Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

1 Locuri de Munca Publicitate in Resita

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

1 Locuri de Munca Publicitate in Resita

Cauta printr-o varietate mare de joburi Publicitate in Resita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Publicitate in Resita si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Consilier Juridic/​expert Achizitii Publice Cu Experienta


Angajam consilier juridic cu experienta si expert achizitii publice cu experienta in domeniu! Magister Advisors Group Resita - domeniul de activitate juridic/consultanta accesare fonduri/consultanta afaceri - angajeaza consilier juridic cu experienta. CV-urile se trimit pe adresa de e-mail , cu precizarea ca doresti sa aplici pentru postul de consilier juridic. Asadar, daca esti o persoana organizata, punctuala si daca ai experienta in domeniul juridic, la noi ai ocazia sa faci parte dintr-o echipa profesionista, dinamica si entuziasta! Trebuie doar sa ne trimiti un CV. De asemenea, angajam expert achizitii publice cu experienta in domeniu. CV-urile se trimit pe adresa de e-mail , cu precizarea ca doresti sa aplici pentru postul de expert achizitii publice. In echipa noastra vei avea ocazia sa te dezvolti din punct de vedere profesional si uman! Daca te regasesti in tot ce am scris mai sus, trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail indicata sau il poti aduce direct la sediul nostru din
MAGISTER ADVISORS GROUP
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 1 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.