Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

9 Locuri de Munca Misavan Trading - Joburi Misavan Trading

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

9 Locuri de Munca Misavan Trading - Joburi Misavan Trading

Cauta printr-o varietate mare de joburi Misavan Trading si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Misavan Trading si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Șofer cat.​​ B distribuție marfă - Pantelimon


Companie verificată
Aplica rapid
Căutăm șofer distribuție marfă pentru depozit Pantelimon care să livreze marfa către clienții noștri. Experiență în distribuție este necesară. Crezi că ești un șofer responsabil, organizat și-ți dorești să lucrezi eficient? Te așteptăm în echipa noastră. Cine suntem noi:Cu o experiență de 24 ani ca producător și distribuitor de produse de curățenie, ne orientăm activitatea către mai multe direcții business: retail, profesional, industrie.Portofoliul cuprinde produse de curățenie, menaj, hârtie și produse de unică folosință.Împreună trecem Romania pe curat!
Misavan Trading SRL

Lucrător în depozit - Pantelimon


Companie verificată
Aplica rapid
Vei încărca descărca marfa din dube sau camioane, vei pregăti produse pentru a fi expediate către clienții noștri.Vei învăța să lucrezi cu sistemul WMS (cititoare de coduri de bare) - noi îți oferim pregătirea necesară! Cerințe:Te angajăm pe tine, dacă ai domiciulul stabil în Pantelimon / Branesti / Cernica.  Beneficii:Transportul către depozitul nostru este asigurat, pentru a-ți face drumul mai ușor și mai plăcut.Si ca un bonus suplimentar, vei primi o reducere specială la achiziția de produse Misavan - pentru ca propria ta casă să strălucească cu produse de top!Bonuri de masa in valoare de 40 lei/zi. Prime de sarbatori. Vouchere de vacanta. 
Misavan Trading SRL

Sofer cat.​ B distributie marfa - Vaslui


Companie verificată
Aplica rapid
Căutăm șofer distribuție marfă pentru depozit Vaslui care să livreze marfa către clienții noștri. Experiență în distribuție este necesară. Crezi că ești un șofer responsabil, organizat și-ți dorești să lucrezi eficient? Te așteptăm în echipa noastră. Cine suntem noi: Cu o experienta de 23 ani ca producător și distribuitor de produse de curățenie, ne orientăm activitatea către mai multe direcții business: retail, profesional, industrie.Portofoliul cuprinde produse de curățenie, menaj, hârtie și produse de unică folosință.Împreună trecem Romania pe curat!
Misavan Trading SRL

Facturist/​a - Iasi


Companie verificată
Aplica rapid
Ai cunoștințe de contabilitate primară și experiență în facturare, preferabil în WinMentor?Locuiesti in Iasi? Ești exact persoana pe care ne dorim să o angajăm! Ce vei face:Întocmirea documentației necesare producției: avize, documente de transport, facturi achiziții, bonuri de consum;Întocmirea recepțiilor și comenziilor pentru diferite produse;Operare în programul de contabilitate WinMentor. Ce cerem de la tine:Cunoștințe de contabilitate primară;Cunoștințe operare PC: MS Office, Internet, Email;Studii medii finalizate, cu o deschidere pentru învățare continuă și dezvoltare profesională.Domiciliu stabil in Iasi Ce îți oferim:Încadrare pe post de contabil daca ai studii de specialitate;Reducere la achiziția de produse Misavan.Bonuri de masa de 40 lei/ zi, prime de sarbatori. Cine suntem noi:Cu o experienţă de 23 ani ca furnizor de produse de curăţenie, ne orientăm activitatea către mai multe direcţii business: retail, HoReCa, medical, office, diferite industrii. Portofoliul cuprinde p
Misavan Trading SRL

Lucrator în depozit /​ picker - Craiova


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 LEI pe lună
Vei încărca descărca marfa din dube sau camioane, vei pregăti produse pentru a fi expediate către clienții noștri.Vei învăța să lucrezi cu sistemul WMS (cititoare de coduri de bare) - noi îți oferim pregătirea necesară!Cerinte:Te angajăm pe tine, dacă ai domiciulul stabil în Craiova. Beneficii:Transportul către depozitul nostru este asigurat, pentru a-ți face drumul mai ușor și mai plăcut.Si ca un bonus suplimentar, vei primi o reducere specială la achiziția de produse Misavan - pentru ca propria ta casă să strălucească cu produse de top!Bonuri de masa in valoare de 40 lei/zi. Prime de sarbatori. Vouchere de vacanta. 
Misavan Trading SRL

Angajam Lucrator In Depozit Picker - Bucuresti


Căutăm lucrător în depozit pentru punct logistic Bucuresti Pantelimon care să încarce, sa descarce marfă, să pregătească marfa conform facturilor. Lucrul cu calculatorul este necesar, folosim WMS (scanner - cititoare coduri de bare). Crezi că ești o persoană harnică și dornică de a învăța? Te vrem în echipa noastră! Cine suntem noi: Cu o experienta de 23 ani ca producător și distribuitor de produse de curățenie, ne orientam activitatea către mai multe direcții business: retail, profesional, industrie. Portofoliul cuprinde produse de curatenie, menaj, hartie și produse de unică folosință. Împreună #trecem Romania pe curat!
Misavan Trading

Operatori Productie - Iasi


Responsabilitati: Ne pregătim să deschidem o fabrică nouă pentru producția de produse profesionale de curățenie si angajam persoane harnice. Oferta noastra de angajare vine cu promisiunea unui loc de munca sigur, salariu oferit la timp, o locatie noua echipata pentru a oferi confort. Ce vei face: Ambalarea, etichetarea și baxarea produselor conform standardelor noastre de calitate și siguranță. Operarea utilajelor semi-automate pentru un proces eficient de producție. Vei lucra in 2 schimburi Ce cerem de la tine: Responsabilitate și seriozitate Studii medii absolvite. Ce iti oferim: Transport asigurat pe raza orașului Iași la sediul din Parc Industrial Miroslava Salariu la timp + bonuri de masă de 40 lei zi Reducere la achiziția de produse de curățenie Misavan
Misavan Trading SRL

Lucrator Depozit - Picker - Craiova


Ce vei face: Vei încărca descărca marfa din dube sau camioane, vei pregăti produse pentru a fi expediate către clienții noștri. Vei învăța să lucrezi cu sistemul WMS (cititoare de coduri de bare) - noi îți oferim pregătirea necesară! Cerințe: Te angajăm pe tine, dacă ai domiciliul stabil în Iasi sau aproape de depozitul nostru din Craiova. Ce îți oferim: Transportul către depozitul nostru este asigurat, pentru a-ți face drumul mai ușor și mai plăcut. Și ca un bonus suplimentar, vei primi o reducere specială la achiziția de produse Misavan - pentru ca propria ta casă să strălucească cu produse de top! Cine suntem noi: Cu o experienta de 24 ani ca furnizor de produse de curatenie, ne orientam activitatea către mai multe directii business: retail, HoReCa, medical, office, diferite industrii. Portofoliul cuprinde produse de curatenie, menaj, produse din hartie si plastic, produse de ambalare, din carton si unica folosinta, candele si dispensere.
Impreuna #Trecem Romania pe curat!
Misavan Trading SRL

Angajam Asistenta Vanzari Relatii Clienti Call Center - Iasi


Știi să asculți, să preiei informația și împreună cu partenerul tau, Excel, să o transformi în date statistice? Abilitatea ta și amabilitatea în a răspunde rapid la întrebările clienților sunt deja un adevăr binecunoscut? Dorința ta de a învăța constant, de la vânzări și produse până la analize de clienți, te definește? Și desigur, SICAP nu are secrete pentru tine. Hai să discutăm despre cum talentele tale se potrivesc în echipa Misavan.
Misavan Trading SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 9 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.