Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Muncitor Calificat in Dolj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Muncitor Calificat in Dolj

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Calificat in Dolj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Calificat in Dolj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitor Calificat (electrician) - Posturi Gov | Locuri De Munca La Stat


LICEUL TEORETIC ,,TUDOR ARGHEZI" CRAIOVA Expira in 2024-04-26 LocatieDolj NivelFunctii de executie Tip Permanent AngajatorInstitutii locale CategorieFunctie contractualaAnunt Liceul Teoretic ,, Tudor Arghezi", Craiova, organizeaza la sediul unitatii din strada Bucovina, nr. 5, judetul Dolj, concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale vacante de:Muncitor calificat, treapta profesionala III (calificare electrician) - 1 postConditii specifice de participare la concurs: - Studii medii; - Calificare profesionala in specialitatea de electrician; - Vechime minim 3 ani in specialitate; - Abilitati pentru munca in echipa; - Abilitati de comunicare si relationare cu copiii, parinta, colegii; - Disponibilitatea pentru program prelungit in situatii speciale; - Aviz medicina muncii.Concursul se va organiza la sediul institutiei conform calendarului urmator: * selectia dosarelor: 29 aprilie 2024, ora 900 * proba scrisa- test grila: 10 mai 2024, ora 900 * proba practica:
Posturi Gov - Locuri de munca la stat

Societate De Constructii Angajeaza Muncitori Calificati


Societate de constructii angajeaza muncitori calificati pentru finisaje interioare si exterioare. Detalii la telefon
SOFSEB

Firma De Constructii Angajam Sudori ,​muncitori Calificati Si Necalificati


Firma de constructii angajam: -sudori -muncitori calificati -muncitori necaloificati Salariu motivant in functie de abilitati! Pentru mai multe detalii , sunati la :
VLADICONS INVEST
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 3 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.