Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

2 Locuri de Munca Pentru femei in Bacau

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

2 Locuri de Munca Pentru femei in Bacau

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pentru femei in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pentru femei in Bacau si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Agenti paza barbati si femei in Bacau.​


Angajam agenti de paza barbati si femei cu sau fara atestat pentru spatii comerciale Bacau.Caracteristici Domeniu activitate: Paza si protectie Locatie job: locatie fixaDetalii suplimentare Trimite CV Aplicare CV Pentru a putea incarca si trimite CV-ul trebuie sa te autentifici! Trimite CV

Locuri De Munca Pentru Femei ,​ingrijire Batrani,​badante,​sud Italia


Dolun Nisi SRL recruteaza personal (femei) pentru locuri de munca in sudul Italiei, cu contracte sigure de munca, in domeniul ingrijire batrani. Agentia are o experienta de 7 ani,colaboram cu o agentie italiana ,,mereu disponibili a raspunde solicitarilor dumneavoastra pentru a gasi un loc de munca potrivit aptitudinilor si in limita cerintelor avute de la clientii italieni. Oferim un mare sprijin si persoanelor care sunt la prima experienta,mediem dialogul si problemele de integrare in familiile unde oferim postul de munca. Desigur caracteristicile necesare sunt disponiblitate,determinatione si multa caldura sufleteasca pentru ca se lucreaza cu persoane care a parte asistenta fisica au mare nevoie si de afectiune . Persoanele interesate sunt rugate sa ne contacteze la unul din numerele de telefon.*****1 sau *****0.
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.