Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2635 Locuri de Munca muncitor - Joburi muncitor

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2635 Locuri de Munca muncitor - Joburi muncitor

Cauta printr-o varietate mare de joburi muncitor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi muncitor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitori necalificati confectii metalice


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3200 până la 4000 LEI pe lună
Firma straina angajam muncitori necalificati confectii metalice cu sau fara experienta. Cerinte:Persoana harnica, sa stie sa masoare cu ruleta, sa foloseasca un flex la nevoie! Descrierea postului Pregatire material , lucru in hala din ConstantaTransport asigurat pe o raza de 40km in jurul orasului si din orasul FetestiIncepatorii selectati vor beneficia de training platit si calificare in meseria de Lacatus confectii metalice. Se acorda bonusuri de productie considerabile care pot ajunge si la valoarea a inca unui salariu lunar. Sunati la telefonul afisat pentru a programa un interviu.
Prodis EST SRL

Muncitori Necalificați


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea postuluiS.C. Pambac angajeaza pentru unitatile de productie (paste fainoase, moara grau, moara porumb) muncitori necalificatisortator/ambalatoroperator linie ambalareoperator linie productie Cerințele postuluiindemanare manualaatentie la detaliiposibilitatea de a lucra in schimburi ( in doua si trei schimburi )capacitate de lucru in echipa Responsabilitățile postuluisortarea si / sau ambalarea produselor finite in scopul obtinerii productiei planificate Condițiise asigura ( dupa perioada de proba) contract de munca individual pe perioada nedeterminatase asigura plata salariilor la timp ( la data stabilita prin contract)se asigura plata taxelor si impozitelor fiscalese asigura bonuri de masa pentru fiecare zi lucrata
SC Pambac

Muncitor necalificat


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 6000 LEI pe lună
Ne cautam cat mai repede o colega/un coleg nou sa fie din Floresti/Gilau!Muncitor necalificat Programul de lucru este full time, de Luni-Vineri, 8-17; fara sambete si duminici lucrate.Punctul de lucru al firmei se afla in Gilau, aproape de autostrada. Candidatul ideal- doar cu experiena in costructii (masina de gaurit si aparat de sudura)-responsabil, organizat si iti place sa duci lucrurile la bun sfarsit;-capacitatea de a lucra in echipa- capacitate de intelegere si transmitere de informaţii;- asumarea responsabilitatilor.-persoanele cu experienta au un avantaj Oferim- posibilitate de colaborare pe termen lung;- Salariu motivant, care poate creste in timp pe baza performantelor Te asteptam in echipa noastra. Trimite-ne cv-ul tau!
Coman Doors

Muncitor constructii


Companie verificată
Aplica rapid
Estimare   3500 RON/Luna
Echipa Electroprecizia A.G. angajează muncitori construcții calificati și necalificati! Vă oferim:-         Salariu motivant în funcție de propriile performanțe;-         Cazare și transport;-         Tichete de masă sau diurnă;-         Siguranța locului de muncă;-         Posibilitate de formare profesională;-         Deplasarea pentru lucrări în țară constituie un avantaj.
ELECTROPRECIZIA A.G.

Muncitor construcții Italia


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1700 până la 2500 EURO pe lună
Recrutăm persoane dornice să lucreze în domeniul construcțiilor in Rimini, Italia.salariu: 9-10 EUR/oră, net, în funcție de experiență.deplasare gratuită la locul de muncă;ore garantate;asigurare de sănătate și îndrumare socială;cazare asigurată ;Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la numerul de telefon afisat.
Gathering For JOBS SRL

Muncitor abator Germania


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 11 până la 13 EURO pe oră
Descrierea postului Recrutăm forță de muncă pentru abator în Germania, la tăiere ,tranșare, ciontolit , împachetare, ambalare etc.În zona : Biefeld , Rheda , Aweisenfels , Hamburg, KemptenSalariu: începând cu 11 eur pe oră, depinde de secția în care ajunge să lucreze candidatul.Cazarea costă 250 eur/lună /persoană Cerințele postului Vârsta maximă 55 de ani.Anmeldung ,contract ,asig medicală , și cont bancar dacă nu aveți vă deschide compania și contractul se semnează când ajungeți la birou .Se pleacă cu Atlasibb ,din fiecare oraș este plecare, contra cost: 150 euro/persoană.
Gathering For JOBS SRL

Muncitor in agricultura (sera rosii) - Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1100 până la 1400 EURO pe lună
Angajăm muncitori în agricultură la sera de roșii în Olanda, in zona Rotterdam.Începere din luna martie 2023.Locuri disponibile: 4 locuri. Ofertă și beneficii:- salariu de 8,00 Euro net/oră în prima lună;- salariu de 8,50 Euro net/ oră din a doua lună;- program de lucru full-time (luni-vineri);- job stabil, se lucrează tot anul 2023;- contract românesc pe perioadă nedeterminată (carte de muncă în România);- detașare în Olanda prin formularul A1;- cazare și mașină de serviciu asigurate gratuit; - asistență permanentă din partea angajatorului. Cerințe:- experiență anterioară în agricultură (avantaj);- permis de conducere cat. B (obligatoriu);- limba engleză la nivel conversațional (avantaj);- rezistență la efort fizic și temperaturi ridicate;- persoană muncitoare, responsabilă și de încredere. Ce veți lucra:- plantare răsaduri;- legat, curățat și copilit plantele;- cules și depozitat roșiile.
InterJobs

Muncitori productie ferestre aluminiu - Belgia


Companie verificată
Aplica rapid
Recrutăm Muncitori producție ferestre aluminiu pentru o companie din Belgia ce produce ferestre din aluminiu, ferestre glisante, uși, verande. Locația companiei este în Zonhoven, lângă Hasselt. Cerințele postului:- Experiență anterioară în domeniul producției de ferestre aluminiu;- Cunoștințele de tâmplărie de exterior reprezintă un avantaj;- Cunoștințe de limba engleză la nivel mediu;- Permis de conducere cat. B, reprezintă un avantaj;- Persoană pasionată de lucrul cu aluminiu, dispusă să învețe și să se dezolte;- Persoană autonomă și responsabilă, atentă la calitate și precizie. Responsabilitățile postului:- Colectarea materialele necesare pe baza listei de planificare și a fișelor de producție;- Executarea sarcinilor pe baza fișelor de producție și a ordinelor de lucru;- Asamblarea profilelor de aluminiu în rame fixe, fixarea garniturilor izolatoare;- Instalarea încuietorilor și a sistemelor de siguranță;- Verificarea calității produselor și remedierea defectelor;- În calitate de mu
InterJobs

Muncitor necalificat 12€ net/​ora in Germania


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 11 până la 12 EURO pe oră
Necalificat 12 euro net ora in 77880 Sasbach, Germania. (14 euro brut plus 2 euro diurna net la ora) Companie producatoare de tablouri electrice. Lucrati la asamblare tablouri electrice din elemente de tablă subțire.Limba germana sau engleza este necesara.Candidatii cu masina personala au prioritate. Contract de munca german, angajare permanenta, de la 40 ore/saptamana, sporuri de 25 la suta pentru ore extraordinare si ore de noapte, 3 schimburi. Cazarea platita din salariu - 400 euro pe luna in Camere duble.  Rog mesaj in Whatsapp cu Nume, Prenume si Numar telefon (Va apelez in programul de lucru, Luni-Vineri 08:00-17:00).
Orizon GmbH

Muncitori calificati - constructii


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 5000 LEI pe lună
Firma de constructii civile si industriale angajeaza muncitori calificati (dulgheri, lacatusi) in domeniul constructiilor.Pachet salarial atractiv: de la 4000 ron + bonuri de masa in valoare de 600 ron pe luna !Pentru mai multe informatii la tel afisat.
Fab Construct SRL

Muncitori in constructii Franta


Companie verificată
Aplica rapid
Agentia de recrutare Work Provider cauta pentru clientii sai din Franta si Belgia personal calificat in constructii (zidari, rigipsari, electricieni, instalatori, izolatori, sudori, faiantari, finisaje interioare, tamplari, lacatusi, acoperisori, constructori hale etc ). Cunoasterea limbii franceze constituie avantaj. Detinere permis de conducere constituie avantaj. Beneficii: Pachet salarial avantajos Cazare gratuita Transport gratuit la inceputul si sfarsitul misiunii; Asigurare privata la Generali. Lasă-ne datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. 
WORK PROVIDER

Muncitori Germania


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2000 până la 4000 EURO pe lună
Angajam firme sau muncitori pentru Germania, Dortmund.Deservent miniexcavator, bobcat, pavator si muncitori necalificati.Salariu intre 2000-4000 euro, cazarea inclusa
SC HANTIG ELECTRICSERVICE SRL

Muncitor necalificat si Sudor


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2000 până la 3000 LEI pe lună
Descrierea postuluiSocietate comerciala cu peste 20 de ani experienta in domeniul feroneriei moblier isi dezvolta echipa prin angajarea de personal in posturile de Sudor si Muncitor necalifiact. Persoanele interesate sunt rugate sa se prezinte la sediul societatii situat in Singeorgiu de Mures str.Fantanii nr. 7 sau sa ne contacteze la nr de tel afisat. Cerințele postului - studii medii
SZIFERON

Muncitor Depozit


Estimare   2166 RON/Luna
Descrierea jobului Îți place munca în echipă și îți place să lucrezi într-un mod bine organizat?CerințeMinimum 1 an de experiență într-o poziție similarăO bună condiție fizicăPermis de conducere categoria BDisponibilitate pentru relocare imediată în OlandaCunoștințe de limba engleză, nivel conversaționalDescrierea jobuluiO companie olandeză, specializată în proiectarea și producția produselor din plastic, a sistemelor de țevi, filtrelor, rezervoarelor de ulei, tăvilor de scurgere în industria petrolului și a produselor chimice, a containerelor pentru produse (semi)-fabricate și deșeuri, a învelitorilor de plastic pentru rezervoare și vase, toate făcute la comandă pentru client, caută muncitor depozit pentru a se alătura echipei.Ce îți oferim?Beneficiezi de SPRIJIN și ÎNDRUMARE din partea echipei noastre, începând cu alegerea locului de muncă potrivit pentru tine, acomodarea în Olanda (cazare, obținerea actelor de la primărie), iar mai apoi pe toată perioada contractuluiSe încheie un CO
EASTMEN HUMAN RESOURCES B.V. AMSTERDAM SUCURSALA TARGU MURES

Muncitori necalificati pentru fabrica de frigidere


Companie verificată
Aplica rapid
Cautam personal necalificat pentru companie producatoare de frigidere din Aricestii Rahtivani (asiguram transportul)Program - 3 schimburi (L-V) Cerințe:Studii mediiExperienta NU este necesaraSeriozitateDisponibilitate pentru program in 3 schimburi Oferim:Salariu fixSpor de noapteTichete de masa - 30 RONBonus weekendContract de muncaTraining asiguratAsigurare medicala Responsabilități:verifica vizual materialele in procesul de productieraporteaza orice defect de material si semifabricat superiorului direct
Randstad Romania

Electricieni/​lacatusi Mecanici/​muncitori


Candidatul ideal Studii medii in domeniul electric – reprezinta un avantaj; Experienta in domeniul electric – reprezinta un avantaj; Initiativa, flexibilitate, adaptare rapida la mediul de lucru; Etica si integritate morala; Capacitatea de lucru in echipa;Descrierea jobului Beneficii: Pachet salarial motivant; Prima de sarbatori; Bonuri de masa Transport Spatii de cazare Echipament de lucru si protectie
SC ELMONT SRL

Electrician/​ Muncitor Necalificat


Candidatul ideal Cerinte de calificare :- disponibilitate la deplasari si lucru pe santierpentru electricieni :- studii de specialitate (curs de calificare, scoala profesionala, liceu)- autorizare ANRE (constituie un avantaj)Descrierea jobului Responsabilitati:pentru electricieni :- executie instalatii electrice interioare cladiri, bransamente electrice,- executie retele electrice aeriene si subterane,- executie statii electrice.pentru muncitori necalificati :- sa ajute in cadrul echipei la executarea operațiilor specifice de constructii montaj energetice.Beneficii:- pachet salarial motivant;- se acorda tichete de masa;- abonament servicii medicale.
ELECTROCONSTRUCTIA ELCO

Muncitor Necalificat - Permis Categ.​ B


Candidatul ideal Iti doresti sa lucrezi in domeniul tehnic, dar nu ai experienta?! INSTAL EXPERT angajeaza Muncitor Necalificat Aparate Aer Conditionat, vitrine frigorifice si instalatii sanitare, hidranti.Cerinte:- Persoana harnica, organizata, responsabila si dornica sa invete o meserie;- Disponibilitate pentru delegatii;- Persoana obisnuita sa lucreze cu aplicatiile mobile - toate documentele se completeaza in aplicatie;- Permis de conducere categoria B - OBLIGATORIU.Descrierea jobului - In primele luni vei pleca in delegatii prin tara, impreuna cu un coleg, unde vei avea ca responsabilitati: curatarea filtrelor si a prefiltrelor si tratarea lor cu solutii antibacteriene; curatarea tuburilor vaporizatorului si tratarea cu substante antibacteriene; mentenanta instalatii sanitare; verificarea hidrantilor;- Intocmirea documentatiei necesare fiecarei lucrari;- Responsabil cu gestiunea stocurilor de materiale si piese;Se ofera:- Program de munca flexibil;- Posibilitatea de a invata o mes
INSTAL EXPERT SRL

MUNCITORI ECHIPA - montaj panouri solare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 LEI pe lună
Angajam MUNCITORI pentru a forma o echipa de montatori panouri solare. Se cauta persoane serioase, dispuse sa lucreze la inaltime si sa invete o meserie de viitor. Se ofera salariu pornind de la 3500 net - in functie de experienta + tichete masa. Program de lucru: luni- vineri.
FURNICA ZILIERA

Muncitor Localizare Defecte (213190)


Candidatul ideal Educaţie necesară: Studii medii / profesionale tehnice Cunoştinţe IT: Operare PC (Excel, Word, etc) Altele: Permis de conducere categoria BDescrierea jobului Localizezi exact defectele pe conductele îngropate identificate în urma detectării pe sistemul de distribuţie din aria de activitate a Centrului Operațiuni Rețea Gaz Asiguri primelor măsuri (aerisirea încăperilor, aerisirea căminelor acces vană, supravegherea, etc.) pentru a asigura securitatea (evitarea accidentelor, explozii, etc.) în caz de acumulări periculoase de gaz până la sosirea echipei de intervenţii Raportezi constatările relevante către superiori şi/ sau către echipele de reparaţiiRealizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adaptate la cunoștințele și abilitățile taleCe îți oferim noi Îți oferim mai mult decât un salariu: Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum căsătoria, 1 iunie iar lista continuă. Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintr
DELGAZ GRID
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2635 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.