Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Pentru femei in Cluj-Napoca

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Pentru femei in Cluj-Napoca

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pentru femei in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pentru femei in Cluj-Napoca si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajam Femei Supraveghetor Camere


Firma de paza si protectie angajeaza o femeie supraveghetor camere video cu sau fara atestat pentru localitatea Vlaha jud Cluj Obligatii:monitorizarea activitatilor,raportarea oricaror situatii suspecte sau incidente,respectarea confidentialitatii cat si asigurarea bunei functionari a aparatelor Plachet salarial motivant plus decontarea unui plin de combustibil lunar
MPM GUARD SECURITY

Sgp Angajeaza Operator Sortare (femei) - In Cluj


SGP angajeaza operator sortare in Cluj (femei) Beneficii: Salariu: 2600 lei NET Tichete de masa: 735 lei NET Plata orelor suplimentare: 175% 25% spor de noapte Program de lucru: 3 schimburi de luni pana vineri Transport decontat Informatii suplimentare la numarul de telefon:
SGP GROUP

Angajez 40 Curieri Si 10 Femei De Serviciu


BM General Capacity SRL, cu sediul in Reghin, Jud Mureș, Str. Ion Creanga nr 12 angajează un număr de 40 CURIERI GLOVO, cod COR: 962101 si 10 femei de serviciu, cod COR 911201. Locurile de munca sunt valabile in Cluj si Tg Mures. Se ofera pachet salarial atractiv, incepând de la 3300 salar brut de incadrare urmand sa creasca, in functie de orele lucrate si performanta. Daca este necesar se ofera si cazare plus bonuri de masa. Pentru informatii suplomentare, sunati la: CV-urile se pot depune la adresa de email
BM GENERAL CAPACITY SRL
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.