Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

21 Locuri de Munca meditatii - Joburi meditatii

Filtre
Sortare
Departament
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

21 Locuri de Munca meditatii - Joburi meditatii

Cauta printr-o varietate mare de joburi meditatii si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Profesor De Limba Engleza In Satu Mare


Candidatul ideal Cunoașterea limbii engleze cel puțin nivel B2, certificat;Persoana inovativă, bine organizată, responsabilă, orientată spre performanță, cu dorința de perfecționare și învățare continuă; Descrierea jobului - planificarea conținuturilor și adaptarea predării la ritmul și nevoile grupei;- documentarea asupra conținului ce trebuie predat;- monitorizarea constantă a progresului cursanților;- completarea în termen a documentelor specifice activității.
MEDITAŢII CU MONICA

Meditatie


Cadru didactic meditez elevi ciclu primar, romana, matematica, engleză, inclusiv în vacante.
Alina

Meditatii


Estimare   3000 RON/Luna
Invatatoare, calificata, meditez elevi clasele I-IV. 20 lei/1h Telf.
Educatie

Ofer Meditatii


Ofer meditatii Engleza Studenta a Facultății de Limbi și Literaturi Străine București, ofer meditații online la limba engleză . Răbdătoare și ințelegătoare, cu experiență în predat , sunt pregătită atât pentru interacționarea cu adulții, cât și pentru copilași . Aștept cu drag să ne cunoaștem și să evoluăm împreuna , pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati in privat !
s

Meditații Matematica


Profesoară cu experiență meditez matematica orice nivel, pregătire Evaluare Națională, Bacalaureat M1/M2, admitere liceu și facultate, recuperarea sau aprofundarea cunoștințelor, olimpiade naționale și concursuri școlare, pregătire studenți facultate și restanțe facultate, la domiciliul elevului. Rog seriozitate.
Andreescu Ioana

Meditatii La Informatica


Sunt student la facultate de Automatica si Calculatoare. Ofer meditatii la informatica pentru bacalaureat sau pentru materia de clasa
Homoranu Iustin

Meditații Engleza


meditez limba engleza pentru examen sau conversație la domiciliul meu sau al clientului. Tel.
Meditaii engleza

Meditații Matematica


Profesoară cu experiență meditez matematica orice nivel, Evaluare națională, Bacalaureat M1/ M2, recuperarea sau aprofundarea cunoștințelor , admitere liceu și facultate, olimpiade naționale și concursuri școlare, pregătire studenți facultate și restanțe facultate, la domiciliul elevului, cu răbdare și rezultate foarte bune. Rog seriozitate.
Radulescu Adriana

Meditatii Matematica


ofer meditatii la matematica pentru copiii de pana in clasa a opta, pentru examenul de capacitate.
pregatireSA

Meditatii Limba Engleza


Ofer meditații individuale pentru elevi de clase primare dar și gimnaziale. Acestea cuprind atât consolidarea cunoștințelor de gramatică cât îmbunătățirea nivelului conversațional. Cursurile se desfășoară după materiale moderne la domiciliul elevului sau al meu (Popești-Leordeni). Preț ședință 100 ron/90 minute. Puteți să mă contactați dacă aveți întrebări la nr. de tel.
Meditatii

Meditații Limba Engleză


Profesoară cu experiență, meditez limba engleză orice nivel, orice vârstă, pentru job sau școală cu 70 RON ședința de 1h 30. ROG SERIOZITATE! Telefon .
Engleză

Meditatii Desen/​arte Plastice


Profesor arte plastice meditez elevi la desen si culoare, pentru admiterea la liceu si facultate de arte. Pret 80 lei/sedinta de 2 ore
Ile Agnes

Meditații Ciclul Primar


Profesor cu experiență la catedră meditez elevi ciclul primar lb română și matematică,sector 2 ,Bucuresti
Jenifer

Bona-guvernanta Copii Scolari(meditatii)


Profesor pt invatamant primar(pensionara)imi ofer serviciile pt supravegherea unui copil de clasa I-IV(teme pt scoala,diverse activitati),fara menaj.Pot face mancare pt copil si a-i servi masa zilnic.Locuiesc in Prel.Ghencea(Cart.Latin).Cine doreste mai multe amanunte,ma poate contacta la nr din anunt.In legatura cu salariul voi stabili care va fi acesta,in functie de cerintele parintilor.Doresc foarte multa seriozitate.Va multumesc!
pers fizica

Ofer Meditatii La Limba Romana Si Engleza


Pentru elevi de clasele 1-8 ofer meditatii la limba romana în principal pe partea de gramatica cât și la limba engleza vocabular+gramatica ! Meditația se va desfășura online , fie la domiciliu elevului . Mai multe detalii telefonic !
Andra

Meditații Limba Engleza Pentru Elevi Și Studenti


Profesor cu experienta și rezultate deosebite la concursuri și olimpiade predau ore de limba engleza nivel clasa a 3 a-facultate. Pregătesc de asemenea elevi pentru examene tip Cambridge și admitere la facultate. Preț 150 ron/ora.
Romana

Meditatie Limba Italiana Cu Profesor Italiano In Bucuresti.​ Valabil Si Pentru Cine Vre Perfectionare


Profesor italiano in bucuresti ofera meditatie limba italiana on line sau la locatia profesor sau, eventual aprope, la locatia persoane interesate. Preturi diferiti in fuctia de tip meditatie. Valabil si pentru perfectionare limba italiana pe cine vorbeste suficient bine italiana.
Andrei

Job Afterschool


Profesoara de limba engleză caut job afterschool incepand din luna septembrie. De asemenea, ofer meditații engleză, orice nivel, la domiciliul clientului( nu dau online). Sunați, după data de 5 august ( nu sunt in țară pana atunci) , la nr .
Free lance

Profesor Invatamant Primar Si Prescolar


Încurajez invatarea copiilor prescolari si scolari clasele l-lV ,supraveghez , ofer solutii educationale. Nr tel After school/supraveghere la domiciliul meu sau al copilului/meditatii. Profesor invatamant primar si prescolar cu experienta si rabdare.
Invatamant

Angajăm Profesor De Matematică


Centrul de meditații Alexander EduVision își mărește echipa! Angajăm studenți, absolvenți, masteranzi, profesori de matematică. Despre noi: ne adresăm elevilor din clasele IV-XII ce doresc să își îmbunătățească rezultatele la materii precum matematică, limba și literatura română și limba franceză. Suntem o echipă tânără, ce lucrează cu multă implicare, din dorința de a-i determina pe elevi să își atingă obiectivele școlare. Astfel, susținem abordările inovative, prin care elevii ajung să se familiarizeze cu materia predată. Profesorii vor susține ședințele de pregătire la sediul nostru, de pe Bulevardul Chișinău, nr. 20. Cerințe: -studii superioare sau în curs de finalizare; -modulul psihopedagogic finalizat sau în curs de finalizare; -capacitatea de a empatiza și de a comunica eficient cu elevii; -capacitatea de a-i motiva pe elevi în îndeplinirea obiectivelor școlare. Responsabilități generale ale postului: -să pregătească suportul suportul necesar susținerii meditațiilor; -să transf
Alexander EduVision
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 21 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.