Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

6 Locuri de Munca Publicitate in Constanta

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

6 Locuri de Munca Publicitate in Constanta

Cauta printr-o varietate mare de joburi Publicitate in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Publicitate in Constanta si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Auditor public intern


Companie verificată
Aplica rapid
Conditii generale:Experienta: în exercitarea functiei de Auditor public intern minim 2 (doi) aniTimp de lucru: 8 ore/zi, 5 zile saptamanaAdresa locului de munca: Sediul societatii din Constanta, str. Celulozei nr. 15A.Competente specificie si definitorii pentru ocuparea postului:Studii superioare in domeniul economic;Certificat si curs de calificare pentru ocupatia de de Auditor Public intern.Beneficii salariale si extrasalariale:Salariu motivantTichete de masăVouchere de vacanțăAlte beneficii acordate in conformitate cu Contractul Colectiv de munca aplicabil la nivelul Societatii noastre.       Pentru informații suplimentare va așteptăm la sediul din Constanța, str. Celulozei nr.15A, Biroul Resurse Umane.Persoanele interesate sunt rugate să ne transmită CV-ul.
Drumuri Judetene Constanta SA

Nu Ratati : Loc Munca Permanent,​curatenie Birouri- Institutie Publica Agigea


Angajam femeie de serviciu ptr.curatenie in birouri cu contract de munca permanent de 8 ore/zi, program de lucru de luni pana vineri intr-o institutie publica din Agigea. Trebuie doar sa fiti persoana hotarata, serioasa, disciplinata si sa va placa ordinea si curatenia. Detinerea unui permis auto categoria B si masina constituie un avantaj. Decontam transportul. Daca v-ati hotarat sunati la nr.telefon : Va asteptam !
SITFINCONT SRL

Angajam Preparator Fast Food


Locatie noua in Constanta are disponibile 2 posturi de preparatori fast food ( burger , hotdog si cafea ) experienta nu este necesara trebuie doar sa existe dorinta de a invata lucruri noi . Activiatea incepe pe 1 Septembrie Program 1/1 sau 2/2 ( 7- 20 L-V / 14-00 S-D ) Salariu motivant plus targeturi Mediu placut de lucru Minim - 10 clase Varsta 18 - 35 Suntem in cautare persoane tinere si dimnamice pentru a forma o echipa unita. Oferim posibilitatatea de dezvoltare in cadrul grupului nostru de firme pentru persoanele implicate si responsabile Posturile sunt disponibile pe tot parcursul anului Ps : Nu am trecut remuneratia postului deoarece poate fii negociata in functie de experienta Daca sunt persoane interesate astept mesaje in privat sau la nr de telefon :
CAO PUBLIC FOOD SRL

Angajam Preparatori Fast Food


Locatie noua in Constanta are disponibile 2 posturi de preparatori fast food ( burger , hotdog si cafea ) experienta nu este necesara trebuie doar sa existe dorinta de a invata lucruri noi . Activiatea incepe pe 1 Septembrie Program 1/1 sau 2/2 ( 7- 20 L-V / 14-00 S-D ) Salariu motivant plus targeturi Mediu placut de lucru Minim - 10 clase Varsta 18 - 35 Suntem in cautare persoane tinere si dimnamice pentru a forma o echipa unita. Oferim posibilitatatea de dezvoltare in cadrul grupului nostru de firme pentru persoanele implicate si responsabile Posturile sunt disponibile pe tot parcursul anului Ps : Nu am trecut remuneratia postului deoarece poate fii negociata in functie de experienta si implicare . Daca sunt persoane interesate astept mesaje in privat sau la nr de telefon :
CAO PUBLIC FOOD S R L

Angajam Sofer Categoria B


Firma inchirieri toalete ecologice, angajam sofer catwegoria B, pentru distribuirea si intretinerea toaletelor.
Eco Public

Firma Inchirieri Toalete Ecologice,​ Angajam Salubrizor.​


Daca vrei sa ai un serviciu permanent, cu carte de munca si toate beneficiile, esti muncitor si iti doresti sa castigi mai mult, atunci cauta-ne si putem sa incepem o colaborare fructuoasa!
Eco Public SRL
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.