Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

4 Locuri de Munca Publicitate in Timis

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

4 Locuri de Munca Publicitate in Timis

Cauta printr-o varietate mare de joburi Publicitate in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi Publicitate in Timis si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Servicii In Proiecte It Publice Sau Private


Ofer unui partener cu PFA, comision sau procentaj din valoarea proiectului de executie in IT/Telecom/service si menetenata Camere si sisteme video/audio, alarme, etc. Program flexibil, intr-o colaborare lunga, pentru un extra venit finaciar
INEDIT PROJECTS MANAGEMENT

Angajam Expert Achizitii Publice


Firma de consultanta INFRA MEDIA CONSULT SRL din Timisoara angajeaza expert achizitii publice. Candidatul ideal: Experienta de minim 1 an in domeniul achizitiilor publice; Experienta de minim 1 an in pregatirea documentatiilor de atribuire pentru proceduri de achizitie publica pentru autoritati contractante; Studii superioare in domeniul constructiilor constituie un avantaj major; Certificari profesionale in achizitii, constituie un avantaj ; Cunoasterea legislatiei in domeniul achizitiilor publice din Romania; Cunoastere si abilitati de utilizare a SEAP; Abilitati bune de utilizare a pachetului Microsoft Office; Competente lingvistice: limba engleza (scris si vorbit) nivel mediu. Pentru mai multe detalii va rugam sa sunati la nr. de tel.
INFRA MEDIA CONSULT

Expert Achiziții Publice


SC FDF Electric Grup SRL, societate autorizată ANRE, proiectant și executant în cadrul proiectului "Pasaj Inferior Solventul"-Timișoara, angajam Ingineri cu experiență în achiziții publice/Ofertare!
FDF Electric Grup SRL

Media netă estimată pe baza celor 2271 de salarii introduse în Salario: 4500 RON/Luna

Angajam Bucătar și Ajutor Bucatar


Locatie în zona unirii angajeaza BUCATAR și AJUTOR BUCATAR, programul de lucru este 2 zile cu 2 zile, 2 weekend-uri libere pe luna. Salariul este atractiv + alte beneficii. Mai multe detalii la telefon
SC Irish Public House srl
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 4 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.