Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

10 Locuri de Munca Pambac in Bacau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

10 Locuri de Munca Pambac in Bacau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pambac in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pambac in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Inginer industria alimentară /​ Sef formatie


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal:Studii superioare in domeniul industriei alimentare;Cunoastere pachet MSOffice;Flexibilitate, perseverenta, orientare spre rezultat;Atitudine proactiva/pozitiva, abilitati de comunicare, capacitate de interrelationare; Descrierea jobului: Conduce procesul tehnologic de fabricatie a produselor, gestioneaza resursele umane si materiale in scopul realizarii productiei planificate. Descrierea companieiS.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
Pambac SA

Stivuitorist


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal are:atestat/autorizație de stivuitorist;capacitatea de operare și întreținere a stivuitorului.Ne bazăm pe tine să: efectuezi operaţiile de încărcare/descărcare si transport intern a sacilor si a paleţilor cu produse finite, în scopul depozitării, pregătirii si livrării acestora.Cum ești răsplătit:Plan personalizat de integrare;Un mediu plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștiințele, dar și să capeți altele noi.Dezvoltare personală și profesională la locul de muncă 
Pambac SA

Media netă estimată pe baza celor 786 de salarii introduse în Salario: 3188 RON/Luna

Lacatus mecanic de intretinere si reparatii utilaje


Companie verificată
Aplica rapid
Candidatul ideal:- are studii (preferabil) în domeniul electro-mecanic;- are spirit de ordine și de disciplina;- are capacitate de lucru în echipa. Descrierea jobului: executarea de lucrări de supraveghere, reglare, întreținere și reparație a echipamentelor tehnice, utilajelor și instalațiilor din cadrul companiei. Ce îți oferim?:- plan personalizat de integrare;- un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele;- posibilitatea de a învăța și de a te dezvolta profesional. Descrierea companieiS.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
Pambac SA

Sortator - Ambalator


Companie verificată
Aplica rapid
Ce ne dorim de la tine?studii medii;îndemânare manuală;capacitate de lucru în echipă.Responsabilitățile tale:-sortează și/sau ambalează produsele finite în scopul obținerii producției planificate.Ce îți oferim?:plan personalizat de integrare și formare profesională;un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele, dar și să capeți altele noi;remunerație pe măsură în funcție de experiență și de abilitățile avute dar și dobândite.
Pambac SA

Sofer Profesionist (ctg.​ C+e) – Transfer


Candidatul ideal -> Să ai permis de conducere - categoriile C si E;-> Să deții card tahograf;-> Să ai și certificat de competență profesională (atestat transport marfa);-> Să ai un cazier fară antecedente penale;-> Și minim 2 ani experiență pe un post similar.Descrierea jobului Asiguri transportul materiilor prime și a produselor finite între diverse secții ale societății din Bacău; Comunici cu dispeceratul de transport, de unde vei primi asistență și suport; Asiguri buna funcționare a camionului, conduci în condiții optime și respecți normele de circulație.
PAMBAC SA

Muncitor Necalificat (manipulant /​ Ambalatori)


Candidatul ideal Are îndemânare manuală; Are capacitate de lucru în echipă.Descrierea jobului MANIPULANT MARFURI - manipulează sacii și paleții cu produse finite de morărit și paste făinoase în scopul depozitării și livrării acestora. Manipulează produsele în cadrul depozitelor societății.AMBALATOR - ambalează produsele finite în scopul obținerii producției planificate.
PAMBAC SA

Inginer Mentenanta Electrica


Candidatul ideal Candidatul ideal are:- studii superioare, în domeniul tehnic (mecatronica, electrotehnic, energetic, electromecanic);- cunoștințe temeinice de specialitate.Descrierea jobului Ne bazăm pe tine să: conduci procesul de mentenanță a instalațiilor, utilajelor și dotărilor societății, din punct de vedere electric, de la primirea sesizării și până la întocmirea procesului verbal de recepție a serviciului prestat.Care vor fi responsabilitățile și sarcinile tale?- Pregătești procesul tehnologic de remediere a defecțiunilor și urmărești desfășurarea intervenției;- Organizezi desfășurarea activității de mentenanță și distribuția personalului muncitor pe fiecare loc de muncă pentru realizarea activității planificate;- Gestionezi materiile prime și materialele utilizate în procesul de reparații, piesele de schimb și utilajele necesare;- Efectuezi și verifici înregistrările referitoare la procesul de reparații și de gestiune a materiilor prime, materialelor și pieselor de schimb.Cum
PAMBAC SA

Stivuitorist


Candidatul ideal Candidatul ideal are: atestat/autorizație de stivuitorist; capacitatea de operare și întreținere a stivuitorului.Descrierea jobului Descriere post: efectuarea operaţiile de încărcare/descărcare şi transport intern a sacilor şi a paleţilor cu produse finite, în scopul depozitării, pregătirii şi livrării acestora. Responsabilitati: - verifică starea mijloacelor de transport intern în scopul începerii procesului de transport intern; - exploatarea mijloacelor de transport intern conform instrucțiunilor și procedurilor de lucru;- efectuarea operațiunilor de igienizare a spațiilor afectate de operațiile de transport. Cum ești răsplătit: Plan personalizat de integrare; Un mediu plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștiințele, dar și să capeți altele noi. Dezvoltare personală și profesională la locul de muncă
PAMBAC SA

Media netă estimată pe baza celor 862 de salarii introduse în Salario: 3150 RON/Luna

Sofer Profesionist (ctg.​ C+e) Transfer


Candidatul ideal are: - Permis de conducere - categoriile C si E; - Deține card tahograf; - Detine certificat de competență profesională (atestat transport marfa); - Cazier fară antecedente penale; - Minim 2 ani experiență pe un post similar. Descrierea jobului: Asiguri transportul materiilor prime și a produselor finite între diverse secții ale societății din Bacău;Comunici cu dispeceratul de transport, de unde vei primi asistență și suport; Asiguri buna funcționare a camionului, conduci în condiții optime și respecți normele de circulație. Ce îți oferim: - plan personalizat de integrare; - un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele; - posibilitatea de a învăța și de a te dezvolta profesional. Descrierea companiei: S.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
S.​C.​ PAMBAC S.​A.​

Lacatus Mecanic De Intretinere Si Reparatii Utilaje (reglor)


Candidatul ideal: - are studii (preferabil) în domeniul electro-mecanic; - are spirit de ordine și de disciplina; - are capacitate de lucru în echipa. Descrierea jobului: executarea de lucrări de supraveghere, reglare, întreținere și reparație a echipamentelor tehnice, utilajelor și instalațiilor din cadrul companiei. Ce îți oferim?: - plan personalizat de integrare; - un mediu de lucru plăcut și dinamic, astfel încât să îți poți pune în practică toate cunoștințele; - posibilitatea de a învăța și de a te dezvolta profesional. Descrierea companiei S.C. PAMBAC S.A. este unul din principalii producători naționali din domeniul morărit - panificație, lider pe piața de paste făinoase și deținător al brandurilor Pambac, Grania, Casa D'or și Ciao Pasta.
S.​C.​ PAMBAC S.​A.​
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.