Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

3 Locuri de Munca Preturi Pentru Tine in Timisoara

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

3 Locuri de Munca Preturi Pentru Tine in Timisoara

Cauta printr-o varietate mare de joburi Preturi Pentru Tine in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Preturi Pentru Tine in Timisoara si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Operator Excel /​analist Preturi Online (la P.​ Neamt)


Candidatul ideal AUTO DIN SRL - Lider al comertului online dе anvelope si jante auto prin si angajeaza Operator excel /Analist preturi online cu urmatoarele cerinte si atributii principale:- cunostinte avansate operare pachet Office (formule, pivoti, etc - optimizare prin macro este un plus apreciat);- cunostinte SQL, HTML/CSS, CMS - reprezinta un avantaj;- abilitati de organizare a activitatii cu respectarea deadline-urilor si multitasking;- disponibilitate pentru cautarea si descoperirea de noi solutii pentru activitatea curenta;- constiinciozitate si rigurozitate in realizarea taskurilor sunt de dorit si aprciat, precum si creativitate si simt de initiativa;- atentie deosebita la detalii, organizare;- abilitati de comunicare, spirit de echipa;- domiciliul stabil in Piatra Neamt (jobul necesita prezenta fizica zilnica la biroul din Piatra Neamt).Descrierea jobului Responsabilitati:- Operare cu pachet Office, in special Excel in mod avansat;- Gestionarea si actualizarea bazei de produ
AUTO DIN SRL

Epilare Definitiva Preturi Promoționale


Epilare definitiva cu aparatura laser la preturi promoționale.
Epilare

0rice Tip De Curatenie La Cele Mai Bune Preturi!


Realizam orice tip de curățenie și în orice spațiu! Curățenie Impecabila la cele mai bune preturi! Avem produse de curățenie proprii ,aparatura ,necesare ,dumneavoastră nu aveți nevoie de nimic ! Ne puteți contacta la nr de telefon !
Cleaning by Raula
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.