Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

7 Locuri de Munca Pentru femei in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

7 Locuri de Munca Pentru femei in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pentru femei in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Pentru femei in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Femei De Serviciu Timisoara


FIRMA DE CURATENIE ANGAJEAZA URGENT FEMEIE DE SERVICIU IN TIMISOARA. PROGRAM DE LUCRU 8H PE ZI, DE LUNI PANA VINERI. DETALII LA TEL.
S.​C.​ K1 TOT S.​R.​L.​

Angajam Cameriste,​ Femei De Serviciu


Angajam cameriste, femei de serviciu pentru hostel, in Timisoara, cu sau fara experienta. Cautam persoane serioase, stabile, curate, rezistente la efort fizic. Programul de lucru, 2 schimburi. Persoanele interesate ne pot contacta la nr de tel salar 2800 si bonuri de masa in valoare de 600 lei
sc dencaro

Angajam Agenti Securitate Femei Barbati


Angajam agenti de securitate femei si barbati, la obiective fabrici multinationale, program de lucru 12 24-12 48, transport la obiective asigurat de catre companie, toate sporurile platite conform legii, tichete de masa, venit lunar 2800 lei.mai multe detalii la tel:
Security

Angajam Femei De Curatenie Cu Durata De 8 Ore In Zona De Nord A Timisoarei


firma serioasa angajam ingrijitor personal de curatenie cladiri Timisoara cu durata intreaga
Mentcos

Ecomid Timisoara Angajeaza Femei Pt Curatenie Sp.​ Industriale Si Birouri,​ 8h/​zi,​ 2750-2850 Lei Net


Ecomid angajeaza femei pentru curatenie spatii industriale si birouri in Timisoara si localitati limitrofe, program 8h/zi, Luni-Vineri, salariu net 2750-2850lei/luna, functie de experienta si implicarea operatorului de curatenie. Acordam prime si bonusari punctuale, oferim stabilitate si seriozitate, asiguram transport in localitatile limitrofe Timisoarei. Pentru relatii va rugam sa sunati la telefon.
Ecomid-Serv

Angajam Femei La Curatenie(1.​600 Ron-net La 4 Ore) Pt Mag Din Timisoara


Angajam femei la curatenie in magazine haine din Timisoara. Salar: 1.600 RON NET. Program lucru 4 ore(intre orele 7-11 sau 8-12 dimineata), doar cu contract munca. Solicitam si oferim seriozitate. Informatii doar la telefon.
Firma Curatenie

Ecomid Timisoara Angajeaza Femei Pt Curatenie Spatiu Birouri L-v,​ 1 Schimb,​ Program 4,​ 6 Sau 8h/​zi


Ecomid-Serv angajeaza femei pentru curatenie spatiu birouri in zona centrala a orasului sau in alte locatii care implica curatenie birouri, gr. sanitare, vestiare, cantine, sali sedinte, holuri. Program de lucru L-V, 07.00-15.00; 15.00-21.00 sau 16.00-20.00, salarizare intre 2700-1300 lei net/luna, functie de complexitatea programului, experienta si implicarea operatorului de curatenie. Se acorda bonusuri lunare de prezenta, stabilitate si disponibilitate. Relatii suplimentare la telefon,
Ecomid-Serv Srl
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.