Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2153 Locuri de Munca Muncitor necalificat - Joburi Muncitor necalificat

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2153 Locuri de Munca Muncitor necalificat - Joburi Muncitor necalificat

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor necalificat si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Muncitor necalificat si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Muncitori Necalificați


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea postuluiS.C. Pambac angajeaza pentru unitatile de productie (paste fainoase, moara grau, moara porumb) muncitori necalificatisortator/ambalatoroperator linie ambalareoperator linie productie Cerințele postuluiindemanare manualaatentie la detaliiposibilitatea de a lucra in schimburi ( in doua si trei schimburi )capacitate de lucru in echipa Responsabilitățile postuluisortarea si / sau ambalarea produselor finite in scopul obtinerii productiei planificate Condițiise asigura ( dupa perioada de proba) contract de munca individual pe perioada nedeterminatase asigura plata salariilor la timp ( la data stabilita prin contract)se asigura plata taxelor si impozitelor fiscalese asigura bonuri de masa pentru fiecare zi lucrata
SC Pambac

Muncitori necalificati confectii metalice


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3200 până la 4000 LEI pe lună
Firma straina angajam muncitori necalificati confectii metalice cu sau fara experienta. Cerinte:Persoana harnica, sa stie sa masoare cu ruleta, sa foloseasca un flex la nevoie! Descrierea postului Pregatire material , lucru in hala din ConstantaTransport asigurat pe o raza de 40km in jurul orasului si din orasul FetestiIncepatorii selectati vor beneficia de training platit si calificare in meseria de Lacatus confectii metalice. Se acorda bonusuri de productie considerabile care pot ajunge si la valoarea a inca unui salariu lunar. Sunati la telefonul afisat pentru a programa un interviu.
Prodis EST SRL

Muncitor necalificat


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 6000 LEI pe lună
Ne cautam cat mai repede o colega/un coleg nou sa fie din Floresti/Gilau!Muncitor necalificat Programul de lucru este full time, de Luni-Vineri, 8-17; fara sambete si duminici lucrate.Punctul de lucru al firmei se afla in Gilau, aproape de autostrada. Candidatul ideal- doar cu experiena in costructii (masina de gaurit si aparat de sudura)-responsabil, organizat si iti place sa duci lucrurile la bun sfarsit;-capacitatea de a lucra in echipa- capacitate de intelegere si transmitere de informaţii;- asumarea responsabilitatilor.-persoanele cu experienta au un avantaj Oferim- posibilitate de colaborare pe termen lung;- Salariu motivant, care poate creste in timp pe baza performantelor Te asteptam in echipa noastra. Trimite-ne cv-ul tau!
Coman Doors

Muncitor necalificat 12€ net/​ora in Germania


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 11 până la 12 EURO pe oră
Necalificat 12 euro net ora in 77880 Sasbach, Germania. (14 euro brut plus 2 euro diurna net la ora) Companie producatoare de tablouri electrice. Lucrati la asamblare tablouri electrice din elemente de tablă subțire.Limba germana sau engleza este necesara.Candidatii cu masina personala au prioritate. Contract de munca german, angajare permanenta, de la 40 ore/saptamana, sporuri de 25 la suta pentru ore extraordinare si ore de noapte, 3 schimburi. Cazarea platita din salariu - 400 euro pe luna in Camere duble.  Rog mesaj in Whatsapp cu Nume, Prenume si Numar telefon (Va apelez in programul de lucru, Luni-Vineri 08:00-17:00).
Orizon GmbH

Muncitor necalificat si Sudor


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2000 până la 3000 LEI pe lună
Descrierea postuluiSocietate comerciala cu peste 20 de ani experienta in domeniul feroneriei moblier isi dezvolta echipa prin angajarea de personal in posturile de Sudor si Muncitor necalifiact. Persoanele interesate sunt rugate sa se prezinte la sediul societatii situat in Singeorgiu de Mures str.Fantanii nr. 7 sau sa ne contacteze la nr de tel afisat. Cerințele postului - studii medii
SZIFERON

Muncitori necalificati pentru fabrica de frigidere


Companie verificată
Aplica rapid
Cautam personal necalificat pentru companie producatoare de frigidere din Aricestii Rahtivani (asiguram transportul)Program - 3 schimburi (L-V) Cerințe:Studii mediiExperienta NU este necesaraSeriozitateDisponibilitate pentru program in 3 schimburi Oferim:Salariu fixSpor de noapteTichete de masa - 30 RONBonus weekendContract de muncaTraining asiguratAsigurare medicala Responsabilități:verifica vizual materialele in procesul de productieraporteaza orice defect de material si semifabricat superiorului direct
Randstad Romania

Electrician/​ Muncitor Necalificat


Candidatul ideal Cerinte de calificare :- disponibilitate la deplasari si lucru pe santierpentru electricieni :- studii de specialitate (curs de calificare, scoala profesionala, liceu)- autorizare ANRE (constituie un avantaj)Descrierea jobului Responsabilitati:pentru electricieni :- executie instalatii electrice interioare cladiri, bransamente electrice,- executie retele electrice aeriene si subterane,- executie statii electrice.pentru muncitori necalificati :- sa ajute in cadrul echipei la executarea operațiilor specifice de constructii montaj energetice.Beneficii:- pachet salarial motivant;- se acorda tichete de masa;- abonament servicii medicale.
ELECTROCONSTRUCTIA ELCO

Muncitor necalificat


Estimare   2200 RON/Luna
Scurta descriere a companiei Lifein Job este un partener strategic atât pentru angajați, cât și pentru angajatori. Oferim o gamă largă de servicii: - recrutare și leasing de personal; - consultanță resurse umane; - consilierea carierei; - training. Cerinte Angajăm Muncitor Necalificat ( operator producție) pentru o companie din Timișoara, ce oferă o gamă largă de soluții de ambalare pentru transportarea și manevrarea produselor. - Persoană muncitoare, serioasă și responsabilă; - Studii medii. Responsabilitati -Confecționarea cutiilor și/sau lăzilor din carton și spumă. Alte informatii Beneficii: - Ofertă salarială motivantă; - Transport în Timișoara asigurat; - Bonuri de masă ( 30 ron/ zi lucrată). Persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze Luni – Vineri, în intervalul orar 10:00 – 18:00 la numerele de telefon 0724 994 858/ 0748 121 277.
LIFEIN JOB

Muncitor necalificat


Estimare   2200 RON/Luna
Scurta descriere a companiei Companie de recrutare infiintata in 2007, in Bucuresti, Morgan Sol si-a propus de la bun inceput sa duca serviciile de resurse umane furnizate la un nivel remarcabil de acuratete si profesionalism. Astazi, furnizam consultanta, calculam salariile, administram personalul, recrutam pentru companii importante din foarte diverse domenii de activitate: financiar (leasing si recuperari de creante), imobiliar, agribusiness, media si publicitate, automatizari industriale, comert, curierat, reciclare, edituri, federatii sindicale, etc. Cerinte Sunteti candidatul potrivit daca: - Aveti cunostinte minime in domeniul tehnic; - Sunteti continuu interesat de îmbunătățirea muncii dumneavoastra; - Sunteti o persoana punctuala, serioasa, corecta si harnica. Conditie obligatorie: - Detinerea carnetului de conducere, categoria B. Responsabilitati Cautam OM HARNIC pentru COMPLEX de VILE in Voluntari, care asigura curatenia complexului si ajuta administratorul in lucrarile de m
MORGAN SOL

Operator Industria Alimentara /​ Muncitor Necalificat


Candidatul ideal Persoana atenta, serioasa.Descrierea jobului Benеficii:- Salаriu аtrаctiv;- Program de lucru in doua schimburi;- Tichetе de mаsa in valoare de 30 ron/zi;- Ore suplimentare platite conform legislatiei in vigoare;- Transport asigurat/decontat;- Zile suplimentare de CO pentru angajatii cu vechime;- Cadou pentru angajati cu ocazia zilei de nastere;- Perspective de dezvoltare profesionala si calificare la locul de munca;- Conditii deosebite de munca.
EXPERTAROM FOOD INGREDIENTS

Muncitor Necalificat


Candidatul ideal Seriozitate, dorinta de a invata, fara cazier
SMA DREAM & CREATE

Electrician/​ Instalator /​ Muncitor Necalificat


Candidatul ideal Diploma tehnica (instalator/electrician)Bune abilitati dе comunicare si adaptareCapacitate dе reactie si dinamismExperienta intretinere si reparatii instalatiiDescrierea jobului Reаlizeаzа operatiuni dе mentenаnta prеvеntivа lа instаlаtii sаnitare, electrice si HVAC.Responsаbil dе intrеtinereа si repаratia instalatiilor si echipamentelor din cadrul cladirilor, verificările zilnice si cele periodice.Urmareste planul anual de mentenanta tehnica. Asigura întreținerea și funcționarea tuturor instalatiilor si echipamentelor tehnice la parametri stabiliti.Realizeaza rond zilnic de verificare a echipamentelor si instalatiilor din site. Monitorizeaza permanent starea echipamentelor pentru respectarea valorilor admisibile.Executa sarcinile conform programului de intretinere si interventie preventiva si corectiva.Intervine rapid pentru repararea defectiunilor.Supervizeaza activitatile furnizorilor in locatie.Informeaza conducerea asupra oricarei probleme aparute in desfasurarea
FUNDATIA DINU PESCARIU

Operator Mase Plastice/​ Muncitor Necalificat


Candidatul ideal Persoana responsabila, organizata, muncitoare, cu sau fara experienta in productia de mase plastice.Descrierea jobului Operator mase plastice pe masini de extrudare prin suflareSe ofera salariu motivant + bonuri de masa.
MUNACTIV

Dulgher Si Muncitori Necalificati


Candidatul ideal Socetatea Condrag Agregate Srl din Calarasi angajeaza pe durata nedeterminata dulgher si muncitori necalificati in constructii . Se solicita seriozitate .Descrierea jobului Pentru postul de dulgher se recomanda experienta in domeniu de minim 2 ani. Pentru informatii suplimentare va rugam sa transmiteti cv-ul.
REVASORT LOGISTIC

Dulgher,​ Cofrator,​ Zidar,​ Muncitor Necalificat - Austria 1300 - 2000 Eur


Candidatul ideal Ne dorim personal calificat, sau necalificat, cu dorinta de munca, serios, punctual, deschis la lucrul in echipa.Firma de constructii din Austria angajeaza pe perioada nedeterminata incepand cu 01.02.2023 :-zidari;-dulgheri cofratori;-muncitori necalificati;-inclusiv echipe gata formate.Se cere seriozitate,disponibilitatea de a invata,cazier curat.Cunostintele de limba germana,posesia permisului de conducere si experienta in domeniu reprezinta un avantaj.Descrierea jobului Angajam dulgheri,cofratori,zidari,fierari betonisti si muncitori necalificati pentru locuri de munca in Austria cu contract de munca pe perioada nedeterminata.Se lucreaza pe santiere in toata zona Tirol Salarizarea este pe masura calificarii si abilitatilor fiecaruia cu posibilitate de castig suplimentar sub forma de ore suplimentare platite saptamanal. Se ofera conditii bune de munca; Cazare
PERS RECRUT DAILY

Muncitor Necalificat - Etichetator /​ Ajutor Gestionar Brasov


Candidatul ideal Angajam Muncitor necalificat -etichetator/manipulant DEPOZIT ( depozit Produse Cosmetice si ingrijire casa)Cerinte:• Corectitudine, seriozitate, atentie la detalii.Descrierea jobului Responsabilitati: Manipulare marfa; Etichetare produse cosmetice si detergenti; Colaborarea cu ceilalți membri ai echipei. pregatire comenzi venituri nete minim 2.500 RPN/luna
INTERNATIONAL TIBECOM & CO TRUST

Muncitor calificat și muncitor necalificat – Posturile vacante în administrația publică din România


Primăria Comunei Domneşti, judeţul Ilfov Expiră in 4 zile, 1 ore LocatieIlfov NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorPrimării CategorieFuncție contractuală Primăria Comunei Domneşti, judeţul Ilfov, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:Muncitor calificat – Compartiment Învățământ Preșcolar;Muncitor necalificat – Compartiment Transport și Deservire Unități de Învățământ.Art. 15. — Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Econo
Locuri de munca la stat

Muncitor necalificat – Posturile vacante în administrația publică din România


Direcția Națională Anticorupție Expiră in 0 zile, 1 ore LocatieBucureşti NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorInstituții naționale CategorieFuncție contractuală Direcția Națională Anticorupție organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor necalificat, în cadrul Biroului administrativ, întreținere și deservire din cadrul Departamentului economico-financiar și administrativ.Art. 15. — Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Economic European
Locuri de munca la stat

Îngrijitor și muncitor necalificat (3 posturi) – Posturile vacante în administrația publică din România


Colegiul Național „Decebal”, Deva, județul Hunedoara Expiră in 1 zile, 1 ore LocatieHunedoara NivelFuncții de execuție Tip Temporar AngajatorInstituții locale CategorieFuncție contractuală Colegiul Național „Decebal”, Deva, județul Hunedoara, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcțiilor contractuale, de execuţie, temporar vacante, de:îngrijitor (2 posturi);muncitor necalificat.Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidații trebuie să îndeplinească următoarele condiții generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română, cetățenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor aparținând Spațiului Economic European și domiciliul în România;b) cunoaște limba română, scris și vorbit;c) are vârsta minimă reglementată de prevederile legale;d) are capacitate deplină de exercițiu;e) are o sta
Locuri de munca la stat

Muncitor necalificat I – 2 posturi – Posturile vacante în administrația publică din România


Unitatea Militară 01606, Sibiu Expiră in 4 zile, 1 ore LocatieSibiu NivelFuncții de execuție Tip Permanent AngajatorUnități militare CategorieFuncție contractuală Unitatea Militară 01606, Sibiu, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor necalificat I la Popotă / studii medii sau generale absolvite.Art. 15. — Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare:a) are cetățenia română sau cetățenia unui alt stat membru al Uniunii Europene, a unui stat parte la Acordul privind Spațiul Economic European (SEE) sau cetățenia Confederației Elvețiene;b) cunoaște limba română, scris și vo
Locuri de munca la stat
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2153 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.