Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2004 Locuri de Munca Muncitor - Joburi Muncitor

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2004 Locuri de Munca Muncitor - Joburi Muncitor

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitori fabrica


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3500 LEI pe lună
Angajam MUNCITORI NECALIFICATI pentru fabrica de reciclare aparatura electrica si electrocasnica. Se ofera: - salariu pornind de la 3500 lei brut- tichete de masa in valoare de 30 lei/zi- transport gratuit / decontat integral/ decontam o suma de bani in contul cheltuieleilor de transport pentru cei care vin cu masina personala- orele suplimentare de platesc 200 la suta- bonus de fidelitate, incepand cu implinirea unui an in cadrul societatii- prime de sarbatori, in tichete cadou. Program de lucru: 8h/zi- 3 schimburi :-7:00-15:00- schimbul 1;-15:00-23:00- schimbul 2;- 23:00-7:00- schimbul 3.
FURNICA ZILIERA SRL

Muncitori fabrica calificati si necalificati


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3700 până la 4600 LEI pe lună
Căutăm personal calificat/necalificate pentru o fabrică din București, Sector 3. Operator producțieOperator amestec StivuitoristLăcătuș mecanicElectrician automatizare Sculer matrițer Cerințe:Studii mediiExperiența nu este necesară, se va dobândi Salariu 3700 -4600 netAl 13 salariu Bonuri de masa în valoare de 25 lei/zi Relații la telefonul afisat.
JURMY CONS FAYER SRL

Muncitor în confecții metalice - Olanda - Ianuarie 2024


Companie verificată
Aplica rapid
Pentru un client din partea de Nord a Olandei, angajăm personal cu experiență tehnică.Se lucrează cu laser/ argon sau manual, șlefuire, vopsire componente metalice, sablare, etc. Cerințe - experiență tehnică- vorbirea și înțelegerea limbii engleze-apt din punct de vedere fizic- seriozitate Se oferă: - loc de muncă sigură, pe o perioadă îndelungată - oferim contract pe perioadă nedeterminată- salarizare începănd de la 14 EUR brut/ oră- cazare în case, cu toate utilitățile incluse, 100 euro/ săptămână/ persoană- asigurare de sănătate 33,51 euro săptămână- transport gratuit între cazare și locul de muncă- identitate olandeză (BSN) gratuită- program full-time, 40 ore pe săptămână și ore suplimentare- salarizare săptămânală direct în contul bancar. Nu percepem taxe sau comisioane.
East West Recruitment

Muncitor necalificat_3800 Lei


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3800 până la 4400 LEI pe lună
Clarismart Consulting cauta muncitori necalificati pentru companie din Timisoara. Cerinte:-experienta nu este necesara-abilitați tehnice-Implicare în activitate-dorință de a munci-persoana onesta, harnica si ordonata Responsabilități:-desfasoara activitati pe teren Beneficii:-salariu avantajos 3800 Lei, in mana-tichete de masa 30 lei/zi-program de lucru intr-un singur schimb-asigurare medicala-prime de Sarbatori-transport asigurat SC Clarismart Consulting SRL proceseaza datele personale in scopuri de recrutare, respectand politica de protectie a datelor cu caracter personal. Prin aplicarea la acest post, va exprimati acordul privind aceasta procedura.
Clarismart Consulting SRL

Muncitor in constructii


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2000 până la 2500 EURO pe lună
Angajăm în Belgia persoane pentru pozițiile:  Dulgher cofrajeFierar betonistZidarMuncitor la acoperiș Candidatul ideal: Experiență în construcții/ domeniile enumerate mai sus, minim 1 an;Cunoștințe de limba engleză sau franceză la nivel conversaționalPermis de conducere categoria BAvantaj dar nu obligatoriu mașină personală pentru deplasarea la locul de muncă. Beneficii: Contract belgian de muncă și salariu în funcție de experiența taDecontarea primului drum din România în Belgia în valoare de maxim 150 euro, în funcție de costul transportului ales de dumneavoastrăAl 13-lea salariuBani de vacanțăAsigurare medicalăZile legale libere plătite Suport administrativ în limba română. Fiind o țară nouă pentru tine, te vom ajuta cu procesul de recrutare, cu stabilirea ta în Belgia și cu informațiile necesare pe parcursul șederii tale, pentru a ne asigura că ești mulțumit de noua schimbare.
ACCENT JOBS FOR PEOPLE ROMANIA SRL

Muncitori in constructii Franta


Companie verificată
Aplica rapid
Agentia de recrutare Work Provider cauta pentru clientii sai din Franta si Belgia personal calificat in constructii (zidari, rigipsari, electricieni, instalatori, izolatori, sudori, faiantari, finisaje interioare, tamplari, lacatusi, acoperisori, constructori hale etc ). Cerinte:Experienta in domeniu Cunoasterea limbii franceze constituie avantaj. Detinere permis de conducere constituie avantaj. Beneficii: Pachet salarial avantajos Cazare asigurata Transport gratuit la inceputul si sfarsitul misiunii; Asigurare privata la Groupama. Lasă-ne datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. 
WORK PROVIDER SRL

Muncitor necalificat 12€ net/​ora in 77880 Sasbach,​ Germania


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 12 până la 13 EURO pe oră
Necalificat peste 12 euro net ora in 77880 Sasbach, Germania. (13 euro brut plus 3 euro diurna net la ora) Companie producatoare de tablouri electrice. Lucrati la asamblare tablouri electrice din elemente de tablă subțire.Limba germana este necesara.Contract de munca german, angajare permanenta, de la 40 ore/saptamana, sporuri de 25 la suta pentru ore extraordinare si ore de noapte, 3 schimburi.Salariul mediu net pe luna este intre 2000 si 2300 euro net.Cazarea platita din salariu in Camere duble la 4 Km de locul de munca, 450 euro pe luna. Alte cazari disponibile pe moment nu au fost gasite.  Lilian StaverPersonal Berater, Orizon GmbH 
Orizon GmbH

Muncitor la drumuri in Belgia


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2200 până la 2400 EURO pe lună
Descrierea postului:Realizarea de sapaturi ( manuale sau cu masinarii ) si nivelare pamantMontatarea de tevi de canalizare, colectoare de apa, capace pentru gurile de vizita, adaposturiInstalare fibra opticaMontarea de borduri, piatra cubica.Munca cu masinarii mici ( laser, masina de batatorit, rotopercutor etc ). Cerințele postului:Experiență relevanta in domeniuCunoașterea limbii engleze sau franceze la nivel conversationalPermisul de conducere categoria B este o necesitate, mașina proprie este considerată un avantaj Beneficii:Contract belgian de muncă și salariu în funcție de experiența taDecontarea primului transport din România în Belgia în valoare de maxim 150 euro, în funcție de costul transportului ales de dumneavoastrăAl 13-lea salariuBani de vacanțăAsigurare medicalăZile legale libere plătiteSuport administrativ în limba română. Fiind o țară nouă pentru tine, te vom ajuta cu procesul de recrutare, cu stabilirea ta în Belgia și cu informațiile necesare pe parcursul ș
ACCENT JOBS FOR PEOPLE ROMANIA SRL

Muncitor la acoperisuri plate sau inclinate


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2200 până la 2400 EURO pe lună
Companie specializata in constructie, intretinere si reparare a acoperisurilor plate si inclinate este in cautare de muncitori cu experienta. Descrierea postului:Pregătirea suprafeţei de lucru Montarea de elemente de structură si de ţigle clasice Montare tabla din zinc, cupru sau plastic Hidroizolatii bituminoase sau EPDM Candidatul ideal:Experiență minimă de 2 ani într-o poziție similară Motivație și dorința de a presta muncă grea Fără frică de înălțimiCunostinţe de comunicare engleză sau franceza reprezinta un avantaj dar nu este obligatoriu Beneficii:Contract de muncă in Belgia Salariu motivant conform baremelor Posibilitatea unui contract fix Instruire in toate formalitățile legate de ocuparea forței d
ACCENT JOBS FOR PEOPLE ROMANIA SRL

Muncitori în producția de plante flori în sere - Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Pentru o companie din nordul Olandei căutăm muncitor în sere de flori/ plante. Activitățile se desfășoară în interior, în depozitul serei sau efectiv în seră.Este nevoie de personal pe tot procesul de producție al serei: sortat, plantat, împachetat, făcut buchete, cules, depozit, logistică, etc.Locul de muncă este foarte activ și NU este sezonier, oferim contract pe periodă nedeterminată. Se cere:- vorbirea limbii engleze- seriozitate- permisul de conducere reprezintă un avantaj. Se oferă:-loc de muncă sigur, pentru o perioadă lungă-cazare contra cost, cu utilitați incluse - 100 euro/ săptămână/ persoană- asigurare de sănătate 33,51 euro/ săptămână- transport gratuit între cazare și locul de muncă- identitate olandeză- salarizare săptămânală direct în contul bancar Nu percepem taxe sau comisioane.
East West Recruitment

Muncitori cu experienta in Amenajari interioare


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 6000 LEI pe lună
DescriereFirma cu experienta pe piata Constructiilor civile si industriale, cu proiecte in derulare, angajeaza Muncitori cu EXPERIENTĂ in AMENAJARI INTERIOARE in Constructii civile ( Cladiri, Hale, etc.) doar in GALATI (fara deplasari) AVANTAJE :- Salariu cu plata la ora, se plateste de 2 ori/luna, bani in mana;- Orele suplimentare se platesc ( pt urgente).- Program lucru: 8 ore, L-V . Sambata nu se lucreaza- Lucrarile se desfasoara DOAR in Galati .- Carte de munca pe perioada nedeterminata;- Se lucreaza un singur schimb;- Avem de lucru si IARNA !!!- Posibilitate de PROMOVARE pentru cei statornici ! CERINTE Candidat:- experienta minim 5 ANI in AMENAJARI INTERIOARE Case , Cladiri ;- certificat calificare in domeniu ( constituie avantaj, dar nu obligatoriu);- sa cunoasca si sa stapaneasca bine meseria lui- prezenta la timp la lucru , in conditii apt de munca (fara urme de alcool);- domiciliu in Galati/apropiere ( NU oferim cazare);- dorinta de munca ;- initiativa la locul de munca;- capa
EKOEDGES SRL

Muncitor Depozit


Descrierea jobului Îți place munca în echipă și îți place să lucrezi într-un mod bine organizat?CerințeMinimum 1 an de experiență într-o poziție similarăO bună condiție fizicăPermis de conducere categoria BDisponibilitate pentru relocare imediată în OlandaCunoștințe de limba engleză, nivel conversaționalDescrierea jobuluiO companie olandeză, specializată în proiectarea și producția produselor din plastic, a sistemelor de țevi, filtrelor, rezervoarelor de ulei, tăvilor de scurgere în industria petrolului și a produselor chimice, a containerelor pentru produse (semi)-fabricate și deșeuri, a învelitorilor de plastic pentru rezervoare și vase, toate făcute la comandă pentru client, caută muncitor depozit pentru a se alătura echipei.Ce îți oferim?Beneficiezi de SPRIJIN și ÎNDRUMARE din partea echipei noastre, începând cu alegerea locului de muncă potrivit pentru tine, acomodarea în Olanda (cazare, obținerea actelor de la primărie), iar mai apoi pe toată perioada contractuluiSe încheie un CO
EASTMEN HUMAN RESOURCES B.​V.​ AMSTERDAM SUCURSALA TARGU MURES

Muncitor Necalificat Linie Productie


Candidatul ideal Abilitati de comunicare pentru descriere corecta situatie creata ;Dornic sa invete sa lucreze intr-un mediu tanar si disciplinat;Candidatii cu incredere in fortele proprii si pot lua initiativa .Descrierea jobului SC ECO WOOD SRL din Santion nr 682 , Bors. Oferim transport si alte beneficii , Ocazional in schimburi in functie de situatie si comenzi !!!Fara nivel de calificare necesar.Manipularea si pregatirea materialelor ce urmeaza a fi procesate pentru realizarea produselor finite, in conformitate cu fisa de productie;Identificarea la timp a neconcordantelor ce pot aparea, eliminarea rebuturilor si se asigura de respectarea calitatii produselor, intocmai cu cu specificatiile tehnice;Raportarea problemelor aparute in timpul productiei, catre supervizorul direct;Mentinerea in bune conditii de functionare a aparaturii, echipamentelor si utilajelor din dotare; Colaborarea cu colegii si contribuirea la imbunatatirea procesului de productie;Participarea la rezolvarea situa
ECO WOOD SRL

Muncitor Manipulare Si Pregatire Furaje


Candidatul ideal Agentia de Recrutare Adecco, angajeaza pentru unul din colaboratorii sai din Sanpaul : Muncitor Manipulare si Pregatire Furaje.Abilitati:- studii generale /profesionale;-abilitati de comunicare;-abilitati de rezolvare a problemelor;-spirit de echipa;-cunoasterea regulilor de manipulare produse si control.Descrierea jobului Atributii:-urmareste planul de activitate operativ;-mentine permanent legatura cu toti colegii din productie;-respecta regulile interne ale companiei;-asigura functionarea instalatiei conform instructiunilor si regulamentelor operative locale;-raspunde de executarea sarcinilor de munca trasate de sefii ierarhici;-mentine permanent ordinea si curatenia in zonele de lucru;-urmeaza tot procesul tehnologic in vederea fabricarii furajelor si asigura continuitatea productiei in cel mai eficient mod.[❗️] Se acorda pachet salarial atractiv si tichete de masa.[❗️] Daca esti din zona Sanpaul si iti doresti un loc de munca stabil, asteptam CV-ul tau .
ADECCO RESURSE UMANE

Muncitor Necalificat Otopeni


Descrierea jobului Suntem in cautare de personal necalificat pentru a se ocupa de curatarea, infolierea si intretinerea terminalelor de pariuri sau slot machines pentru salile de jocuri de noroc.Iti oferim un mediu de lucru placut in cadrul unei companii multinationale, salariu fix, bonusuri, prime de sarbatori, tichete de masa in valoare de 30 lei, plata salariului in ultima zi lucratoare din luna, cu posibilitatea unui avans salarial lunar, decontare transport.Locatia jobului este in Otopeni.Program de lucru luni - joi 08:00 – 18:00 si vineri 08:00 – 13:00.
ADMIRAL LEISURE SRL

Muncitor Necalificat Ambalare


Candidatul ideal Seriozitate, atenție distributivă și responsabilitate în manipularea coletelor din tipografie.Ideal barbat 20-30 ani cu conditie fizica medie dispus la manipularea frecventa a coletelor si comenzilor.Abilități de comunicare în cadrul colectivului pentru a asigura pregatirea corecta a coletelor.Descrierea jobului Postul presupune ambalarea cartilor si manipularea coletelor cu carti (5-10 kg per cutie), lipirea AWB-urilor pe cutii si pregatirea paletului pentru preluarea de catre firmele de curierat. Bonuri de masa 35 de lei pe zi lucrata.
PIM SRL

Muncitori Necalificati (manipulanti/​ Ambalatori)


Candidatul ideal Are îndemânare manuală; Are capacitate de lucru în echipă.Descrierea jobului MANIPULANT MARFURI - manipulează sacii și paleții cu produse finite de morărit și paste făinoase în scopul depozitării și livrării acestora. Manipulează produsele în cadrul depozitelor societății. AMBALATOR - ambalează produsele finite în scopul obținerii producției planificate.
PAMBAC SA

Operator /​ Muncitor Necalificat Industria Alimentara


Candidatul ideal Persoana atenta, serioasa.Experienta anterioara reprezinta avantaj, insa nu este necesara.Descrierea jobului Responsаbilitati:- Respectarea fluxului de fabricatie, a dispozitiilor de lucru;- Respеctаreа progrаmului dе lucru.Benеficii:- Salаriu аtrаctiv in functie de abilitati si experienta;- Contract de munca pe perioada nedeterminata;- Program dе lucru in doua schimburi de luni-vineri (cu posibilitatea de a efectua ore suplimentare sambata, platite dublu);- Majorare salariala dupa trei luni de la angajare;- Tichetе de mаsa in valoare de 30 lei/zi;- Prime de Paste, Craciun;- Prime de recomandare;- Prime de vechime in companie;- Cadou pentru angajati cu ocazia zilei onomastice;- Transport asigurat/decontat;- Zile suplimentare de concediu de odihna in functie de vechimea in companie;- Actiuni sociale pentru angajati;- Perspective de dezvoltare profesionala si calificare la locul de munca;- Conditii deosebite de munca.
EXPERTAROM FOOD INGREDIENTS SRL

Costumier - Muncitor De Scena ( Teatrul German De Stat ) Timisoara


Candidatul ideal Studii:- absolvent liceu sau școală profesională Disponibilitate pentru deplasări (turnee în țară și străinătate) ocazionale Atenție pentru detalii, prezență de spirit, persoană organizată și ordonatăDescrierea jobului Responsabilități:Pregătirea costumelor, încălțămintei și a accesoriilor aferente pentru fiecare actor, la spectacol și repetiții- Se îngrijește de gestionarea bunurilor de mai sus în condiții optime- Spală, calcă costumele și sprijină actorii la îmbrăcareBeneficii: îndemnizație de hrană spor condiții grele vouchere de vacanță încadrare salarială variază în funcție de vechime
TEATRUL GERMAN DE STAT

Muncitor acoperisuri plate


Scurta descriere a companiei Absolute Jobs Belgium vă oferă o gamă largă de locuri de muncă, de la contracte temporare la contracte permanente și de la joburi part-time la joburi full-time. Locurile noastre de muncă vacante variază de la posturi administrative la profesii tehnice și de la munca de îngrijire la munca de logistică. De asemenea, avem o experiență vastă în recrutarea de profesioniști și lucrători specializați cu înaltă calificare, cum ar fi ingineri, specialiști IT și manageri de proiect.În plus, ne asigurăm că talentele străine pot face o tranziție ușoară în Belgia. Oferim diverse servicii, cum ar fi locuință, transport, salarii corecte, alocații pentru copii și asigurări de sănătate. De asemenea, vă ajutăm cu permisele de muncă necesare și vă oferim sprijin în cazul întrebărilor legate de legislația belgiană a muncii. Cerinte Cunoștințe de limba engleză;-Start imediat;-Experiență în acoperișuri (experiența cu PVC și termoetansari este un plus);-Fără teamă de înălțimi;-Pe
Absolute Jobs Belgium
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.