Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

7 Locuri de Munca Promenada Mall Sibiu - Joburi Promenada Mall Sibiu

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

7 Locuri de Munca Promenada Mall Sibiu - Joburi Promenada Mall Sibiu

Cauta printr-o varietate mare de joburi Promenada Mall Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Promenada Mall Sibiu si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Lucrator Comercial Full Time - Hervis Sibiu Promenada Mall


Candidatul ideal Esti o persoana comunicativa, responsabila si orientata catre rezultate si client? Nu-ti lipseste spiritul de echipa?Atunci esti potrivit/a pentru a te alatura echipei Hervis!Ne dorim ca viitorul nostru coleg/viitoarea noastra colega sa aiba urmatoarele competente tehnice:• Studii medii (liceu, scoala profesionala) sau studii superioare (in curs sau finalizate);• CunostintePC: MS Office;• Experienta anterioara pe un post similar reprezinta un avantaj.Descrierea jobului Motivаtie:• Dispоnibilitate la progrаm in turе si lucru in wееkend;• Cursuri de specializаrе in vаnzari;• Salаriu fix + bonuri de masа 20 lei/zi lucratoare + bonusuri pеrfоrmantа.Rеspоnsabilitati:• Intampinarea clientilor;• Intelegerea nevoilor clientilor;• Recomanda produsele potrivite;• Aranjeaza marfa la raft.
HERVIS SPORTS AND FASION SRL

Consilier Vanzari


Candidatul ideal Vino sa faci parte din Echipa ANNA CORI:BUCURESTI Park Lake: 2 posturi, Mall Promenada: 2 posturiTIMISOARA Shopping: 4 posturiSUCEAVA Mag. Fabrica: 2 posturiPIATRA NEAMT Shopping: 1 postSIBIU: 3 posturiEsti ceea ce cautam daca:- ai mereu zambetul pe buze si esti pasionat de fashion si retail;- relationezi cu placere cu oamenii, te implici si iti doresti sa te dezvolti intr-un domeniu de viitor;- esti dinamic, organizat, corect, responsabil si te focusezi pe obtinerea de rezultate;- esti punctual, atent la detalii si operativ;- te expirimi cu usurinta, claritate si coerenta in limba romana.Descrierea jobului Te regasesti in cele de mai sus? Atunci sigur te vei descurca si iti vei indeplini cu profesionalism sarcinile :CONSILIER VANZARI:- efectuarea vanzarii directe catre client, emiterea documentelor de plata si incasarea contravalorii produselor;- cunoasterea produselor si consilierea clientilor conform politicilor comerciale ale companiei;- aranjarea produselor in mag
DENIS

Media netă estimată pe baza celor 1980 de salarii introduse în Salario: 3000 RON/Luna

Consultant Vanzari - Magazin Produse Profesionale Coafura


Candidatul ideal - Abilitati de comunicare;- Zambet si atitudine pozitiva;- Pasiune pentru produsele de beauty, in special cele dedicate parului;- Spirit de echipa.Descrierea jobului Pentru ca ne dezvoltam constant, ne marim echipa in urmatoarele locatii:- Feeria Carrefour Baneasa;- Promenada Mall;- Auchan Drumul Taberei;- Cora Lujerului- Iris Titan;- Iulius Mall Cluj Napoca;- City Mall Constanta- Shopping City Timisoara;- Auchan Sibiu.Responsabilitatile tale:- Recomandarea produselor cosmetice;- Identificarea nevoilor clientilor si consilierea acestora;- Receptia si aranjarea produselor cosmetice la raft;- Activitati specifice casei de marcat;- Realizarea planului de vanzari lunar.Beneficii:- Salariu fix negociabil dupa 3 luni, in functie de implicarea si dezvoltarea ta;- Tichete de masa;- Bonusuri din vanzari;- Bonusuri de performanta;- Decont transport (pentru magazinele din Baneasa);- Premii in produse;- Reduceri de angajati;- Program in ture;- 2 weekenduri libere pe luna;- Trainin
PROFIHAIRSHOP DISTRIBUŢIE

Angajăm Vânzătoare Pentru Magazin Cu Produse Tradiționale În Promenada Mall Sibiu.​


Angajăm vânzătoare pentru magazin cu produse tradiționale în Promenada Mall Sibiu.
SC Ramy Decor SRL

Vânzător Fast-food (2500 Net),​ În Promenada Sibiu


Angajăm personal vânzare FULL TIME la Fast-Food in Promenada Mall Sibiu. Oferim: - beneficii: 2500 lei net (salariu + tichete de masă + abonament transport în Sibiu), + bonusuri în funcție de realizări, + 2 mese pe zi (în ziua de lucru). Cei interesați sunt rugați să ne sune de luni până sâmbătă între orele 9-18 la numărul de telefon din anunț. Mulțumim!
SHANGHAI

Angajăm Vânzătoare


Angajăm vânzătoare la insula cu parfumuri arăbești situată în Promenada Mall Sibiu! Salariu 2200 lei + carte de munca + target. Program 10:00-22:00 (2 zile lucrate- 2 zile libere)
Kassem Haifa

Asistent Vanzari /​ Casier -- Sport Vision


CREȘTEM ECHIPA! Sport Vision este în căutare de noi colegi! Ce vei face? -Vei întâmpina clienții la intrarea în magazin și le vei oferi suport permanent -Vei consilia clienții și vei împărțiții informații despre colecții si produse, implicit vei promova produsele, oferind intr-un mod profesionist toate informațiile necesare -Vei participa la activitățile din depozit -Vei încasa -Te vei asigura că magazinul este curat, aranjat după standardele companiei Ce ne dorim de la tine? -PASIUNE pentru CLIENȚI -PASIUNE pentru SNEAKERSI -Deschidere, ORIENTARE către CLIENȚI -Capacitate de ORGANIZARE și PRIORITIZARE -Implicare și flexibilitate Ce îți oferim NOI: -Mediu de lucru PRIETENOS -DEZVOLTARE continuă -Șansa de a PROMOVA -Un mediu de lucru profesionist și o atmosferă prietenoasă -Program de lucru FLEXIBIL -Salariu competitiv -Tichete de masa -Bonusuri din vânzări/Concursuri interne Trimite aici CV-ul tau hai cu el in magazinul nostru situat in Promenada Mall Sibiu, etj 1
Sport Vision Trading
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 7 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.