Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Muncitor Calificat in Targu Frumos

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Muncitor Calificat in Targu Frumos

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Calificat in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor Calificat in Targu Frumos si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitori Calificati Constructii


Candidatul ideal SC Alconep SRL angajeaza personal (cu domiciliul in :Tg-ocna, Onesti, Comanesti, Moinesti din judetul Bacau): Instalator instalatii termice, gaze si sanitare, in zona mecanic utilaj(buldo-excavator) finisori, zugravi,zidari mecanic utilaje(permis conducere B si atestat de mecanic utilaje) tamplari mecanic statia de betoane gestionar de materiale de constructii(cunoscator : notiuni de contabilitate primara si introducere documente primare in program WINMENTOR) sef echipa finisori cu formatie de finisori - salariu sef echipa 6000 - 6500 netDescrierea jobului Beneficii: Salariul se stabileste in functie de aptitudini profesionale Transport asigurat din localitarile imediat apropiate
ALCONEP SRL

Angajam Muncitori Calificati Si Necalificati


Schela G3 ofera locuri de munca pentru montator schela metalica. Oferim salariu atractiv , bonusuri si cazare pentru cei din alte zone. Asteptam sa ne contactati : .
Schelă G3

Angajăm Muncitori Calificați


SC. Adorjan Paving Solutions SRL Corunca 14A, angajează muncitori calificați pavatori pentru execuția lucrărilor în județul Mureș. Pentru noi ești considerat un coleg important, care face parte dintr-o echipă bine formată. Ce dorim de la tine: -dorința de a muncii într-o echipă dinamică, -seriozitate, punctualitate la locul de muncă, -cu spirit de echipă, dornic de avansare, -respect fată de șefii ierarhici, colegii din echipa în care vei activa. Ce iți oferim: salar competitiv, motivant în funcție de competențe, calități în urma interviului tehnic. condiții bune de muncă, echipament de protecție adecvat, aparatură specială mecanizată din dotare, pentru a ușura munca fizică decontare transport, pentru cei din afara localității transport gratuit pe raza orașului Tg. Mureș sporuri în urma performanțelor realizate instruire, pregătire și formare la locul de muncă. Noi te vrem în echipa noastră, dacă te-am convins așteptăm să ne contactezi la numerele de telefon:
Adorjan Paving Solutions

Nou !angajam 30 Muncitori Calificati Si Necalificati


Angajam persoane pentru montaj schela metalica la Timisoara si zona de Vest. Oferim cazare, salariu atractiv si alte bonusuri. Tel. sau
Schelă G3
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.