Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

146 Locuri de Munca in Mehedinti - Joburi in Mehedinti

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

146 Locuri de Munca in Mehedinti - Joburi in Mehedinti

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Mehedinti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Mehedinti si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajare Operator Masina De Fasonat Fier


FIRMA VULTURUL PLESUV JUNIOR SRL - ANGAJEAZA FIERAR BETONIST
VULTURUL PLESUV JUNIOR SRL

Lăcătus-mecanic Si Sudor Cu Experientă


Angajăm lăcătus-mecanic si sudor electric (argon) cu experientă pentru lucrări industriale în instalatii energetice de producere si transport agent termic. Cerinte: seriozitate, responsabilitate, calificarea în domeniu constituie un plus. Oferim: pachet salarial atractiv negociat în urma probei de lucru, tichete de masă, contract de muncă înregistrat la ITM, program de lucru normal 8 ore/zi. Sediul societatii noastre se afla situat in Drobeta-Turnu-Severin, judetul Mehedinti, aleea Constructorilor, nr. 44C. Pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie la numarul de telefon .
ROM INDUSTRIAL COM S.​R.​L.​

Angajez Ospatar


Angajez ospătar, full Time, se lucrează 2 zile cu 2 liber, experiență constituie avantaj, nu angajăm minori sau pe cei care nu sunt statornici.
Sinem Work srl

AnunȚ De Angajare !!!


SE CAUTĂ:muncitori necalificați in construcții ,fierari,dulgheri,etc.
VCN COMPANY CONSTRUCT SRL

Angajez Sofer Taxi


Angajez sofer taxi cu atestat taxi cu contract de munca la 8 ore! Rog seriozitate!
SC RADCOSDANIS TAXI SRL

Agent Securitate


Compania de paza RO isi mareste echipa! Angajam AGENTI SECURITATE pentru fabrica in Drobeta - Turnu Severin. VALABIL PENTRU DOAMNE SI DOMNI! OFERIM: - tarif atractiv + bonuri de masa, -program in ture de 12 ore, - conditii de lucru decente, - bonusuri de performanta! Contact: Chisar Ion:
Compania de paza RO

Media netă estimată pe baza celor 29 de salarii introduse în Salario: 2100 RON/Luna

Lacatusi Mecanic ,​ Sudor Mig-mag


Angajăm lăcătus-mecanic si sudor cu experientă . Cerinte: seriozitate, responsabilitate, calificarea în domeniu constituie un plus. Oferim: pachet salarial atractiv negociat în urma probei de lucru, contract de muncă înregistrat la ITM, program de lucru normal 8 ore/zi+ suplimentare cand este cazul Punctul de lucru al societatii noastre se afla situat in Gura-Vaii, judetul Mehedinti, Calea timisoarei 305. Pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie la numarul de telefon .

Angajez Gestionar Depozit


Angajez gestionar depozit produse lactate. Experiență gestiune și facturare.Folosirea calculatorului. Salariu 2700 plus bonus de target. Mașina de serviciu. Telefon de serviciu. Program 5 zile pe săptămână.
SC TDT

Caut Sofer Cat C+e


Cautam soferi cat C+E,card tahograf, experienta,se lucrează la prelata in mare parte Franța,si Franța-Anglia 80 /zi diurna+4000 RON brut pe România Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la nr sau
VTTR

Sofer C+e


SOCIETATE COMERCIALA DIN TIMISOARA ANGAJEAZA SOFER PROFESIONIST PT CURSE INTERNE. SAMBATA SI DUMINICA NU SE LUCREAZA. RELATII LA TEL
NEKY GRUP SRL

Șofer Camion Intern


Angajez șofer camion cu prelata 24 t cât C E salariu între 6000 și 7000 mai multe detalii la telefon.
SC OLMA IMPEX SRL

Angajări șoferi Profesionisti C+e Italia


Angajari șoferi profesioniști, categoria C+E cu atestat mărfuri, card tahograf, pentru curse numai in nordul Italiei Innsbruck(A) Salzburg (A) München (D)și retur,camioane Euro 6 ( se lucrează la prelată),garaj zona Bolzano Trento,salariu 3000 euro. Relatii și alte info. sms
EMT Trans.​.​.​

Se Cauta Casiera Magazin Alimentar


Se cauta casiera pentru magazin alimentar,in Șimian pana in primarie. Salariu 3200 lei cu tor cu bonuri,program de 8 ore si zile libere,bonusuri de sarbatori! Pentru detalii:
SC Centex Com Alim SRL

Cautam Soferi C+e Incepatori Pe Comunitate


Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Docum
Sociedad

Angajam Muncitori In Constructii Gips-carton Austria


Angajam muncitori pentru lucrari de constructii - in special pentru gips-carton, in Austria. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati.
SIZ BAU METALL SRL

Locuri De Munca Pentru Femei In Vorarlberg Austria


Disponibil din 30 Aprilie Îngrijire bătrâni Beneficii : 80 zi +SVA Se suporta si plata transportului si asigurările Cerințe : Limba nivel de conversație Se accepta doar femei . Contact nr de tel
a

Angajez Vulcanizator/​ Spalator Auto Timisoara Oferim Cazare


Angajez vulcanizator și spalator auto , spălătoria se afla în Timișoara , se oferă gratuit și cazare ! Mai multe detalii la nr de tel
Alfatim

Angajez Ajutor Bucatar(easa)- Sezonier


Pensiunea Delfinul, Clisura Dunarii, Dubova,angajeaza ajutor bucatar(easa) pe perioada de sezon Esti candidatul ideal daca: Iti place sa gatesti si o faci cu pasiune Ai diploma in domeniu si sau experienta in campul muncii Esti curios si vrei sa inveti mereu lucruri noi Esti harnic, constiincios si ai o atitudine orientata catre client Oferim: salariu atractiv, asiguram cazare si masa. Cerinte: seriozitate, disponibilitate de a lucra mai multe zile la locatie. Mai multe detalii la telefon:
Delfinul PROD COM SERV SRL

Angajez Spalator Auto


Angajez spalator auto cu experienta detali la telefon
Recomex serv srl

Cafe Bar Dyonnyssoss Angajaza Barman


Angajam barman ospatar cu sau fara experienta.Se ofera contract de munca cu norma intreaga si salariu motivant. Experienta similara poate constitui un avantaj. Relatii la tel.
Dyonnyssoss
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 146 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.