Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Medicover in Pitesti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Medicover in Pitesti

Cauta printr-o varietate mare de joburi Medicover in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Medicover in Pitesti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Operator Call Center - Full Time Pitesti


Descrierea jobului Medicover cauta un profesionist cu initiativa pentru pozitia de Operator call center. Daca te regasesti in urmatoarele randuri, nu ezita sa aplici! - Empatie, profesionalism si receptivitate; - Bune abilitati de comunicare si lucru in echipa; - Orientat catre client, atent la detalii; - Bune cunostinte de operare PC; - Disponibil pentru un program de lucru in ture de luni pana sambata (de luni pana vineri in intervalul orar 08.00-20.00, iar sambata intre orele 08.00-15.00). Principalele responsabilitati: - Preluarea apelurilor telefonice; - Oferirea informatiilor despre abonamente si modalitatea de a accesa consultatiile de specialitate; - Programarea sau reprogramarea pacientilor la consultatii si investigatii medicale; - Ofera informatii pacientilor in ceea ce priveste pregatirea anterioara necesara efectuarii diferitelor investigatii medicale; - Solutionarea solicitarilor/ plangerilor clientilor.
MEDICOVER SRL

Medic Specialist - Ajofm | Anofm


Ocupatia: MEDIC SPECIALIST - AJOFM | ANOFMAngajator: Medicover SRLExperienta: Experienta putina Educatie: Universitar-INVATAMANT SUPERIORTimp de lucru: 8Adresa locului de munca: PITESTI
MEDICOVER SRL
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.