Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Pentru femei in Iasi

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Pentru femei in Iasi

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pentru femei in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pentru femei in Iasi si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Fotomodele Femei Si Barbati


Candidatul ideal Fotomodele femei si barbatiDescrierea jobului Mater optica medical angajeaza fotomodele femei si barbati pentru poze cu rame ochelari vedere si ochelari de soare. Pozele vor fi publicate pe site-urile de comert electronic si in paginile de social media ale companiei.
MATER OPTICA MEDICAL S.​R.​L.​

Agenti de securitate barbati/​femei Iasi.​


Angajam agenti de securitate barbati/femei cu sau fara atestat, pentru spatii comerciale Iasi. Va oferim: posibilitatea majorarii salariului in functie de performanta; salariul se plateste la timp; contract de munca integral; conditii placute (se lucreaza in interior);Caracteristici Domeniu activitate: Paza si protectie Tip colaborare: Perioada nedeterminata Locatie job: locatie fixa Trimite CV Aplicare CV Pentru a putea incarca si trimite CV-ul trebuie sa te autentifici! Trimite CV

Angajam Agenti De Securitate Barbati Femei Iasi.​


Angajam agenti de paza bărbați si femei pentru spatii comerciale IASI. Va oferim: - salariu negociabil; - posibilitatea majorarii salariului in functie de performanta; - salariul se plateste la timp; - contract de munca integral.
V.​O.​G.​ Protection Sistem
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.