Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2100 Locuri de Munca pavaje - Joburi pavaje

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2100 Locuri de Munca pavaje - Joburi pavaje

Cauta printr-o varietate mare de joburi pavaje si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi pavaje si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Manager De Produs Sb,​ Ab,​ Bv,​ Cv /​ Pavaje & Structuri Beton


Candidatul ideal Cerinţe: Studii superioare tehnice sau economice; Capacitatea de asimilare rapidă a cunoştinţelor de natură tehnică (specifice produselor aflate în portofoliul companiei); Experienţă în domeniul materialelor de construcţii constituie avantaj; Cunoştinţe MS Office şi Autocad; Excelente abilităţi de comunicare și spirit de echipă; Abilităţi de gestionare a timpului şi a sarcinilor multiple; Posesor carnet de conducere: categoria B; Cunoștinţe avansate de limba engleză.Descrierea jobului Consultanţă, promovare, training ȋn domeniul materialelor de construcţii; Oferă soluţii tehnice cu aplicabilitate conform produselor din grupul Leier; Ȋntȃlniri cu clienţii ȋn vederea obţinerii informaţiilor necesare analizei pieţei; Urmăreşte atragerea de noi clienţi, stimulȃnd interesul acestora pentru produsele Leier prin publicitate şi prezentare oferte; Identifică, contactează şi menţine legătura cu constructori, dezvoltatori, proiectanţi, arhitecţi şi negociază cu aceştia ȋn vederea
LEIER ROM

Responsabil Clienti - Arad


Candidatul ideal - trebuie sa detina studii superioare, preferabil tehnice sau economice;- experienta minim 3 ani intr-o pozitie similara;- cunostinte foarte bune de operare PC;- cunostiinte foarte bune de limba engleza;- capacitatea de a coordona o echipa in scopul de a indeplini obiectivele;- abilitati foarte bune de planificare, organizare si comunicare;- disponibilitate pentru program prelungit si/sau deplasari;Descrierea jobului Principalele responsabilitati constau in:- organizeaza, coordoneaza si verifica activitatile legate de livrarea produselor; urmareste respectarea legislatiei in vigoare si a normelor specifice acestor activitati;- intocmirea planului de productie in functie de comenzile din piata;- intocmirea dispozitiilor de livrare;- sprijin logistic echipei de vanzari din tara;- colaborareaza cu departamentul logistic in vederea livrarii comenzilor primite;- comercializarea produselor Elis Pavaje la punctul de vanzare de la unitatea de productie.Principalele beneficii a
ELIS PAVAJE

Montatori pavaje,​ dale si borduri


firma de constructii angajam in Bucuresti, sector 3 pe perioada nedeterminata. Se asigura contract de munca. Telefon de contact

Muncitori necalificati confectii metalice


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3200 până la 4000 LEI pe lună
Firma straina angajam muncitori necalificati confectii metalice cu sau fara experienta. Cerinte:Persoana harnica, sa stie sa masoare cu ruleta, sa foloseasca un flex la nevoie! Descrierea postului Pregatire material , lucru in hala din ConstantaTransport asigurat pe o raza de 40km in jurul orasului si din orasul FetestiIncepatorii selectati vor beneficia de training platit si calificare in meseria de Lacatus confectii metalice. Se acorda bonusuri de productie considerabile care pot ajunge si la valoarea a inca unui salariu lunar. Sunati la telefonul afisat pentru a programa un interviu.
Prodis EST SRL

Muncitor necalificat 12€ net/​ora in Germania


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 11 până la 12 EURO pe oră
Necalificat 12 euro net ora in 77880 Sasbach, Germania. (14 euro brut plus 2 euro diurna net la ora) Companie producatoare de tablouri electrice. Lucrati la asamblare tablouri electrice din elemente de tablă subțire.Limba germana sau engleza este necesara.Candidatii cu masina personala au prioritate. Contract de munca german, angajare permanenta, de la 40 ore/saptamana, sporuri de 25 la suta pentru ore extraordinare si ore de noapte, 3 schimburi. Cazarea platita din salariu - 400 euro pe luna in Camere duble.  Rog mesaj in Whatsapp cu Nume, Prenume si Numar telefon (Va apelez in programul de lucru, Luni-Vineri 08:00-17:00).
Orizon GmbH

Muncitori Necalificați


Companie verificată
Aplica rapid
Descrierea postuluiS.C. Pambac angajeaza pentru unitatile de productie (paste fainoase, moara grau, moara porumb) muncitori necalificatisortator/ambalatoroperator linie ambalareoperator linie productie Cerințele postuluiindemanare manualaatentie la detaliiposibilitatea de a lucra in schimburi ( in doua si trei schimburi )capacitate de lucru in echipa Responsabilitățile postuluisortarea si / sau ambalarea produselor finite in scopul obtinerii productiei planificate Condițiise asigura ( dupa perioada de proba) contract de munca individual pe perioada nedeterminatase asigura plata salariilor la timp ( la data stabilita prin contract)se asigura plata taxelor si impozitelor fiscalese asigura bonuri de masa pentru fiecare zi lucrata
SC Pambac

Sudor si Presator metale


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2500 până la 3000 LEI pe lună
Societate comerciala cu peste 20 de ani experienta in domeniul feroneriei mobilier isi dezvolta echipa prin angajarea de personal pe postul de Sudor si Presator metale. Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la numarul de telefon afisat sau sa se prezinte la sediu societatii situat in Singeorgiu de Mures str.Fantanii.155.
SZIFERON

Sudori WIG,​ sudori electric manual,​ lacatusi


Companie verificată
Aplica rapid
Societatea noastra este interesata sa angajeze sudori WIG, sudori electric manual, lacatusi in domeniul fabricatiei si reparatiilor de cazane termo-energetice.Punct de lucru: Bucuresti Salarii oferite:sudori WIG = 5 Euro/h netsudori electric manual = 4 Euro/h netlacatusi = 3,5 Euro/h net Pentru mai multe informatii sunati la nr. de tel afisat.
SC ENERGOUTIL CONTACT SA

Sudori cupru si inox


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 LEI pe lună
Angajam SUDORI CUPRU SI INOX CU EXPERIENTA. Cerinte: experienta si disponibilitate pentru deplasari. Se ofera: salariul pornind de la 4000 net + diuna (40 lei/zi) + masa asigurata +transport si cazare + asigurare privata de sanatate.
FURNICA ZILIERA

Muncitor necalificat


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3000 până la 6000 LEI pe lună
Ne cautam cat mai repede o colega/un coleg nou sa fie din Floresti/Gilau!Muncitor necalificat Programul de lucru este full time, de Luni-Vineri, 8-17; fara sambete si duminici lucrate.Punctul de lucru al firmei se afla in Gilau, aproape de autostrada. Candidatul ideal- doar cu experiena in costructii (masina de gaurit si aparat de sudura)-responsabil, organizat si iti place sa duci lucrurile la bun sfarsit;-capacitatea de a lucra in echipa- capacitate de intelegere si transmitere de informaţii;- asumarea responsabilitatilor.-persoanele cu experienta au un avantaj Oferim- posibilitate de colaborare pe termen lung;- Salariu motivant, care poate creste in timp pe baza performantelor Te asteptam in echipa noastra. Trimite-ne cv-ul tau!
Coman Doors

Muncitor abator Germania


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 11 până la 13 EURO pe oră
Descrierea postului Recrutăm forță de muncă pentru abator în Germania, la tăiere ,tranșare, ciontolit , împachetare, ambalare etc.În zona : Biefeld , Rheda , Aweisenfels , Hamburg, KemptenSalariu: începând cu 11 eur pe oră, depinde de secția în care ajunge să lucreze candidatul.Cazarea costă 250 eur/lună /persoană Cerințele postului Vârsta maximă 55 de ani.Anmeldung ,contract ,asig medicală , și cont bancar dacă nu aveți vă deschide compania și contractul se semnează când ajungeți la birou .Se pleacă cu Atlasibb ,din fiecare oraș este plecare, contra cost: 150 euro/persoană.
Gathering For JOBS SRL

Muncitor construcții Italia


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1700 până la 2500 EURO pe lună
Recrutăm persoane dornice să lucreze în domeniul construcțiilor in Rimini, Italia.salariu: 9-10 EUR/oră, net, în funcție de experiență.deplasare gratuită la locul de muncă;ore garantate;asigurare de sănătate și îndrumare socială;cazare asigurată ;Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați la numerul de telefon afisat.
Gathering For JOBS SRL

Sudor - Electrod


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 3200 LEI pe lună
Angajam SUDOR ELECTROD cu experienta pentru lucrari in Buzau. Program de lucru: luni- vineri 7:30- 16:30 (pauza masa). Salariul porneste de la 3200 net + tichete masa.
FURNICA ZILIERA

Muncitor in agricultura (sera rosii) - Olanda


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 1100 până la 1400 EURO pe lună
Angajăm muncitori în agricultură la sera de roșii în Olanda, in zona Rotterdam.Începere din luna martie 2023.Locuri disponibile: 4 locuri. Ofertă și beneficii:- salariu de 8,00 Euro net/oră în prima lună;- salariu de 8,50 Euro net/ oră din a doua lună;- program de lucru full-time (luni-vineri);- job stabil, se lucrează tot anul 2023;- contract românesc pe perioadă nedeterminată (carte de muncă în România);- detașare în Olanda prin formularul A1;- cazare și mașină de serviciu asigurate gratuit; - asistență permanentă din partea angajatorului. Cerințe:- experiență anterioară în agricultură (avantaj);- permis de conducere cat. B (obligatoriu);- limba engleză la nivel conversațional (avantaj);- rezistență la efort fizic și temperaturi ridicate;- persoană muncitoare, responsabilă și de încredere. Ce veți lucra:- plantare răsaduri;- legat, curățat și copilit plantele;- cules și depozitat roșiile.
InterJobs

Muncitori productie ferestre aluminiu - Belgia


Companie verificată
Aplica rapid
Recrutăm Muncitori producție ferestre aluminiu pentru o companie din Belgia ce produce ferestre din aluminiu, ferestre glisante, uși, verande. Locația companiei este în Zonhoven, lângă Hasselt. Cerințele postului:- Experiență anterioară în domeniul producției de ferestre aluminiu;- Cunoștințele de tâmplărie de exterior reprezintă un avantaj;- Cunoștințe de limba engleză la nivel mediu;- Permis de conducere cat. B, reprezintă un avantaj;- Persoană pasionată de lucrul cu aluminiu, dispusă să învețe și să se dezolte;- Persoană autonomă și responsabilă, atentă la calitate și precizie. Responsabilitățile postului:- Colectarea materialele necesare pe baza listei de planificare și a fișelor de producție;- Executarea sarcinilor pe baza fișelor de producție și a ordinelor de lucru;- Asamblarea profilelor de aluminiu în rame fixe, fixarea garniturilor izolatoare;- Instalarea încuietorilor și a sistemelor de siguranță;- Verificarea calității produselor și remedierea defectelor;- În calitate de mu
InterJobs

Muncitor constructii


Companie verificată
Aplica rapid
Estimare   3500 RON/Luna
Echipa Electroprecizia A.G. angajează muncitori construcții calificati și necalificati! Vă oferim:-         Salariu motivant în funcție de propriile performanțe;-         Cazare și transport;-         Tichete de masă sau diurnă;-         Siguranța locului de muncă;-         Posibilitate de formare profesională;-         Deplasarea pentru lucrări în țară constituie un avantaj.
ELECTROPRECIZIA A.G.

Sudor


Companie verificată
Aplica rapid
Estimare   3000 RON/Luna
Candidatul ideal:- Studii de calificare in domeniu - prezinta avantaj autorizatia TUV;- Experienta de minim 1 an in domeniu;- Cunostinte de sudura materiale inox, otel, fonta si aluminiu (procedee MIG-MAG si TIG);- Abilitati tehnice de citire si interpretare a planurilor de sudura;- Dexteritate manuala, fermitate coordonare brat-mana, viteza in miscarea mainii a incheieturii si a degetelor. Descrierea jobului:-Executa reglajul echipamentelor de sudura in functie de material, grosime cordon si alte date tehnice necesare;-Efectueaza pregatirea suprafetelor si a pieselor pentru sudura;-Executa sudura pieselor conform documentatie tehnice si a intructiunilor in diferite materiale;-Realizeaza lucrari de montaj (haftuire, punctare) prin sudura pentru diverse confectii metalice;-Efectueaza taieri cu flacara oxiacetilenica/autogen, taiere cu plasma;-Curata si controleaza partile componente de eventualele defecte, impuritati;-Examineaza sudurile pentru a depista defectele si remedia imbinarile
SC Public Euroconsulting SRL

Muncitor necalificat si Sudor


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 2000 până la 3000 LEI pe lună
Descrierea postuluiSocietate comerciala cu peste 20 de ani experienta in domeniul feroneriei moblier isi dezvolta echipa prin angajarea de personal in posturile de Sudor si Muncitor necalifiact. Persoanele interesate sunt rugate sa se prezinte la sediul societatii situat in Singeorgiu de Mures str.Fantanii nr. 7 sau sa ne contacteze la nr de tel afisat. Cerințele postului - studii medii
SZIFERON

Muncitori calificati - constructii


Companie verificată
Aplica rapid
Salariu De la 4000 până la 5000 LEI pe lună
Firma de constructii civile si industriale angajeaza muncitori calificati (dulgheri, lacatusi) in domeniul constructiilor.Pachet salarial atractiv: de la 4000 ron + bonuri de masa in valoare de 600 ron pe luna !Pentru mai multe informatii la tel afisat.
Fab Construct SRL

Muncitori in constructii Franta


Companie verificată
Aplica rapid
Agentia de recrutare Work Provider cauta pentru clientii sai din Franta si Belgia personal calificat in constructii (zidari, rigipsari, electricieni, instalatori, izolatori, sudori, faiantari, finisaje interioare, tamplari, lacatusi, acoperisori, constructori hale etc ). Cunoasterea limbii franceze constituie avantaj. Detinere permis de conducere constituie avantaj. Beneficii: Pachet salarial avantajos Cazare gratuita Transport gratuit la inceputul si sfarsitul misiunii; Asigurare privata la Generali. Lasă-ne datele tale de contact, iar noi vom lua legătura cu tine în cel mai scurt timp. 
WORK PROVIDER
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 2100 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.