Primeste anunturi noi pe email!
Vreau sa primesc notificari pe email atunci când apare un nou loc de munca dupa aceste criterii:

96 Locuri de Munca in Salaj - Joburi in Salaj

Filtre
Sortare
Departament
Industrii
Tipul jobului
Nivel experienta
Companie

96 Locuri de Munca in Salaj - Joburi in Salaj

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Salaj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Cauta printr-o varietate mare de joburi in Salaj si aplica la cel mai potrivit loc de munca pentru experienta ta.

Angajez șofer


Angajez șofer cu experiență,cât.C+E pentru curse intern. Pentru detalii,tel.
x

Ajutor Bucatar


Suntem in cautare de: AJUTOR BUCATAR Asiguram transport+masa Salariul se discuta la interviu Nu se cere experienta ci doar dorinta de a invata.. Descrierea postului. pregătirea comenzilor de pizza în conformitate cu standardele în vigoare; feliarea ingredientelor de pizza conform rețetarului;pregatirea marfii , asigurarea curățeniei la locul de muncă; respectarea normele de igienă și securitate în muncă. Mai multe detalii despre această poziție se oferă în cadrul unui interviu. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta telefonic sau prin mesaje!
pizza

Media netă estimată pe baza celor 130 de salarii introduse în Salario: 2475 RON/Luna

Agenti Paza Zalau


Libra Guard angajeaza agenti paza in Zalau. Se ofera salariu incepand cu 2.200 Lei si tichete de masa.
Libra Guard

Caut Om La O Mini Fermă De Vaci


Angajez om la o fermă de vaci In Sălaj Ofer salar ,mâncare si cazare cu toate utilitățile incluse Mai multe detalii la telefon sau
La Dorin

Angajam Manipulanți și Soferi


Buna ziua.Angajam manipulanți și șoferi care dețin cel puțin categoria B.
Sc Chirilă SRL

Angajam Personal Bucatarie Doamne


angajam personal bucatarie doamne cu experienta si gust pentru bucataria traditionala bune gospodine in casa si fara diploma de calificare conditii foarte bune de munca si salar asteptam cu interes tel
real exit van

Angajam Sudor -west Co Impex


Compania noastră caută un sudor dedicat pentru a se alătura echipei noastre. Dacă ai abilități excelente de sudură și ești pasionat de calitatea muncii tale, te invităm să aplici. Cerințe: Experiență în sudură Certificare în sudură (constituie un avantaj) Abilități de citire a desenelor tehnice Atent la detalii și orientat către calitate Abilitatea de a lucra în echipă Responsabilități: Executarea lucrărilor de sudură în conformitate cu specificațiile tehnice Asigurarea calității lucrărilor și respectarea standardelor de siguranță Colaborarea cu echipa pentru atingerea obiectivelor comune Menținerea și întreținerea echipamentelor de sudură Beneficii: Salariu competitiv și beneficii suplimentare ( 3200-4000 lei net in functie de experienta) Oportunități de avansare în cadrul companiei Mediu de lucru plăcut și echipă dedicată Formare continuă pentru dezvoltarea abilităților tale Dacă ești interesat să faci parte din echipa noastră, te rugăm să trimiți CV-ul tău la adresa de email hr(aron
WEST CO IMPEX SRL/​ MOTANTAN BIANCA

Angajam Gestionar Brilliant Parc,​ Zalau


Ești candidatul ideal dacă te identifici printre următoarele: Experiență anterioară în gestionarea depozitelor sau într-un rol similar este preferabilă. Capacitatea de a lucra într-un mediu dinamic și de a gestiona eficient multiple sarcini și priorități. Descrierea jobului Responsabilitati principale: Gestionează Intrările și Ieșirile de Produse Administrare Documente: Intocmire documente avize de expediție, transfer marfa și alte documente asociate cu intrările și ieșirile de marfa pentru a asigura o accesibilitate și o recuperare ușoară a informațiilor. Monitorizare a Stocurilor: Urmează procedurile stabilite pentru monitorizarea și raportarea stocurilor de marfa din depozit. Participă la inventare și reconcilieri periodice ale stocurilor pentru a asigura precizia datelor.
SC Total As Distributie Grup SRL

Angajam Asistent Administrativ Cu Cunostinte De Contabilitate


SC Lipefra Tex SRL angajeaza Asistent Administrativ cu cunostinte de contabilitate, cu program de lucru part time / full time. Cunostintele de limbi straine reprezinta un avantaj. Societate comerciala cu activitate in domeniul de confectiilor textile. Se ofera pachet salarial atractiv. Selectie pe baza de Curriculum Vitae la adresa de e- mail:
SC Lipefra Tex Srl

Personal Spalatorie Haine


Angajam personal la spalatoria de haine cu experienta in domeniu sau persoane fara experienta dornice sa invete. Utilaje de ultima generatie automatizate, mediul de lucru curat. Program de lucru in ture. Salariul se negociaza in functie de experienta si sau competenta. Postul este pe perioada nedeterminata. Cerinte: seriozitate, punctualitate, responsabilitate, lucru in echipa.
SC Total As Distributie Grup SRL

Media netă estimată pe baza celor 2 de salarii introduse în Salario: 2600 RON/Luna

Angajare Muncitori


Firmă colectare fier vechi angajeză muncitori. Atribuții : Descărcare incarcare Sortare metale Curățenie la locul de muncă Ofer salariu atractiv. Pentru detali ne puteți contacta la numărul de telefon ( Veres Traian )
Colectare fier vechi

Angajez Muncitori Necalificați,​ Tâmplari,​ Operatori Cnc


Societate comercială din Nușfalău angajează: -muncitori necalificați -tâmplari -operatori C.N.C. Salar foarte motivant. Pe cei interesati îi rugăm să sune la nr. de telefon:
Societate comercială

Angajare Arhivar


Ne mărim echipa și căutăm un nou coleg sau o nouă colegă pentru angajare pe rolul de Arhivar! Pentru angajare este necesară experiența de lucru cu documentele, minim 1-3 luni, în domenii precum : arhivare, administrativ, secretariat, etc. Master Data SRL ofera servicii de legătorie, prelucrare arhivistica fizică și electronică pentru instituții și companii private. Cunostinte necesare : Organizarea/Procesarea documentelor in format "hartie" cât și "electronic"; Cunostiinte MS Office nivel mediu/avansat; Studiile medii / Studii superioare Calificare drept arhivar / arhivist / legător manual constituie avantaj; Proactivitate, atentie la detalii, seriozitate, punctualitate. Responsabilități: Diferite operațiuni pentru procesare și/sau scanare documente provenite de la clienți; Ordonare, numerotare, Etichetare, îndosariere, împachetare, depozitare Respectarea procedurilor de lucru si de sistem aferente domeniului de activitate, precum si prevederile legislatiei in vigoare; Pastrarea confid
SC MASTER DATA SRL

Angajam Personal Elevi De Liceu Fete Si Baieti


Societate comerciala angajeaza personal , chiar si elevi de liceu ( nu e nevoie de experienta ) pentru a vinde clatite si inghetata la evenimente private . Se fac deplasari la evenimente in tara , se lucreaza doar in week-end 3 zile pe saptamana, se ofera cazare , transport , masa si retributie motivanta .
Clatita uriasa

Angajam Peronal Necalificat Fete Si Baieti


Societate comerciala angajeaza lucrator comercial ( chiar si elevi de liceu fata sau baiat cu conditia sa aibe impliniti 16 ani ) la evenimente publice in tara se vinde CLATITE URIASE si INGHETATA THAILANDEZA .Se ofera cazare , masa si retributie motivanta . Nu e nevoie de experienta.
Companyy

Angajez Sofer Profesionist Pt Curse Interne


ANGAJEZ SOFER PROFESINONIST B,C,E PT CURSE INTERNE WEEKEND LIBER
SC TUNS GABI MARIUS SRL
Util pentru tine
Aboneaza-te acum, e gratis!
Primeste notificari pe e-mail cand apare un anunt nou. Acum sunt 96 anunturi pentru cautarea ta.
Te poti dezabona oricand doresti
Ordonează după:
Nu rata niciun job!
Primește joburile noi direct pe email.