarcarea, asezarea si ridicarea echipamentelor;Montarea sinelor de margine si a plaselor de siguranta. Benef
GI GROUP STAFFING COMPANY SRL

Lacatus Mecanic - montaj


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 până la 4400 LEI pe lună
Angajam LACATUS MECANIC MONTAJ pentru lucrari in Buzau. Cerinte:- Studii tehnice/ Scoala Profesionala;- Cunostinte desen tehnic;- Capacitate de intelegere a detaliilor tehnice, capacitatea de a lucra cu termene limita;- Atentie la detalii, responsabilitate, constiinciozitate, indemanare;- Capacitatea de a identifica / sesiza defecte. Responsabilitati:- Executa lucrari de pregatire, de polizare subansamble, de debitare, de gaurire a reperelor pentru aparate de cale, de montaj subansamble/ ansamble aparate de cale, conform documentatiei tehnice si tehnologice;- Raspunde de calitatea lucrarilor executate. Program : luni- vineri 8h/zi. Salariul oferit : 3500-4400 net in functie de experienta + tichete masa 30 lei/zi.
FURNICA ZILIERA

Electricieni,​ Electromecanici,​ Mecanici - Proiecte automotive


Companie verificată
Aplica rapid
Pentru proiecte in automatizari automotive cautam: - electricieni: sal.in euro net/ora in functie de calificare/experienta- mecanici: sal.in euro net/ora in functie de calificare/experienta- electromecanici: sal.in euro net/ora in functie de calificare/experienta Lb. engleza si permis auto reprezinta avantaje.Autorizatie stivuitorist, sudor, etc, reprezinta de asemenea avantaje.Viza SUA B1/B2 - super avantaj. Se ofera:- CIM in Romania pe perioada nedeterminata- Posibilitate avansare Team Leader- Transport (cu masinile societatii sau avion) si cazare asigurate. Posturi de lucru disponibile in Germania, Finlanda, Ungaria, Danemarca, Suedia, UK, in functie de proiecte.
GENERAL ROBOTICA MANPOWER SRL

Lăcătuș mecanic (Germania),​ 2200 EUR net /​ lună


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2100 până la 2200 EURO pe lună
Vei beneficia de:un salariu de 14,55 EUR brut / oră + 25,00 EUR net diurnă pe zi;cazare asigurată și plătită de firma angajatoare, inclusiv cheltuielile de întreținere; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul german;contract de mediere transparent cu Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe;posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate;dreptul la pensie și alocație ”Kindergeld” 250 EUR lunar/copil sau student până la 26 ani;un spor de min. 25 pentru orele suplimentare;traducerea documentelor în limba germană oferită gratuit de compania noastră;îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre;asigurări (medicală, în caz de accident);dezvoltare și avansare pe plan profesional; Atribuțiile postului:construirea, montarea și instalarea diferitelor structuri metalice pe șantierul de construcții;executarea construcțiilor metalice cu caracter provizoriu sau definitiv;asamblarea utilajelor și efectuarea probelor de
Silverhand.ro

Lacatus mecanic - asamblare montare


Companie verificată
Aplica rapid
Angajam Lacatus mecanic! Cerinte:Cunostinte asamblare montare Oferim:Salariu real cu contract de munca conform legiiTichete de masa de 30 de lei/zi (600 pe luna) Transport asigurat sau decont Mediu de munca placut si curat Bonusuri ocazionale in functie de performanta in munca Prime de sarbatori in valoare de 300 de lei Abonament la Regina Maria (controale gratis) Echipament de protectie  Un singur schimb (07:00-15:30) Pauza de masaOre suplimentare platite 200 lasuta Zile de concediu in plus in functie de vechimea in firma Zile libere conform legislatie Aplica și tu acum și programează-te la un interviu!
Dewulf

Mecanic auto (Germania),​ 2700 EUR net /​ lună


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2600 până la 2700 EURO pe lună
Vei beneficia de:un salariu de 13,20 EUR brut / oră + 56,00 EUR net diurnă pe zi lucrată;cazare asigurată contra cost de firma angajatoare;contract de muncă încheiat direct cu angajatorul german;contract de mediere transparent cu Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe;posibilitate de a primi un avans după 40 de ore lucrate;dreptul la pensie și alocație ”Kindergeld” 250 EUR lunar/copil sau student până la 26 ani;un spor de min. 25 pentru orele suplimentare;traducerea documentelor în limba germană oferită gratuit de compania noastră;îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre;asigurări (medicală, în caz de accident);dezvoltare și avansare pe plan profesional; Atribuțiile postului:efectuarea lucrărilor de reparații auto repartizate de către responsabilul de atelier stabilite conform comenzilor deschise;stabilirea diagnosticului și identificarea pieselor care necesită înlocuire;realizarea reparațiilor necesare mijloacelor auto;alte
Silverhand.ro

Mecanic auto (Olanda),​ 560 EUR net /​ săptămână


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 550 până la 560 EURO pe săptămână
Vei beneficia de:un salariu de 560 EUR net / săptămână (40 ore lucrate);cazare asigurată și plătită de firma angajatoare, inclusiv cheltuielile de întreținere; contract de muncă încheiat direct cu angajatorul olandez;contract de mediere transparent cu Silverhand, conform legii 156/2000, fără comision sau alte taxe;posibilitate de a primi un avans după 40 ore lucrate;un spor de min. 25 pentru orele suplimentare;traducerea documentelor în limba engleză oferită gratuit de compania noastră;îndrumare și consiliere permanentă din partea echipei noastre;asigurări (medicală, în caz de accident);dezvoltare și avansare pe plan profesional; Atribuțiile postului:realizarea de reparații la motoare, sisteme de direcție, frânare, suspensie;diagnoză auto; Cerințele postului:cunoștințe de limba engleză la nivel conversațional;experiență în domeniu;calificare în domeniu;permis de conducere categoria B;disponibilitate de deplasare cu mașina personală avantaj; Vrei un job?Con
Silverhand.ro

Maistru lacatus mecanic /​ Steel Installer Foreman (Germania)


Companie verificată
Aplica rapid
Gi Group recruteaza candidati pentru rolul de Maistru lacatus mecanic / Steel Installer Foreman pentru clientul sau, companie de constructii care de peste jumatate de secol proiecteaza, gestioneaza și executa unele dintre cele mai complexe proiecte civile ale erei moderne. Multe dintre proiectele realizate au fost selectate de sondajele din industrie ca fiind cele mai bune la nivel global si/sau regional. Locatie: Hamburg, Germania Tip contract: Contract in Germania pe perioada determinata - 12 luni, cu posibilitate de prelungire de inca 12 luni. Program de lucru: Luni-Vineri, 8 ore/zi; Sambata - 4 ore/zi. Candidatul ideal:Ideal minim 5 ani experienta pe un rol similar;Cunostinte de limba engleza - avansatAbilitati de coordonare si organizare;Studii tehnice absolvite. Responsabilitati:Revizuirea planurilor tehnice și a planurilor realizate de ingineri și arhitecți;Conducerea si supravegherea echipei de instalatori structuri de otel;Se asigura ca lucrările sunt efectuate conform regulil
GI GROUP STAFFING COMPANY SRL

Mecanic mentenanta


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2750 până la 3150 LEI pe lună
Workforce recruteaza pentru unul dintre partenerii sai, o firma de productie din Ghimbav. Cerinte:- Studii tehnice;- Calificare de mecanic;- Experienta pe un post similar;- Disponibilitate de lucru in 3 schimburi Responsabilitati:- Verificarea functionalitatii echipamentelor / utilajelor;- Utilizarea documentatiei aferente echipamentelor / utilajelor;- Efectuarea masuratorilor mecanice de precizie;- Asamblarea, instalarea, conectarea si testarea echipamentelor noi receptionate;- Monitorizarea permanenta a echipamentelor / utilajelor si pastrarea evidentei acestora;- Analizarea defectiunilor depistate, raportarea catre superior si propunerea de solutii pentru remedierea acestora;- Remedierea defectiunilor, montarea / demontarea utilajelor , inlocuirea de piese, curatarea , gresarea si intretinerea utilajelor; Beneficii:- tichete de masa 30 de lei- transport asigurat din Brasov si din imprejurimi/ decontat- prime de sărbători- primă de bun venit - 50 din salariu- primă de
G & C TEMP SRL

Lacatus mecanic 15 euro net la ora in 72406 Bisingen


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 14 până la 15 EURO pe oră
Compania Orizon GmbH cauta - Lacatus mecanic in Turnatorie aluminiu 15 euro net la ora in 72406 Bisingen, GermaniaTurnatorie aluminiu - producator de piese din aluminiu pentru industria auto germana cauta personal cu experienta.Se cauta lacatusi mecanici cu experienta pentru intretinerea si reparatia masinilor de turnare.Salariul alcatuit din 13,50 euro brut la ora plus 5 euro diurna neta la ora.In mediu 2700-3200 euro net pe luna. Cerințele postuluiExperienta de minim 6 luni in Turnatorie aluminiu, bronza sau fonta sau Combinat metalurgic.Limba germana este un avantaj, dar nu este necesara. Este personal roman.Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi Limba germana nu e necesara.Contract de munca german, angajare permanenta, de la 40 ore/saptamanaCazarea contra cost. 
Orizon GmbH

Mecanic utilaje


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 3300 LEI pe lună
Workforce recruteaza pentru unul din clientii sai specializati in industria metalurgica si domeniul aliajelor speciale, o persoana potrivita si calificata pentru postul de mecanic utilaje - lacatus mecanic. Cerinte:Studii medii/ vocationale cu specializare de lacatus mecanicDiploma/ specializare lacatus mecanicExperienta 3-5 ani pe pozitie similaraAtentie la detalii, gandire analitica si orientare catre obiectiv Persoana trebuie sa fie/aiba:Loiala fata de firmaSpirit de echipa/ munca in echipaFlexibilaOrientata spre obiectivDisponibila pentru lucru in program prelungit Sarcini si responsabilitati:Interventia in timp optim si cu respectarea normelor de calitatea la orice defectiune a utilajelor, aparuta in cadrul departamentului ProductieAplica procedurile tehnice de asigurare a calităţiiVerifica din punct de vedere al calităţii lucrările executateRemediaza defectele constatatePropune masuri de imbunatatire a modalitatii de interventie asupra utilajelor Beneficii:Salariu atractivTichet
G & C TEMP SRL

Mecanic camioane - Olanda: 580 EUR net/​săptămână,​ Cazare plătită


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2320 EURO pe lună
Pentru proiecte în diferite zone din Olanda, MeisterJob recrutează 3 MECANICI CAMIOANE vorbitori de limba engleză (nivel mediu) și cu minim 3 ani experiență, cu angajare la firma olandeză  Condiții de salarizare și alte beneficii:salarizare: 580 EUR net/săptămânăcazare plătită integral de firmă (utilități incluse)contract de muncă legal încheiat în Olandacontribuțiile pentru asigurare medicală, asigurare socială achitate de către firmăsuport pe durata angajării în limba română din partea consultanților MeisterJobconsiliere de carieră Cerințele postului:nivel mediu al limbii englezecalificare în domeniul mecanicexperiență pe același post sau un post similarpermis de conducere (categoria B)posibilitatea de deplasare cu mașina personală  Suntem o agenție de recrutare formată din specialiști cu experiență în plasarea de personal în străinătate. Oferim consultanță și sfaturi prețioase pentru alegerea unui job mai bun.Punem la dispoziție informați
MeisterJob
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3174 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.