Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Muncitor Calificat in Bihor

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Muncitor Calificat in Bihor

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Calificat in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Calificat in Bihor si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitor Calificat Iv-i (bucătar) - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


Spitalul Clinic ,,Avram Iancu" Oradea, judetul Bihor Expira in 2024-04-18 LocatieBihor NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorGuvern si ministere CategorieFunctie contractualaAnunt Spitalul Clinic ,,Avram Iancu" Oradea, subordonat Directiei Medicale a Ministerului Afacerilor Interne, organizeaza concurs in vederea incadrarii, cu contract individual de munca pe durata nedeterminata, cu norma intreaga, in conditiile Legii nr.53/2003 - CODUL MUNCII, republicat cu modificarile si completarile ulterioare, Hotararii nr. 1.336 din 28 octombrie 2022 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind organizarea si dezvoltarea carierei personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri public, cu modificarile si completarile ulterioare, Hotararii Guvernului nr. 355 din 11 aprilie 2007 privind supravegherea sanatatii lucratorilor, cu modificarile si completarile ulterioare, Ordinului M.A.I. nr. 291 din 21 decembrie 2011 pentru aprobarea Normelor metodologice privind supravegher
Posturi Gov - Locuri de munca la stat

Angajam Muncitori Calificati Constructii Oradea


Prohuman APT angajeaza Muncitori Calificati in Oradea pentru una dintre cele mai mari companii din domeniul constructiilor. Cerinte: - Experienta in domeniu - Studii medii - Seriozitate Punctualitate Oferim: - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Salariu negociabil in functie de experienta - O masa calda pe zi - Bonus de mobilitate pentru fiecare zi lucrata - Asiguram cazare pentru persoanele din afara orasului sau decontarea transportului - Calificarea se poate obtine la locul de munca pe baza cunostintelor fiecarui angajat Pentru mai multe detalii va rugam frumos sa ne contactati la numarul 0722 336 198.
APT Prohuman

Angajam Muncitor Califica Sau Necalificat Pentru Atelier De Tamplarie


angajam persoana cu sau fara experienta pentru atelier de prestari servicii debitare pal melaminat program de lucru 8-16.30 sambata duminica liber
prest cut concept
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.